Şimdi Ara

Xperia 1 ön siparişleri, Sony'nin en yeni premium kulaklıklarıyla geliyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şu anda iPhone kullanıyorum ama Xperia z kullanıyordum, 4 sene ben kullandım, iki sene önce arkadaşımın annesine verdim hala kullanıyor, sadece ses tuşları değişti, sony çok kaliteli telefonlar tapıyor ama özellik yok telefonlarda, kamera kötü tasarım kötü, bir türlü ayak uydurmadılar kullanıcının isteklerine, ben de bıraktım kullanmayı, ama Sony kalitesi tartışılmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lord Melkor kullanıcısına yanıt
    Samsung galaxy note 10 batarya açısından daha önde olacaktır ama oled yerine standart haline gelmiş amoled kullanması dez avantaj

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi renega -- 28 Haziran 2019; 21:8:21 >
  • babadol kullanıcısına yanıt
    Bende yıllarca z2 kullandım. 2014 telefonuydu ve şuan berbat durumda. 2015 te çıkan 6s plus kullanıyorum şuan çıkan 2000-2500 liralık çoğu telefondan iyi. Sony de kalitelidir ama dediğin gibi donanımı iyi koymayıp 2 senede yazılım desteğini kestikleri için iphone lar daha iyi durumda oluyor.

• Sony nin Telefon model isimlendirmesini kim yapıyorsa acil kovulması lazım.

• renega kullanıcısına yanıt
    Ben açıkcası 21/9 orana vuruldum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklığı bizzat kullanmış biri olarak söylüyorum; harika bir kulaklık!

• helal olsun sony ye

• 950$ ve sony? Ahahahhaa ulan sony cekil git piyasadan daha iyi. Su rezalet ekran kasa oranina kim 950$ versin?

Hepsini gectim SD855 ve 4K ekrana 3300mah batarya koyarsan insanlar prizin yanindan ayrilamaz. Aktif kullanimda su cihaz gunu asla cikaramaz. Sabah sarjdan alirsiniz aksam eve donemezsiniz..

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA941C94E

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Siz yanlış anlamışsınız. Adam onu kastedmemiş. Bt kulaklık hediyesi kampanyası bitince 950 $'a telefona kim para verecek demek istemiş arkadaş. Ki haklı da.

• LG ve Sony telefonlar Amerikan arabaları gibidir. Bir alırken sevinirsin bir de satarken !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lord Melkor

Bence android tarafındaki şuan en iyi cihaz. Sadece bataryası düşündürüyor.
    Android'de en iyi ekran süresi veren telefonları sony yapıyor. Gsmarena'da telefon kıyaslamaları yaparsan görürsün hocam. Düşük bataryayla bile diğer telefonlardan fazla bekleme süresi var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-CA941C94E

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Yani aslında alırım derken, şu kampanya kapsamında (kulaklıklarla birlikte) almak isterdim. O da sadece Amerika'da var diyor.
  • Çok elit, çok elegant; ama bu vb. unsurlar maalesef Sony'nin günümüz özentiliğine ve popülistliğine kurban gitmesine engel olamamıştır. Bir telefonun güzelliği, çerçevesiz olup olmamasına indirgenmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Brky -- 29 Haziran 2019; 17:31:9 >
  • Daha dün sony tipsiz takoz diyenlerin ağzının suyu akıyor bu modeli görünce hayat ne tuaf

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.