Şimdi Ara

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER (96. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.267
Cevap
53
Favori
293.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

Orijinalden alıntı: realbeck

arkadaslar farklı bir siteden flashlamayla ilgili makaleyi okuyup donwgrade yapmaya calıstım ama bir türlü olmadı ve telefonum suan kitlendi açılmıyor.telefonun başına ne geldi onu da anlıyamadım.o kadar bilgi yazıyor ki kafam karıştı..sony service update i denedim o olmadı..telefondaki yazılımı görüyor son yazılıma sahipsiniz diyor ama ben yinede yükleme istiyorum şarjla ilgili problem yaratıyor iptal ediyor yüklemeyi..telefonu şarja takınca şarj da olmuyor..sadece telefonu pc ye taktıgımda yeşil ışık yanıyor ama yine açılmıyor...flastool da ending flash session da kalıyor ordan sonra ilerleme yapmıyor..bana yardımcı olabilecek biri varsa eğer sevinirim yoksa bu aksam telefonu garantiye getirecem..benim böyle halt yediğimi anlarlar mı onu da bilmiyorum anlamamaları için ne yapabilirim en kötü bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim:)

ha bu arada xperia sk17i mini pro hd kullanıyorum

Bataryanı şarj edip flashtooldan yazılım at yazılım yüklenmesi yarıda kalmış tekrar atınca dûzelir

teşekkür ederim cevap için..yine flashtool dan downgrade işlemi mi yapacağım?

• Evet
    downgrade seus ve pcc ile olmaz zaten ;-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi ben bir kernel ile cm 9.1 kullanıyorum wt19i'de, BL açık şuan, açık durması sorun çıkarır mı, hangi durumlarda BL ı kapatmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

şimdi ben bir kernel ile cm 9.1 kullanıyorum wt19i'de, BL açık şuan, açık durması sorun çıkarır mı, hangi durumlarda BL ı kapatmalıyım?

Cm kullandıgın sürece acık kalacak kaparsan kernel silinir cm clşmaz
    stock roma gecersen o zaman kapat ;-)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Zendagi Migzara

şimdi ben bir kernel ile cm 9.1 kullanıyorum wt19i'de, BL açık şuan, açık durması sorun çıkarır mı, hangi durumlarda BL ı kapatmalıyım?

Cm kullandıgın sürece acık kalacak kaparsan kernel silinir cm clşmaz
    stock roma gecersen o zaman kapat ;-)

peki teşekkürler
  • arkadaşlar cihazima cm mod yükledim fakat şöyle bir sıkıntım var.

Ben tuş takımı klavyesine alışmışım. cm9da ne yazık ki bu seçenek yok

bunu halletmenin bir yolu varmı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melancolyx

arkadaşlar cihazima cm mod yükledim fakat şöyle bir sıkıntım var.

Google dan Arat CM uyumlu Xperia Klavye Vardı CWM den yükleyip Kullanabilirsin ...
  • Merhabalar

Xperia P kullanıyorum, JB ye güncelleme yaptım ve bazı sorunlar nedeniyle ICS ye döndüm,

ICS rom internetten bir siteden indirdim ama bu rom hangi ülkeye ait bilyorum, bu sorun olur mu ?

site bu

http://talk.sonymobile.com/t5/Software-Updates/GUIDE-How-to-Install-Jelly-Bean-ICS-Ice-Cream-Sandwich-and/td-p/154389

ICS için Türkiye orjinal ROM nerden nasıl bulurum ?

Telefonda ICS yüklü iken derleme numarası olarak 6.1.1.B.1.54 yazıyordu.

Bir sorum daha olacak, bazı telefonların derleme numarası 6.1.1.B.1.89 gibi birşey bunun 54 ile farkı ne acaba

Orjinal ICS Türkiye ROM nerden bulacağımı gösteren arkadaş çok büyük dua alacak.

Teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efe_yakub -- 9 Eylül 2013; 16:08:23 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Melancolyx

arkadaşlar cihazima cm mod yükledim fakat şöyle bir sıkıntım var.

Google dan Arat CM uyumlu Xperia Klavye Vardı CWM den yükleyip Kullanabilirsin ...

bulma konusunda yardımcı olabilirmisin :(
  • yüklemeden önce System/App Bölümünde En Az 40 Mb boş alan aç
    Daha sonra CWM den Backup alıp verilen Zipli Paketi cwm den İnstaal zip yazan bölümden yüklet
    uymaz veya Sorun çıkarsa CWM den aldığı Backup u Restore yaparsın

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1818442
  • Birkaç ay önce Xperia Sola Official Jelly Bean 4.1.2 romunu telefonuma yüklemiştim ancak telefonun klavyesi bir şey yazmak istediğimde çok geç açılıyor veya hiç açılmıyor, bazen de açıldıktan 3-4 saniye sonra kapanıyor, bu durumdan sıkılmaya başladım artık. Bu romun tek sorunlu yanı klavyesi, sorunu nasıl düzelteceğimi bilen arkadaşlar varsa yardımlarını bekliyorum.
  • Merhabalar arkadaşlar;
    Uzun aradan sonra neohttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2433897 forumundan honami romunu yükledim.
    Forumda bir kişi SuperSU çalışmadığından bahsetmiş. yetkili kişi ise bir dosya vermiş bunu flasla demiş.
    Dosyyı indirdim hafıza kartında ...

Sanırım bende aynı hatayı alıyorum.
    Resimde gösterdim:

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER

her iki seçeneği denedim ama sonuç alamadım . Hata veriyor. Rocovery modunda başlayacak diyor başlamıyor.
    Elle yukarı tuşuna basarak da denedim ama CWM modunda başlamıyor.

Şimdi;
    1- e-root ile tekrar rotlayayım mı? (anladığım root da sıkıntı var)
    2- recovery X ile tekrar CWM mi yükleyeyim?( Ondan sonra forumda yetkilinin bahsettiği CWM-SuperSU-v0.98 uygulamasını mı flaslayım)
    3- 6. mesajda kileri uygulayıp açık olan bootloaderı mı kapamam lazım öle bişey okumuştum. CWM bootlaoder kapalı iken çalışıyormuş. Benim bootlader açıktı. Neden açmışsam :D

Anladığım kadarıyla CWM yok ama ya da ben kullanamıyrdum halbuki rom dan önce (ki romu da onunla kurduk zaten) yukarı tuşu ile aktif hale geliyordu...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidi_52 -- 10 Eylül 2013; 22:18:40 >

• bidi_52 B kullanıcısına yanıt
    hocam bende bu romu kuracagım ama sanrım ilk 4.0.4 romua dönemem gerekiyor doğru mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Starkk

hocam bende bu romu kuracagım ama sanrım ilk 4.0.4 romua dönemem gerekiyor doğru mu

sanırım evet pek anlamıyorum bende ama cihaz 4.04 dü
    resimdeki gibi
     XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bidi_52 -- 10 Eylül 2013; 22:16:29 >

• Merhaba arkadaşlar acil yardım gerekli

bende sony ericson s18i var güncelleme geldi güncellemeyi yaptım otomatik açılacaktı fakat telefon 1 gün açılmadı telefoncuya götürdüm yazılım atması için fakat usb görmüyor

şarj soketi yeni taktım yine görmedi telefon açılmamasının nedeni ne olabilir acil yardım
  • quote:

Orijinalden alıntı: faruk4466

Merhaba arkadaşlar acil yardım gerekli

bende sony ericson s18i var güncelleme geldi güncellemeyi yaptım otomatik açılacaktı fakat telefon 1 gün açılmadı telefoncuya götürdüm yazılım atması için fakat usb görmüyor

şarj soketi yeni taktım yine görmedi telefon açılmamasının nedeni ne olabilir acil yardım

bataryada şarj yoksa cihaz açılmaz
    yazılım atarken yarım kaldıysa cihaz açılmaz
    Sot birck veya hard Brick Olduysa Açılmaz

Cihazı Flash Modunda bağlayınca pc görmüyorsa USB soketinde veya Anakartta problem vardır
    yine aynı şekilde cihaz açılmasa bile şarj cihazı ile şarj alması gerekir ...
  • .::Orochi::. kullanıcısına yanıt
    hocam ben şimdi orjinal 4.0.4 romu yükleyecegim ama bl acık kapatmasam olur mu birdaha acacagım cünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tony Starkk

hocam ben şimdi orjinal 4.0.4 romu yükleyecegim ama bl acık kapatmasam olur mu birdaha acacagım cünkü

Kapatıp atsan daha saglıklı olur
    bl açmak 2 saniyelık iş ;-)

• arkadaşlar çok acil telefonum dün gayet stabil çalışıyordu gece de açıktı sabah kalktığımda kapalıydı şarjdandır dedim şarja da taktım en ufak hareketlenme yok ne açılıyor ne de ekranda bir yazı hiç bir şey yok
  • xperia mini pro kullanıcısıyım.root yaptım bootloader kilidini de kaldırdım. superuser ekranımda görülüyor. ama rom yüklemek için boot işlemini yaparken this device must be rooted diyip error veriyor.sizce sorun nerde?
  • 
Sayfa: önceki 9495969798
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.