Şimdi Ara

XPERİA 2011 SERİSİ - ROOT-BOOTLOADER-ROM-YAZILIM ve DİĞER İŞLEMLER (93. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.267
Cevap
53
Favori
293.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

HAFIZA KARTINDAN EXT ALAN OLUŞTURMAK TELEFON BELLEĞİ AZ DİYENLER İÇİN

bölümündeki resimleri tekrar yüklermisiniz. hepsi silinmiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaano12

quote:

Eyvallah hocam cevaplar için ama face'nin apk'sini silmiyor silinemiyor diyor

@.::Orochi::. bide o son önerdiğiniz programı yükledim ama kullanamadım nasıl kullanacam tam işlevi nedir?@.::Orochi::.

birden çok işlevi var programın hangisini soruyorsun ?
    sana önerdiğim bölüm Uygulamaları SD kurup taşıyabilmek için ..
    quote:

Orijinalden alıntı: rdursun01

MESAJ 8

vallaha o anlatım bana ait değildi bi arkadaş açmıştı ordan alıntılamıştım
    ama anlatımı düzenleyecem kendi cihazımda ext alan açıp resimleri yenleyecem :)

quote:

telefonda kurulu en son sürüm varsa ayarlar --- uygulamalardan bulup facebook güncellemesini kaldır
    daha sonra rootexplorer programı ile System/app klasörüne girip facebook.apk sil telefonu kapatıp aç
    marketten en son sürümü tekrar yükle tamamdır

quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

cevap için teşekkür ettim de benim bootloader kapalı zaten. cwm'den yüklemiştim leopardx'i, şimdi trinity vengance'ı denemek istiyorum. neyse tembellik etmeyim gene de stock'a geçiyim sonra değiştiriyim

Bootlaoder kapalıysa flashtooldan yazılım yükleyip root ve rom işlemlerini baştan yapman yeterli

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 2 Ağustos 2013; 3:11:28 >

• quote:

MESAJ 8

8. Mesajdaki Anlatım yenilenmiştir
    EXT3 Alan
    Bootloaderi açık ve kernel yüklü cihazlarda sorunsuz çalışıyor

Stock Rom ve Bootloaderi Kapalı Cihazlarda EXT2 Alan Açıp Aynı İşlemide yapabilirsiniz Wt19i Cihazımda Denenmiştir ....
  • Hocam telefonuma sanırım yanlış kerneli yükledim ve telefon tamamen tepkisiz bilgisayar görmüyor açılmıyor yapabilecegim bir şey var mıdır ?
  • Bootloaderi kapat flashtooldan yazılım at

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

quote:

@.::Orochi::. bide o son önerdiğiniz programı yükledim ama kullanamadım nasıl kullanacam tam işlevi nedir?@.::Orochi::.

birden çok işlevi var programın hangisini soruyorsun ?
    sana önerdiğim bölüm Uygulamaları SD kurup taşıyabilmek için ..
    quote:

MESAJ 8

vallaha o anlatım bana ait değildi bi arkadaş açmıştı ordan alıntılamıştım
    ama anlatımı düzenleyecem kendi cihazımda ext alan açıp resimleri yenleyecem :)

quote:

telefonda kurulu en son sürüm varsa ayarlar --- uygulamalardan bulup facebook güncellemesini kaldır
    daha sonra rootexplorer programı ile System/app klasörüne girip facebook.apk sil telefonu kapatıp aç
    marketten en son sürümü tekrar yükle tamamdır

quote:

Orijinalden alıntı: gegirti

cevap için teşekkür ettim de benim bootloader kapalı zaten. cwm'den yüklemiştim leopardx'i, şimdi trinity vengance'ı denemek istiyorum. neyse tembellik etmeyim gene de stock'a geçiyim sonra değiştiriyim

Bootlaoder kapalıysa flashtooldan yazılım yükleyip root ve rom işlemlerini baştan yapman yeterli

Hocam sen onerdin diye yükledim de yabancı olunca pek bişey anlayamadım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Bootloaderi kapat flashtooldan yazılım at

Hocam fastboot moduna geçmiyor telefon sorun orda tamamen tepkisiz.Bilgisayar görmüyor...
  • quote:

Hocam sen onerdin diye yükledim de yabancı olunca pek bişey anlayamadım

ben neyi önerdim orj romu kastediyorsun ?
    quote:

Orijinalden alıntı: Onur811

quote:

Bootloaderi kapat flashtooldan yazılım at

Hocam fastboot moduna geçmiyor telefon sorun orda tamamen tepkisiz.Bilgisayar görmüyor...

Bootloaderi kapatmak için Flashtooldan relock ftf atıcaksın bunun için Fastboot değil flash moda alıcaksın cihazı Bildirim ledi yeşil olucak

• Tuş kombinasyonu nedir hocam ?
  • telefonu kapatıp ses azaltma tuşuna basılı tutarak USB bağlayacaksın
    bazı cihazlarda bu tuş yerine Geri tuşuna basarsın
  • Herhangi bir tepki yok hocam led yanmıyor...
  • cihazı Kapalı şekilde 30 dk şarja koy bakalım şarj bitmiş olabilir
  • Cihaz hiç bir şekilde açılmıyor herhangi bir led yanmıyor sarj ettigine dahil bundan 1 saat önce felan arada titriyordu o kadar şu an o titremede yok bir 30 saattir.Dediginizi uyguluyorum.
  • quote:

Cihaz hiç bir şekilde açılmıyor herhangi bir led yanmıyor sarj ettigine dahil bundan 1 saat önce felan arada titriyordu o kadar şu an o titremede yok bir 30 saattir.Dediginizi uyguluyorum.

Bataryayı Çıkarıp 1 dk bekleyip tekrar takıp Şarj cihazına Bağla Yine şarj Almıyorsa tek Yapıcağın
    bataryayı başka bir cihazda veya Bataryayı Şarj aden cihazlarla şarj edip denemek

• quote:

quote:

Cihaz hiç bir şekilde açılmıyor herhangi bir led yanmıyor sarj ettigine dahil bundan 1 saat önce felan arada titriyordu o kadar şu an o titremede yok bir 30 saattir.Dediginizi uyguluyorum.

Bataryayı Çıkarıp 1 dk bekleyip tekrar takıp Şarj cihazına Bağla Yine şarj Almıyorsa tek Yapıcağın
    bataryayı başka bir cihazda veya Bataryayı Şarj aden cihazlarla şarj edip denemek

Sola'nın bataryası sabit nasıl çıkartabilirim ?

• Cihazın Sola Olduğunu Sölemedinki

Birde Bunu dene Bakalım

Ses Arttırma ve On off Tuşuna 5 Saniye Basılı tutup Bekle titreyip açılması gerekir Solayı resetlemek
    bataryanın gücünü kesip tekrar açar bundan sonra şarja bağla bakalım

• Kırmızı led 2sn yandı ve söndü şu an led bildirimi yok cihaz 5-10 sn bir titriyor ancak açılmıyor
  • quote:

kendi cihazımda stock rom ve stock kernel kullanıyorum kerneller şarjı çabuk bitirdiği için kullanmıyorum hangisi sorunsuz vs bilgim yok araştırmak gerek :)

Merak ettim Orochi,
    Stock olarak GB mi yoksa ICS mi kullanıyorsun ve neden?
    Ben GB Stock+ Root kullanıyorum, diğer ROM'lardan hep uzak durdum, eninde sonunda bir yerleri çalışmıyor ve stabilite sorunları oluyor. Acaba ICS Stock + Root daha mı iyidir diye soruyorum bu soruyu. Sıkıntım 3-4 günden sonra telefonun yavaşlaması ve restart istemesi. Onun dışında bir problemim yok.

Sevgiler.
  • quote:

Kırmızı led 2sn yandı ve söndü şu an led bildirimi yok cihaz 5-10 sn bir titriyor ancak açılmıyor

Bu arada Kabloya Bağlamayı Dene gördü gördü
    görmezse Cihazın şarjının Bitmesini bekleyip kapalı şekilde Biraz Şarj edip
    bootloaderi kapatıp Yazılım at kendine gelir

quote:

Orijinalden alıntı: tarrega

quote:

kendi cihazımda stock rom ve stock kernel kullanıyorum kerneller şarjı çabuk bitirdiği için kullanmıyorum hangisi sorunsuz vs bilgim yok araştırmak gerek :)

Merak ettim Orochi,
    Stock olarak GB mi yoksa ICS mi kullanıyorsun ve neden?
    Ben GB Stock+ Root kullanıyorum, diğer ROM'lardan hep uzak durdum, eninde sonunda bir yerleri çalışmıyor ve stabilite sorunları oluyor. Acaba ICS Stock + Root daha mı iyidir diye soruyorum bu soruyu. Sıkıntım 3-4 günden sonra telefonun yavaşlaması ve restart istemesi. Onun dışında bir problemim yok.

Sevgiler.

Stock ICS 4.0.4 - 4.1.B.0.587 Sürümü kullanıyorum
    Benim telefonumda Çok Uygulama Olmadığından Fazla kasılma olmuyor
    Stock Rom Desemde Forumlarda verilen ek paketlerin özelliklerin Hepsi Var çoğuda kendi Düzenlemelerim Sadece Kernel Kullanmıyorum
    Xperia 2011 serilerinin Donanımı Belli Bunu Aşırı Uygulama Yükleyerek Zorlamanın Manası Yok telefonumun Ekranı Küçük Olduğundan Oyunda Oynamıyorum :)
    Facebook - İnternette Sörf ve Müzik Dinliyorum Bana Yetiyor
    Telefonunda Yavaşlama varsa Gereksiz Uygulamaları kaldır
    Romdaki gereksiz Uygulamalarıda Kaldırıp CWM den Advanced menusunden Wipe Dalvik Cache Yap Cihaz Kendine gelir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .::Orochi::. -- 3 Ağustos 2013; 5:25:03 >

• Hocam teşekkürler arada led bildirimi geliyor şu an bilgisayara bagladıgım zaman aygıt sürücüsü yükleniyor diyor ancak cihaz açılmadıgıdan sanırım başarısız oluyor.
  • 
Sayfa: önceki 9192939495
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.