Şimdi Ara

XP'yi düzeltecek bir program arıyorum!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Şuan kullandığım XP Pro'yu yaklaşık 3 senedir kullanıyorum.Ancak artık yeni sistem atmak gerekiyor, gel gör ki o kadar programı yeniden yüklemek,driver'ları kurmak hiç işime gelmiyor. Bana öyle bir program önerinki tek bir tuşa basayım sistemi kendiliğinden optimize etsin ben hiç uğraşmayayım.teşekkür ederim.

• maşallah diyeyim önce arkadaşım...

yazılım bölümünde verildi ilk sayfalarda vardır hatta TuneUp Utulities 2007'yi tavsiye ederim..komple sistem bakımını yapabilirsin ve her hangi bir zararını duymadım,görmedim ben şimdiye kadar One click meintance ile kendi zamanladığın gün otomatik reg kayıtları,gereksiz kısayollar vs. de temizliyor..güvenle tavsiye edebileceğim program budur..
  • Registry düzenlemek için = Registry Booster , Pc Defgrag ( disk birleştirici ) = Ultima Defgrag , WinXp Manager Sistem onarım vb.. herşey var
  • Gereksiz servisleri kapatalım.
  • Registry düzenlemek için Register Mechanic tavsiye ediyorum. (Gereksiz/bozuk Registry anahtarları temizliği, Registry birleştirme sıkıştırma)
  • Disk birleştirmek için O&O Defrag 10 PRO tavsiye ediyorum.
  • Anti-virus için AVG veya Kaspersky tavsiye ediyorum.
  • Anti-spyware için Ad-aware, Spyware Doctor veya bunlar kadar iyi meşhur programlardan tavsiye ediyorum.
  • Disk temizliği için Windows'un disk temizleme aracı ile CCleaner veya All-In-One Cleaner tavsiye ediyorum.
  • İnce ayarlar, optimizasyonlar için TuneUp Utilities 2007'yi şiddetle tavsiye ediyorum. Bir de XP Manager iyi gider.
  • Başlat > Çalıştır > msconfig > Başlangıç sekmesi. Burada başlangıçta açılması gereksiz programlar varsa soldaki onayları kaldır, Tamam'ı tıkla, yeniden başlat.
  • Cevaplar için teşekkürler arkdaşlar.Deneyeceğim olmadı yeni sistem atarım ama inatla direniyorum en azından yılbaşına kadar dayansaydı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.