Şimdi Ara

Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
4
Favori
38.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • xperia arc da son aramaları silmenin bir yolu yok mu?tamamı birden siliniyor,yardımcı olursanız sevinirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aysunege

xperia arc da son aramaları silmenin bir yolu yok mu?tamamı birden siliniyor,yardımcı olursanız sevinirim

Silmek istediğin çağrının üzerine basılı tut çıkan menüde sil seçeneği var.
  • "Arc" daşlar Merhaba,

Benim sorum baseband ve bu linkteki (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1325640 ) romu yüklemek ile alakalı.

1- 4.0.2.A.0.62 baseband'e sahibim. Bilmediğim için gidip çıktığı gün bilgisayar üzerinden güncellemiştim ve super user 'ım falan gitti. Kaç haftadır bu şekilde kullanıyordum sonra canıma tak etti ve factory reset yaptım.
    Sorum şu ki; ben bir daha root yapmak istersem telefonu nasıl root layabilirim. 0.42'ye flash lamadan olmaz mı ?

2- Telefonuma link te gördüğünüz hızlı ve seri rom'u yüklemek istiyorum. Her zaman böyle bir telefon kullanmak istedim. Hızlı olsun sorunsuz olsun. Eskiden gözüme batmayan stock rom ve yavaşlıkları şimdilerde beni deli ediyor.
    Gerçekten ancak bu romun nasıl kurulacağını anlamadım. Unutmayın bir de BASEBAND sorununa sahibim. Bu konuda adım adım açık bir biçimde yapmam gerekenleri yazan bir yer var mı ? Veya sizlerden bunu rica ediyorum lütfen..

3- Telefonuma yeni class 10 hafıza kartı aldım TEAM marka, nasıldır bilmiyorum ama Toshiba class 4 16 gb ile aynı paraydı, bende özellikle telefonun hafızasının kıtlığından yakınıyordum, bir çok uygulamayı artık takılmadan hafıza kartı üzerinden çalıştırmayı düşünüyorum. Sizce TEAM nasıl bir markadır ? Class 10 almak'la iyi etmiş miyim ? Yoksa class 4 de işe yarar mıydı gerçekten ?

4- Son soru :) Diyelim ki beğenmedim bu rom u geri dönme şansım var biliyorum ancak tam olarak nasıl dönüyorum onu bilmiyorum, yani içindeki yazılımları vs. nasıl geri getireceğim ? - Hafıza kartını değiştirmem de sıkıntı çıkar mı bu konuda ?

Ayrıca bildiğiniz, wifi vs. problem olur mu bu rom da ( herhangi bir sorun belirtilmemiş ancak benim bildiğim Track ID programı vs. bir daha çalışmıyor )

Şimdiden sorularımı cevaplayan tüm "Arc"daşlara teşekkürler :)

BlasteR

• Sony Ericsson Xperia Arc almıştım normalde sürüm 2.3.4 idi 2.3.3 Bootloader ile düşünmeden yükseltme yapmaya çalıştım, yaptım ama
    üzerine yükledim şimdi ise pcden yeni yazılım güncelemesi yapamıyorum neden
    acaba? yeni güncelemeyi pcden yapmaya çalışıyorum ama ''telefon değiştirilmiş
    bir yazılıma sahip olduğundan güncelleme yapamıyor'' diye hata verip tel kapanıyor.
    yardımlarınızı bekliyorum teşekkürler.
  • Bootloader açıkmı kapalımı birde şu şekilde anlayabilirsiniz;
    Update Servis uygulamasıyla telefona yazılım atmaya çalıştığınızda uygulama ''Değiştirilmiş Yazılım'' uyarısı verip güncelleme yapmıyorsa Bootloader açık demektir.
    Uyarı vermeden güncelleme seçeneği çıkıyorsa Bootloader kapalı demektir.

bu şekilde öttürdüm arkadaşlar teşekkürler
  • butun uygulamalari sd karta atiyorum ancak tel hafizam gun gectikce eriyor sanki!! bunun onune nasil gecebilirim??
  • Arkadaşlar wotanclient le telefonun yazılımını düşürdüm .42 yaptım şimdi telefonda şöyle bi sorun var şarj sürekli %0 gözüküyor telefonun gücünü kesince kapanıyor hemen sadece güce takılı iken kullanabiliyorum sorum şu cihazın garantisi var ve bu sorun garantiye girer mi girerse ben onlara arızanın oluşma şeklini nasıl anlatmalıyım yardımcı olacak arkadaşlarar şimdiden teşekkür ediyorum...
  • Arkadaşlar wotanclient le telefonun yazılımını düşürdüm .42 yaptım şimdi telefonda şöyle bi sorun var şarj sürekli %0 gözüküyor telefonun gücünü kesince kapanıyor hemen sadece güce takılı iken kullanabiliyorum sorum şu cihazın garantisi var ve bu sorun garantiye girer mi girerse ben onlara arızanın oluşma şeklini nasıl anlatmalıyım yardımcı olacak arkadaşlarar şimdiden teşekkür ediyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: asder_fs

Arkadaşlar wotanclient le telefonun yazılımını düşürdüm .42 yaptım şimdi telefonda şöyle bi sorun var şarj sürekli %0 gözüküyor telefonun gücünü kesince kapanıyor hemen sadece güce takılı iken kullanabiliyorum sorum şu cihazın garantisi var ve bu sorun garantiye girer mi girerse ben onlara arızanın oluşma şeklini nasıl anlatmalıyım yardımcı olacak arkadaşlarar şimdiden teşekkür ediyorum...

Hiç uğraşma git ver garantiye. Birden bire böyle oldu de.
  • tmm sağol yrın gideyim de garantiye vereyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: asder_fs

Arkadaşlar wotanclient le telefonun yazılımını düşürdüm .42 yaptım şimdi telefonda şöyle bi sorun var şarj sürekli %0 gözüküyor telefonun gücünü kesince kapanıyor hemen sadece güce takılı iken kullanabiliyorum sorum şu cihazın garantisi var ve bu sorun garantiye girer mi girerse ben onlara arızanın oluşma şeklini nasıl anlatmalıyım yardımcı olacak arkadaşlarar şimdiden teşekkür ediyorum...

Kardeş aynı sorun başka bi versiyondan alt versiyona dönerken bende de olmuştu. Hiç kasmadan yolla garantiye telefonu arızayıda yazılım güncelledim böyle oldu de. Anakartı değiştirip yollarlar büyük ihtimalle.
  • Bende 0.42 li sürümü kullanıyorum. DEvamlı 0.62 li yeni versiyon var güncelle diyor ama ben yapmıyorum:) ICS 4.0 gelince direk ona güncelleyeceğim.
  • bir gelsede kursak şunu artık yaa.
  • Arkadaşlar benim şöyle bir sorum olacak.Şimdi benim cihazın imei si orjinal değil.bu bootloader unlock yapsam sıkıntı yaşarmıyım acaba.malum orjinal imei ye göre unlock kodu alıyorum ama üzerindeki imei farklı.bana problem yaşatırmı acaba?Yazılım yükseltmelerinde düşürmelerinde sıkıntı yaratmadı hiç ama bundan korktum biraz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yavuz Alper -- 9 Nisan 2012; 12:09:13 >
  • Arkadaşlar sürüm nosunun sonu 62 olan arc s ler nasıl rootlanıp dosyaları mevcut mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Teknode

Arkadaşlar sürüm nosunun sonu 62 olan arc s ler nasıl rootlanıp dosyaları mevcut mu?

wotanserver dan 42 geçirmemiz lazımmış :)
  • arkadaşlar bende yeni arc s aldım fakat bluetooth dan veri gönderiyorum ancak alamıyorum farklı telefonlardan resim yollamaya çalışıyorum ekranda veriyi kabul edin yazısı çıkıyo fakat kabul et butonu yok hiç bir yerde bulamadım nerde olduğunu bilen varmı ? nasıl veri alımı yapabilirim bana yardımcı olursanız çok sevinirim
  • İlk link kırık.
  • evet arkadaslar ilk link kirik, elinde olan varsa paylassin bi zahmet

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • telefonu tamamen eski haline getirmek için ne yapabilirim kernel sürümü doomlord filan olmasın yarım edin lütfen
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.