Şimdi Ara

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER (100. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.267
Cevap
53
Favori
293.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aynı sorun bende de var, bilgisayar naptıysam tanımıyor telefonu eskiden mtp modunda kolaylıkla tanırdı, şimdi yok.
    ne pc companion tanıyor ne de başka bir program...
    neyi kurmak düzeltmek lazım, herşeyi yaptım önceki sayfalarda da anlatılanları ama sonuç olmadı.
    telefonu ilk aldığım hafta bozup herşeyini öğrenmiştim, root, unlock falan ama bu farklı bir sorun, halledemiyorum.
  • ICS ROOT Sonrası Kasılmaların Çözümü
    ICS_ROOT.zip link
    http://www.mediafire.com/?j1u0mivgbhi8kka

link silinmiş
  • cep telefonuma film yüklemek istediğimde sadece depolama ve aktarma için kullanılır dedi ben yine yükledim ama filmi telefonda bulamadım...nasıl bulup seyredebilirim çok mu acemiyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: epyhon

transparan natification bar arıyorum bir kaç tane mod buldum ancak ya sadece aşşagı cekilen kısmı yapıyor ya koyuluk çok fazla oluyor bunu kendim yapmak istiyorum yardım lazım bu konuda orochi san

Ben çözdüm sorunu böyle bişey merak etmek telefonunu modlamak isteyen varsa xpsoed installer adlı apkyi bulun ve downloads bölümünden gravity box adlı uygulamayi indirin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PaybackX -- 23 Ekim 2013; 18:26:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: murrz2643

aynı sorun bende de var, bilgisayar naptıysam tanımıyor telefonu eskiden mtp modunda kolaylıkla tanırdı, şimdi yok.
    neyi kurmak düzeltmek lazım, herşeyi yaptım önceki sayfalarda da anlatılanları ama sonuç olmadı.
    telefonu ilk aldığım hafta bozup herşeyini öğrenmiştim, root, unlock falan ama bu farklı bir sorun, halledemiyorum.

aynı durumdayız çözümü bulursak paslaşalım
     XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yhackup -- 23 Ekim 2013; 21:54:44 >

• quote:

merhaba, ics türkiye yazılımını indirdim haftasonunda flashtool ile atacağım, son durumu paylaşırım.
  • quote:

quote:

merhaba, ics türkiye yazılımını indirdim haftasonunda flashtool ile atacağım, son durumu paylaşırım.

+1

MTP modunda görmüyor, MCS modunda görüyor. Öyle olunca da telefonu pc ye taktımda gitti telefon üzerinde ki sd kartta ki programlar (çıkarana kadar kullanılamaz hale geliyor)(hatta sıralı düzen vs de kayboluyor)

• sorun çözüldü, sd kartı fiziksel olarak çıkardım telefon hayata döndü yazılım da atabildim, şu an ics yükledim.
    win 7 64 bit sorunsuz gördü, yazılım atılınca sorun çözülüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Olmadı :(

aslında sorun ne biliyormusun ben 404-587 bi rom buldum yükledim fakat telefon bazen kendı kendıne mesaj yalan atıyor ya da mesaj geliyor okunmamış mesaj olmuyor bişey mesajlarımı okuyor yanı tekrar yazılım atacam ama telefonu tanıtamadım formattan sonra bi türlü
    flashtool tanıyor ama artık ınternettekı yazılımlara guvenım kayboldu senın koyduğunda silinmiş

garip bi şey ilk defa senden duyuyorum bu konuda cda değiştirme anlatımım var ordaki anlatım ile türkiyeye ait yazılımı oluşturabilirsin bi bak ilk sayfaya

quote:

aynı sorun bende de var, bilgisayar naptıysam tanımıyor telefonu eskiden mtp modunda kolaylıkla tanırdı, şimdi yok.

Pc de win8 64 bit varsa sürücü imza kontrolunu devre dışı bırakmanız gerek
    win8 kullanmıyorsanız pc de sony ve flashtool ile ne varsa kaldırın pc kapatıp açıp driveri yeniden kurup cihazı tanıtın

quote:

Orijinalden alıntı: SweetHome

ICS ROOT Sonrası Kasılmaların Çözümü
    ICS_ROOT.zip link
    http://www.mediafire.com/?j1u0mivgbhi8kka

link silinmiş

link sağlam arkadaşım kontrol ettim
    root için şu anlatım en güncel olan
    http://forum.donanimhaber.com/m_74181669/tm.htm

quote:

Orijinalden alıntı: nusret35

cep telefonuma film yüklemek istediğimde sadece depolama ve aktarma için kullanılır dedi ben yine yükledim ama filmi telefonda bulamadım...nasıl bulup seyredebilirim çok mu acemiyim

Yüklediğin filmi orj video oynatıcı tanımamıştır marketten MX Player kur ordan listeye çıkar

telden bulmak içinse Marketten Dosya yöneticisi indirip hafıza kartının içinde bulabilirsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 25 Ekim 2013; 2:23:31 >

• quote:

Pc de win8 64 bit varsa sürücü imza kontrolunu devre dışı bırakmanız gerek
    win8 kullanmıyorsanız pc de sony ve flashtool ile ne varsa kaldırın pc kapatıp açıp driveri yeniden kurup cihazı tanıtın

ben olayı flastool ile ics yazılımı atarak çözdüm, artık bilgisayar telefonu tanıyor, teşekkürler.
  • anlatım güzel ancak öncelikle bende bu kod çalışmıyor

1. Öncelikle, telefonumuzun bootloader kilidini açabilir miyiz,
    bunun kontrolünü yapıyoruz. Telefondan arama ekranın şu kodu giriyoruz *#*#7378423#*#*
    çıkan menuden Service info > Configuration > Rooting Status giriyoruz çıkan sonuç aşağıdaki gibi ise
    burdaki anlatılan işlemi yapabilirsiniz

yane bu kodu ( *#*#7378423#*#* ) girdigim zaman ekrandaki yazılar siliniyor hiç bişey olmuyor
    kilit ekranındayken orta tusa x geri tusuna y dersem

x y y x x y x y kombinasyonu girip gizli menüyü açıp konfigürasyona baktıgımda en altta rooting status menüsü gözükmüyor...

cihaz x8 11w21 üretim haftası yane bootloader kırmaya müsait olması gerekiyor bu yazının yazmaması bi sorun olustururmu ??
    buarada telefondada orjinal rom kurulu....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s_s64 -- 26 Ekim 2013; 16:20:31 >
  • orochi bende wt19i var.bana önerebileceğin şarjı çok uzun götüren ve kasma yapmayan bi kernel varmı ? yada sen hangisini kullanıyorsun.yarıdmcı olabilrmsn :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosisler22

orochi bende wt19i var.bana önerebileceğin şarjı çok uzun götüren ve kasma yapmayan bi kernel varmı ? yada sen hangisini kullanıyorsun.yarıdmcı olabilrmsn :)

ben telefonu sattım ama şarj olarak en iyi her zaman stock Ondan sonrada Rage kernellerdi
    yeni Kernelleri deneme şansım olmadı :) Şu an GM Discovery ile Takılıyorum ...
  • ics yüklü cihazda. Lww ics stock Kernel i nerden bulabilirim peki. Yardımcı olabilirmsn orochi rica etsem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: bosisler22

ics yüklü cihazda. Lww ics stock Kernel i nerden bulabilirim peki. Yardımcı olabilirmsn orochi rica etsem

Stock Kernel WT19i FTF yazılımın içinde Vardır Bunu Yüklemek için
    bootloader kapat
    Flashtooldan Yazılımı Seç Sağ Bölümden Kernel ve Loader Haricinde hiç bir Bölüm Tickli Olmasın orta bölümde sadece kernel ve loader sin dosyaları kalır
    bu şekilde yükleyince yazılımdan sadece kernel yüklenir...
  • windows 8.1 de bir türlü driveri kuramadım
  • quote:

windows 8.1 de bir türlü driveri kuramadım

Sürücü imza kontrolunu devre dışı bırak ;-)
    Ben hala win 7 64 ultimate kullanıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

windows 8.1 de bir türlü driveri kuramadım

Sürücü imza kontrolunu devre dışı bırak ;-)
    Ben hala win 7 64 ultimate kullanıyorum

defalarca bıraktım win7 64de win8 64de de oluyor ama win 8.1de olmuyor
  • orochi mesaj 16 daki xperia sola fastboot dosyaları linki silinmiş tekrar ekleyebilir misin ?
  • 
Sayfa: önceki 9899100101102
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.