Şimdi Ara

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER (98. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.267
Cevap
53
Favori
293.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

root yapmak basit iş ama senin istedğin extra bi özellik konuda yazanları yapıcan o özellik için :)

o konudan bişi anlamadım ben :D
    ilk dosyayıcwm ile yükledim ama olmadı bişeyler eksık
  • Arkadaşlar arc s kullanıyorumda bu telefon için resmi olarak çıkan son sürüm nedir bi format atıcamda yardımcı olurmusunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: smt325

Arkadaşlar arc s kullanıyorumda bu telefon için resmi olarak çıkan son sürüm nedir bi format atıcamda yardımcı olurmusunuz

Son Yazılım ICS 4.0.4 Derleme Numarası : 4.1.B.0.587
  • quote:

Son Yazılım ICS 4.0.4 Derleme Numarası : 4.1.B.0.587

merhaba orochi,
    telefonla ilgili bir sorunum var, bilgisayara mtp modunda bağlandığım zaman klasörleri göremiyorum.
    Mtp uygulamasını sıfırladım olmadı, telefona yazılımı yeniden yükledim olmadı.
    MSC'ye geçiyorum yine göremiyorum, birkaç kez usb debugging açıp kapatınca dosyalar msc'de görünüyor.
    Orjinal yazılım atmak için ftf yükledim, bootloader kapattım, ama telefonda hep aynı şeyleri yapmama rağmen
    onuncu denememde yazılımı atmaya başladı. Bilgisayardan telefonun driverlarını tamamen nasıl kaldırabilirim?

Yardımcı olabilirseniz memnun olacağım, aynı şeyleri yapınca telefon garipleşiyor.
  • Denetim masasında sony ve flashtool ile ılgıli herşeyi kaldırıp dene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Denetim masasında sony ve flashtool ile ılgıli herşeyi kaldırıp dene

ok deneyeceğim, tavsiye için teşekkürler.
  • Sony Xperia T telefon var ona ben root atmak istiyorum fakat bootloader allowed: Yes diyor telde fakat ben direk hiç uygulama yapmadan root yapsam olur mu sorun çıkmaz dimi
  • quote:

Orijinalden alıntı: owerkaragoz

Sony Xperia T telefon var ona ben root atmak istiyorum fakat bootloader allowed: Yes diyor telde fakat ben direk hiç uygulama yapmadan root yapsam olur mu sorun çıkmaz dimi

Root yapacaksan boatloader açık olsun olmasın ne alakası var ki onunla ?

• sordum aklıma takıldı forumlarda dolaşıyordum ordan gördüm

yani diyorsun ki bootloader kilidini aktif etmeden de rootu nu yapabilirsin diyorsun merakımda soruyorum yapınca bu simlock olayı varmış o rom atınca oluyor dimi rootla ilgisi olmadıgını diyorsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: owerkaragoz

sordum aklıma takıldı forumlarda dolaşıyordum ordan gördüm

yani diyorsun ki bootloader kilidini aktif etmeden de rootu nu yapabilirsin diyorsun merakımda soruyorum yapınca bu simlock olayı varmış o rom atınca oluyor dimi rootla ilgisi olmadıgını diyorsun

rootla hiç bişi olmaz simlock olayı yanlış yazılım atınca oluyor

root nasıl bişeydir biliyormusun bilgisayarın c:windows içerisinine erişmeni oradaki dosyaları ekleyıp silmene yarar
  • hocam, rootsuz telefon kullanacagina git 3310 kullan dedigin için soruyorum. :)

xperia minim talihsiz bir kazaya kurban gitti. sayende root islemlerini yapmistim.

simdi xperia m android 4.1.2 (15.1.C.1.17) kullaniyorum.

bu telefonumda da bootloaderi açmadan yani garantiyi bozmadan root lama yapabilirmiyim. yoksa kendimi 3310 kullaniyor gibi hissedeceğim. :))))

yardim ve gorusleriniz için simdiden tesekkurler
  • quote:

Orijinalden alıntı: keceli32

hocam, rootsuz telefon kullanacagina git 3310 kullan dedigin için soruyorum. :)

xperia minim talihsiz bir kazaya kurban gitti. sayende root islemlerini yapmistim.

simdi xperia m android 4.1.2 (15.1.C.1.17) kullaniyorum.

bu telefonumda da bootloaderi açmadan yani garantiyi bozmadan root lama yapabilirmiyim. yoksa kendimi 3310 kullaniyor gibi hissedeceğim. :))))

yardim ve gorusleriniz için simdiden tesekkurler

Senin cihazın için Ayrı Program Bulacaksın Burdaki programlar uymayacaktır Xperia M 2013 serisi cihaz :)
  • xperia minide kullanabileceğim en kaliteli rom veya kernel veya sürüm nedir şu an 404de değişik romlar kullanıyorum
  • Sen karar vericeksin :) Ben general Mobile Discovery m de Orjinal ROm Kullanıyorum Orjinal Candır
  • quote:

Sen karar vericeksin :) Ben general Mobile Discovery m de Orjinal ROm Kullanıyorum Orjinal Candır

Çok aradın mı o telefonu ? sen tutmazsın o telefonu elinde
  • quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Sen karar vericeksin :) Ben general Mobile Discovery m de Orjinal ROm Kullanıyorum Orjinal Candır

Ben memnum cihazdan akıyo ;-)
    buda ana ekranım ;-)
     XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 29 Eylül 2013; 13:20:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: yhackup

quote:

Ben memnum cihazdan akıyo ;-)
    buda ana ekranım ;-)
     XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER

xperiaa özleminde olduğunu hissettim bi an :)

• Xperianın arayüz ve waklman haricinde
    sevdgm yanı yok şuan onlarda general mobile da yüklü ;-)

• .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış bir şey yapmayalım. hangi programı önerirsin link vs. tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: keceli32

hocam yanlış bir şey yapmayalım. hangi programı önerirsin link vs. tavsiye

sendeki cihaz bende yok o model hakkında bilgim senden az
    xda sitesinde aradım daha bölümü yok Cihaz Xperia C modeli Gibi MTK işlemcilimi acaba diyecektimde
    Android OS, v4.1 (Jelly Bean)
    ChipsetQualcomm Qualcomm Snapdragon S4 Plus MSM8227
    CPUDual-core 1 GHz Krait
    GPUAdreno 305 miş

Ayrıca
    4 modeli varmış C1904 - C1905 - C2004 - C2005 bu ne Ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 30 Eylül 2013; 1:25:50 >

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.