Şimdi Ara

xp yüklerken inf dosyası eksik çıkıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.578
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • toshiba marka laptoba xp cd den yüklerken bu hata veriyor önceden xp yüklüymüş yeniden xp yüklemek için cden kurmaya çalışınca bu ekran çıkıyor şimdi vista yükledim oldu çalışıyor ama yine xp cden yüklemeye çalıştığımda aynı ekran geliyor

xp yüklerken inf dosyası eksik çıkıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpuz kıran -- 17 Nisan 2008; 20:25:22 >

• Başka bir cd ile dene belki cd de problem vardır
  • quote:

Orjinalden alıntı: _ultima_

Başka bir cd ile dene belki cd de problem vardır

evet bazı kopya cd lerde oluyor bu olay başka cd den deniyeceksin.Bir keresinde benimde başıma buna benzer bir olay gelmişti
  • haklısın cd bozukmuş prravo
  • cd kaynaklı bir problem olarak bılınır fakat..bu bolumde makına dısk yuzeyıne data yazmadıgı için ön bellek yapar bu işlemı yanı..buradaalacagın hata ....ram hatasıda olabılır...ram mhz sini değistir...yanı 800 mhz ram kullanıyorsan 667 mhz ram tak...kolay gelsın
  • cdde bozukluk olabilir
    sen işini garantiye almak için başka bir cd ile denesen.....
  • kardeş sorun ya cd olur ya da cd-rom da olur başka ihtimal aykırı olur ve bu konu defalarca acıldı forumda arama yapark açın biraz konularınızı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • benim pc de aynısını yapıyodu xp kuruyodum pc dvd room dan cd kaydemiyordum komple formatladım pc olmadı en 10 defa format attım pc gene olmadı en sonunda buldum ama yapmaığım sey kalmadı ilk önce çakma bir taen wista vardı elimde lisansız 20 günlük onu kurudum sonra tekrardan xp kurdum şimdi tıkır tıkır dene belki sendede işe yarar...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.