Bildirim
Xperia, Android 4.1 - Avea Görüntülü Konuşma Ayarları
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Xperia telefonlarda şebeke üzerinden görüntülü görüşme yok. Skype, google talk, tango gibi uygulamalarla internet üzerinden görüşme yapabilirsiniz -
Benim telefon 24 saat 3G gösteriyor ama görüntülü konuşma yapamıyorum AVEA da..SAMSUNG İ8150 telefonum,eşimin NOKİA 5800 ve 3G onda da yazıyor ancak konuşamıyoruz.Geçen mesaj gelmişti sanki görüntülü konuşma hakkında; tarife ücretiniz ile aynı diye..Yani sesli ha görüntülü arama yapın aynı hesap çıkıyor.Birde görüntülü konuşabilsek
Ekstra bir ayar mı yapmamız gerekiyor? Bilgisi olan arkadaşımız var mı? 2 hatta AVEA,sadece telefonlar değişik marka..Hatta diğer operatörlerle neden görüntülü konuşulmuyor? Bir açıklaması var mı? Müşteri çekme amaçlı mı? Sinir bozucu.. -
Dorun sony android telefonların desteklememesi o yüzden görüntülü görüşme yapamaziniz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi umut3513 -- 1 Kasım 2012; 15:34:21 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
arkadaşlar android'in yapısında hat üzerinden görüntülü görüşme yok diye biliyorum.. internet paketiniz veya wireless la Tango,Skype vb popüler programlarla daha rahat bi şekilde görüşme yapabilirsiniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X