Şimdi Ara

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER (46. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.267
Cevap
53
Favori
293.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

biri bana gb 2.3.4 mesaj yazma klavyesinin apk'sini yollayabilir mi? şu klasik eski sitil, eski telefonlardaki gibi görünen

dosya aramaya uğraşma istediğin klavye hangi yazılımda varsa o yazılımı indirip aşağıdaki anlatım ile yazılımı açıp apkya ulaşabilirsin
    klavye uygulamasının adı textinput.tng di yanlış hatırlamıyorsam :)

http://forum.donanimhaber.com/m_65379340/tm.htm

tamam buldum apkyi dediğiniz gibi. peki bunu cwm ile mi atacağım? yoksa direk yüklesem sorun olur mu?
    aldığım yazılım gb 2.3.4
    mevcut telefonda yüklü olan cyanogen m7
  • CWM den yükleyeceksin normal apk şekilde yüklemez Birde Orginal Klavye birden çok dosya ile çalışır bak linkte wt19i için ayarlamıştım tüm dosyaları bu paketteki tüm dosyaları 2.3.4 romundan bul daha sonra dosyaları bu paketin zipinin içindekiler ile değiştirip cwm den yüklet

http://www.mediafire.com/?ixo1v5f5w5dmwpp

CM10da Xperia S'in klavyesini kullanıyordum büyük ihtimalle yukarda dediğim şekilde yaparsan Gb nin klavyesini kullanabilirsin
  • Merhaba bu gün xperia p aldım ve bilgisayara hazır bağlamışken güncellemede aradan çıksın dedim ama yaklaşık bi yarım saatir ''Android yeni sürüme geçiriliyor..''ve altındada ''Açılış tamamlanıyor'' yazıyor acaba donma felanmı sözkonusu yoksa bu kadar uzun sürmesi normalmi
  • tşk ederim.. cok işimi gordu.. xperi mini mi ics den gb 234 e düşürdüm..
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

CWM den yükleyeceksin normal apk şekilde yüklemez Birde Orginal Klavye birden çok dosya ile çalışır bak linkte wt19i için ayarlamıştım tüm dosyaları bu paketteki tüm dosyaları 2.3.4 romundan bul daha sonra dosyaları bu paketin zipinin içindekiler ile değiştirip cwm den yüklet

CM10da Xperia S'in klavyesini kullanıyordum büyük ihtimalle yukarda dediğim şekilde yaparsan Gb nin klavyesini kullanabilirsin

hocam bazı dosyaları bulamadım? orjinal romdan hangi dosyaları çıkarttıracağım?
    mesela sizin verdiğinizin dosyanın meta-infnin içinde çok dosya var. fakat orjinal romun içinde bulamadım öyle bir şey? cm7'ninkini mi kullanacağım meta'yı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilverNitrate -- 15 Kasım 2012; 13:31:48 >

• siz tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum. arc s im var ics ye geçmeden icsnin bazı özelliklerini istiyorum acaba telefonu garantiden(paralel ithalat) çıkarmadan yapma imkanım var mı?

isteklerim;
    orta tuşa basıp istediğim programları sonlandırabilme

rehbere girince t9 ile yazıp ismin çıkması

son olarak söylediklerimi yazıya çevirsin...

edit: birde tuş kilidi açmanın yanında ses aç-kapa slide yerine istediğim slide seçeyim mesela kamera

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polkol -- 16 Kasım 2012; 12:09:35 >
  • quote:

CWM den yükleyeceksin normal apk şekilde yüklemez Birde Orginal Klavye birden çok dosya ile çalışır bak linkte wt19i için ayarlamıştım tüm dosyaları bu paketteki tüm dosyaları 2.3.4 romundan bul daha sonra dosyaları bu paketin zipinin içindekiler ile değiştirip cwm den yüklet

Sabır ile ve çok güzel anlatımlarınızla hiç zorluk çekmeden bootloader kilidi ve root işlerini yaptım.Çok emek vermişsiniz bu telefonları kullanan herkes gibi bende size teşekkür borçluyum.Ellerinize ve yüreğinize sağlık.
    Genelde sizin gibi bilgisi üst seviyede olan kişiler kaprisli ve insanlara üstten bakarlar ama siz sabırla herkese çözüm getirmişsiniz.Paylaşımlarınızın devamını diliyor ve tekrar teşekkür ediyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: polkol

siz tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum. arc s im var ics ye geçmeden icsnin bazı özelliklerini istiyorum acaba telefonu garantiden(paralel ithalat) çıkarmadan yapma imkanım var mı?

isteklerim;

edit: birde tuş kilidi açmanın yanında ses aç-kapa slide yerine istediğim slide seçeyim mesela kamera

orta tuş için istediğin imkansız
    bildiğim kadarıyla yok başka bir rehber programı kullanıcaksın
    sesle yazmak için markette uygulamalar var
    standart kilit ekranında bu özellik yok marketen farklı bir kilit ekran programı indireceksin

hepsini standart romda istiyorsan ICS geçiceksin :)

Grolof @
    ben teşşekür ederim

• http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1553585 Burdaki romu neo v telefonuma nasıl yüklerim şu an telefonumda rootsuz ics var rootlu gb ye geçebilirim ya da ics ye root atabilirim ama önemli olan linktekini yükleyebilmek
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: polkol

siz tecrübeli arkadaşlara sormak istiyorum. arc s im var ics ye geçmeden icsnin bazı özelliklerini istiyorum acaba telefonu garantiden(paralel ithalat) çıkarmadan yapma imkanım var mı?

isteklerim;

orta tuş için istediğin imkansız
    bildiğim kadarıyla yok başka bir rehber programı kullanıcaksın
    sesle yazmak için markette uygulamalar var
    standart kilit ekranında bu özellik yok marketen farklı bir kilit ekran programı indireceksin

hepsini standart romda istiyorsan ICS geçiceksin :)

Grolof @
    ben teşşekür ederim

Teşekkürler...

Bunlar için İcs ye geçmeyi düşünüyorum ama telefonun ehberine 10 sn de gireceksem menüler arası kasma yaşayacaksam temple run, fruit ninja oynarken kasacaksa kalsın... garatiden çıkmadan bunların hiç birini yaşamayacağım bir yolu varsa öğrenmek istiyorum...

• quote:

aga ben neo v 'nin ics hatta gb orijinal klavyesini nasıl cm9 da kullanırım?şu an port edilmiş miui klavyeyi kullanıyorum süper ama türkçe harfler de var tuşlar küçük swype için tr harfler olmadan kullanmak istiyorum olmuyor eng yapınca da swype saçmalıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• arkadaşa dediğim şekilde yapıcaksın
  • quote:

arkadaşa dediğim şekilde yapıcaksın

Neo V mi sonunda senin anlatımınla rahatça rootladım Allah razı olsun. Cwm den yedeğimi aldım. Titaniumla ile silinmeyen uygulamaları siliyorum. Sana sormak istediğim Neo V de hangi sistem dosyalarını silersem sorun olmaz. Böyle bir liste var mı?
    Birde şimdi telefondan USB Hata Ayıklamayı falan kapatsam, Bağlantı Modunu MSC den diğerine alsam, telefonu açıp kapattığımda sorun olur mu?
    X-Parts ile Cwm yükledim Reboot To Recovery ye basarak Cwm ye girdim. Home tuşundan falan giremedim. Tel çökse falan nasıl Cwm ye gireceğim?
  • bunu bende yeni gördm otomatik silen uygulama yapmışlar
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1671307

Silimdiği zaman sistemin çalışmasına engel olmayacak gereksiz uygulamalar sana tavsiyem silmek yerine uygulamaları rootexplorer programı ile SD karta taşı gerekirse tekrar kopyalayıp veyada kurup kullanabilirsin

Xperia NEO-NEO V için ancak liste 2011 serisi tüm cihazlara uyar sistem birebir aynıdır bir kaç uygulama dışında :)

List of the Junk Apps for 4.1.A.0.562:
    - adobereader.apk (Adobe Reader)
    - antradioservice.apk (ANT Radio Service)
    - chinesetextinput.apk (chinese keyboard)
    - datatrafficswitch.apk (Data on/off widget)
    - DigitalClockWidget.apk (digital clock widget)
    - Home.apk (Xperia Ana Ekran uygulaması farklı bir Launcher Kurmadan Kesinlikle Silmeyin....!!)
    - JapaneseIME.apk (japanese keyboard)
    - livewaremanager.apk (Live Ware Manager)
    - neoreader.apk (Neoreader)
    - officesuite.apk (Office Suite)
    - OmaDatasyncService.apk (part of Sony Sync)
    - playnowclientarvato.apk (Play Now)
    - POBoxSknPink.apk (skin for chinese keyboard)
    - POBoxSknWood.apk (skin for chinese keyboard)
    - Protips.apk (Android tips on homescreen)
    - SemcCrashMonitor.apk (Crash Monitor)
    - SEMCSetupWizard.apk (Setup Wizard)
    - Stk.apk (SIM Tool Kit)
    - storefront.apk (all the new stuff that has something to do with Fun&Downloads. Removes 3 items from the app drawer that belong to that game thing)
    - Sync.apk (Sony Sync)
    - Talk.apk (Google Talk)
    - talkback.apk
    - trackid.apk (Track ID)
    - UpdateCenter.apk (Update Center)
    - usersupport.apk (Support)
    - WeatherWidget.apk (Weather widget)
    - widgetanalogclock.apk (Clock widget)
    - widgetcalendar.apk (Calendar widget)
    - widgetdigitalclock.apk (digital clock widget)
    - widgetonoff.apk (most on/off widgets)
    - widgettimer.apk (timer widget)
    - widgetworldclock.apk (world clock widget)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 19 Kasım 2012; 2:58:51 >

• quote:

bunu bende yeni gördm otomatik silen uygulama yapmışlar
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1671307

Silimdiği zaman sistemin çalışmasına engel olmayacak gereksiz uygulamalar sana tavsiyem silmek yerine uygulamaları rootexplorer programı ile SD karta taşı gerekirse tekrar kopyalayıp veyada kurup kullanabilirsin

Xperia NEO-NEO V için ancak liste 2011 serisi tüm cihazlara uyar sistem birebir aynıdır bir kaç uygulama dışında :)

List of the Junk Apps for 4.1.A.0.562:
    - adobereader.apk (Adobe Reader)
    - antradioservice.apk (ANT Radio Service)
    - chinesetextinput.apk (chinese keyboard)
    - datatrafficswitch.apk (Data on/off widget)
    - DigitalClockWidget.apk (digital clock widget)
    - Home.apk (Xperia Ana Ekran uygulaması farklı bir Launcher Kurmadan Kesinlikle Silmeyin....!!)
    - JapaneseIME.apk (japanese keyboard)
    - livewaremanager.apk (Live Ware Manager)
    - neoreader.apk (Neoreader)
    - officesuite.apk (Office Suite)
    - OmaDatasyncService.apk (part of Sony Sync)
    - playnowclientarvato.apk (Play Now)
    - POBoxSknPink.apk (skin for chinese keyboard)
    - POBoxSknWood.apk (skin for chinese keyboard)
    - Protips.apk (Android tips on homescreen)
    - SemcCrashMonitor.apk (Crash Monitor)
    - SEMCSetupWizard.apk (Setup Wizard)
    - Stk.apk (SIM Tool Kit)
    - storefront.apk (all the new stuff that has something to do with Fun&Downloads. Removes 3 items from the app drawer that belong to that game thing)
    - Sync.apk (Sony Sync)
    - Talk.apk (Google Talk)
    - talkback.apk
    - trackid.apk (Track ID)
    - UpdateCenter.apk (Update Center)
    - usersupport.apk (Support)
    - WeatherWidget.apk (Weather widget)
    - widgetanalogclock.apk (Clock widget)
    - widgetcalendar.apk (Calendar widget)
    - widgetdigitalclock.apk (digital clock widget)
    - widgetonoff.apk (most on/off widgets)
    - widgettimer.apk (timer widget)
    - widgetworldclock.apk (world clock widget)

Bu verdiğin program linki gereksiz sistem dosylarını otomatik olarak siliyor mu?

Titanium Backupla istemediğim tüm uygulamaları hafıza kartına taşıyorum zaten. Whatsapp'ı taşısam sorun olur mu acaba?
    Birde şimdi telefondan USB Hata Ayıklamayı falan kapatsam, Bağlantı Modunu MSC den diğerine alsam, telefonu açıp kapattığımda sorun olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmetozturk154 -- 19 Kasım 2012; 3:13:46 >

• evet program siliyor pcden USB kablosunu takıp programı çalıştıracaksın
    whatsup ı ben direk siliyorum taşırsan hiç bir şey olmaz :) çalışmaya devam eder verdiğim listeye bakıp ister siler istersen sd karta taşıyıp yedeklersin ....
  • quote:

gb romu dediğin ftf olan mı oysa onu sanıl açarız?
  • arkadaşlar telimde 4.0.4 yüklü model arc s sürümde 587 ile bitiyor 2.3 en iyi romu hangisi yardımcı olabilir mi bir arkadaş hangi linkteki romu yüklemeliyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: xvolkapx

quote:

Buraya bak

@jacksparrow
    Orjinal rom olarak 2.3.4 ün 62 ile biten sürümüe en stabil olandır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: xvolkapx

quote:

Buraya bak

@jacksparrow
    Orjinal rom olarak 2.3.4 ün 62 ile biten sürümüe en stabil olandır

hep hata veriyor agaya

• 
Sayfa: önceki 4445464748
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.