Şimdi Ara

Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
4
Favori
38.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar yabancı forumlarda araştırma yaptım yaklaşık 3 ya da 4 yerde arc için olan romları arc s de kullanabileceğimizi ve arc s için olanları da arc a kullanabileceğimizi öğrendim bugün deneme yapıcam olacağına inanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Behnanbalaban

Evet arkadaşlar yabancı forumlarda araştırma yaptım yaklaşık 3 ya da 4 yerde arc için olan romları arc s de kullanabileceğimizi ve arc s için olanları da arc a kullanabileceğimizi öğrendim bugün deneme yapıcam olacağına inanıyorum.

Bu konularda fazla tecrüben ve bilgin yoksa bence hiç bulaşma telefonunun bir daha açılmaması ile karşılaşabilirsin.
  • arkadaslar ben telefonumu rootladım bı zaman rootlu sekılde kullandım.sonra sıkıldım rootu kaldırdım bootloader da kilitli ama muzıkcalardakı facebook eklentisini ve trackid programlarını kullanamıyorum

Trackid :hata - lütfen daha sonra tekrar deneyiniz diyor.
    facebok :bu ozellik su anda kullanılamıyor dıyor

bilgisi olan arkadasların yorumlarını beklıyorum ...
  • arkadaslar merhaba bende 062 ye guncelledım ama sımdı root yapamıyorum. 2 gundur onlarca yerlı yabancı sıtede baktım bır suru sey denedım hıcbırınde olmuyor... yardımcı olabılecek varsa sevınırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: alp2er

arkadaslar merhaba bende 062 ye guncelledım ama sımdı root yapamıyorum. 2 gundur onlarca yerlı yabancı sıtede baktım bır suru sey denedım hıcbırınde olmuyor... yardımcı olabılecek varsa sevınırım

arkadaşım, henüz .062 için root çıkmadı.

wotanclient
    indirip, tekrar .042ye dönüp,daha sonra root yapabilirsin.ben öyle yaptım.işe yarıyo.program için ufak bi araştırma yapıp kullanımını öğrenebilirsin.

ayrıca root yaptıktan sonra .062 güncellemesini YAPMAYACAKSIN.yoksa root hakkını kaybediyosun :/
  • quote:

Orijinalden alıntı: dewil.boy

quote:

Orijinalden alıntı: alp2er

arkadaslar merhaba bende 062 ye guncelledım ama sımdı root yapamıyorum. 2 gundur onlarca yerlı yabancı sıtede baktım bır suru sey denedım hıcbırınde olmuyor... yardımcı olabılecek varsa sevınırım

arkadaşım, henüz .062 için root çıkmadı.

wotanclient
    indirip, tekrar .042ye dönüp,daha sonra root yapabilirsin.ben öyle yaptım.işe yarıyo.program için ufak bi araştırma yapıp kullanımını öğrenebilirsin.

ayrıca root yaptıktan sonra .062 güncellemesini YAPMAYACAKSIN.yoksa root hakkını kaybediyosun :/

lınk verebılırmısın?
  • bende güncelledim 0.62 oldu ama root olmuyor tekrar 42 ye geri dönmek için wotanclient programına baktım oda kredi istiyor sanırsam...

arkadaşlar ayrıca 62 li sürümde ses çok titriyor bence geçmeyin sizlerde 62 ye...

Ayrıca arkadaşlar ben 42 ye geri döndüm wotanclient programı ile basit kullanımı basit uygulama... isteyene yardımcı olabilirim pm atmanız yeterli...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selami023 -- 4 Şubat 2012; 17:17:24 >
  • Arkadaşlar telefon ne malı buldum bi tane alıcam made in china yazıyor tereddüt ettim lütfen acil cevap
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

quote:

Orijinalden alıntı: Mulder_x

arkadaşlar, 1.6ghz versiyonu pili çok mu harcıyor? kullanan arkadaşlar pilin nasıl gittiği konusunda yorum yapabilirlerse sevinirim. birde işlemcinin hızının arttığını en çok hangi uygulamalarda hissettiğinizi söyleyebilirseniz sevinirim. işlemci hızının arttığını en çok ne yaparken aladınız.

bence öyle çok fazla bir pil harcamada artış olduğunu sanmıyorum. Hız artışını en çok 720p MKV dosyaları izlerken hissediyorsun :) 0 takılma oluyor

1080 lerde nasil peki 720 leri 1 ghz ikende sorunsuz oynatiyor
  • uzun zamandır track id programını kullanamıyordum sorunun ne oldugunu ogrendim bootloader kilidinin acık olmasıymıs.kapatmak ıcın ugrasıyorum bi turlu olmuyor kapanmıyor lanet sey.bugun telefonu .042 romunu flashlayıp root ettim sonra tekrar bootladerı kapatmayı denedim yine yok.bi fikri olan varmı acaba arkadaslar.
  • merhaba arkadaşlar, http://articles.muratyalcinkaya.net/45-xperia-arc-4-0-1-android-rom-root-bootloader-islemleri.htmlanlatımla cihaza ics 4.0.1 yükledim, yalnız memnun kalmadım bazı eksiklikleri var henüz. acaba android 2.3.3 veya 2.3.4e burada anlatılan şekilde dönebilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: battis

uzun zamandır track id programını kullanamıyordum sorunun ne oldugunu ogrendim bootloader kilidinin acık olmasıymıs.kapatmak ıcın ugrasıyorum bi turlu olmuyor kapanmıyor lanet sey.bugun telefonu .042 romunu flashlayıp root ettim sonra tekrar bootladerı kapatmayı denedim yine yok.bi fikri olan varmı acaba arkadaslar.

Bir kere bootloader kilidini açtıktan sonra tekrar kapatsanız bile track id ve mesela müzik çalardaki facebookta beğen tuşunu kullanamazsınız. Keşke biraz daha araştırma yapsaydınız açmadan önce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ynsberk

merhaba arkadaşlar, http://articles.muratyalcinkaya.net/45-xperia-arc-4-0-1-android-rom-root-bootloader-islemleri.htmlanlatımla cihaza ics 4.0.1 yükledim, yalnız memnun kalmadım bazı eksiklikleri var henüz. acaba android 2.3.3 veya 2.3.4e burada anlatılan şekilde dönebilir miyim?

wotan ile sorunsuz dönüş yapabilirsin. normal kullanımda free ram kac mb oluyor acaba?

• quote:

Orijinalden alıntı: Eray89

quote:

merhaba arkadaşlar, http://articles.muratyalcinkaya.net/45-xperia-arc-4-0-1-android-rom-root-bootloader-islemleri.htmlanlatımla cihaza ics 4.0.1 yükledim, yalnız memnun kalmadım bazı eksiklikleri var henüz. acaba android 2.3.3 veya 2.3.4e burada anlatılan şekilde dönebilir miyim?

wotan ile sorunsuz dönüş yapabilirsin. normal kullanımda free ram kac mb oluyor acaba?

öncelikle şunları söylemek isterim iki günlük kullanım tecrübemle.

android 2.3.4'den kat kat hızlı. o sistemde sürekli donma yaşıyordum ama bunda kesinlikle en ufak takılma olmadı. oyunları bilmiyorum onları deneyecek vakit olmadı. android 234teki bütün programlarımı rahatlıkla çalıştırdım, hepsini rahatlıkla kullandım, şunu da kapatıyım da kasmasın diye düşünmedim gerek olmadı çünkü. o halindeki ekran görüntülerini almadım, gündüz de başka bir rom yüklediğim için şuan telefon boş.

memnun kalmadığım kısmı ise, benden kaynaklanıyordur bilmiyorum tam olarak neden böyle sorunlar olduğunu.
    1) telefon kapalı iken şarj etmeye kalktığımda boot ekranı geliyor telefon sürekli reset atıyor, sanırsam ums olarak görüyor şarj cihazını bundan olabilir yada başka bişey.
    2)yine usb sorunu olarak, pcye bağladığımda medya aktarım modu yada usb mass storage seçtiğimde android 234teki gibi hafızaya tam erişemiyorum yada ben yapamadım.
    3)wireless çalışmıyor. bluetooth açılıyor simge geliyor ama veri alışverişi yapmadım. 3g data çalışıyor.
    4) ikinci sorunumu bu programla çözmüştüm şimdi buldum net.bexton.android.UsbMassStorageToggle-1.1.4 :)
    5) bazı kısımlar hala ingilizce. bu sorun değil de yine de belirtiyim.

Bunlara bakınca kullanılır mı derseniz bence kullanılır, çok stabil bir işletim sistemi olmuş developer edition da böyle ise, mayısa doğru çıkacak olanı dört gözle bekliyorum.

[simage]öncelikle şunları söylemek isterim iki günlük kullanım tecrübemle.

android 2.3.4'den kat kat hızlı. o sistemde sürekli donma yaşıyordum ama bunda kesinlikle en ufak takılma olmadı. oyunları bilmiyorum onları deneyecek vakit olmadı. android 234teki bütün programlarımı rahatlıkla çalıştırdım, hepsini rahatlıkla kullandım, şunu da kapatıyım da kasmasın diye düşünmedim gerek olmadı çünkü. o halindeki ekran görüntülerini almadım, gündüz de başka bir rom yüklediğim için şuan telefon boş.

memnun kalmadığım kısmı ise, benden kaynaklanıyordur bilmiyorum tam olarak neden böyle sorunlar olduğunu.
    1) telefon kapalı iken şarj etmeye kalktığımda boot ekranı geliyor telefon sürekli reset atıyor, sanırsam ums olarak görüyor şarj cihazını bundan olabilir yada başka bişey.
    2)yine usb sorunu olarak, pcye bağladığımda medya aktarım modu yada usb mass storage seçtiğimde android 234teki gibi hafızaya tam erişemiyorum yada ben yapamadım.
    3)wireless çalışmıyor. bluetooth açılıyor simge geliyor ama veri alışverişi yapmadım. 3g data çalışıyor.
    4) ikinci sorunumu bu programla çözmüştüm şimdi buldum net.bexton.android.UsbMassStorageToggle-1.1.4 :)
    5) bazı kısımlar hala ingilizce. bu sorun değil de yine de belirtiyim.

Bunlara bakınca kullanılır mı derseniz bence kullanılır, çok stabil bir işletim sistemi olmuş developer edition da böyle ise, mayısa doğru çıkacak olanı dört gözle bekliyorum.

Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri

• quote:

quote:

bir şey daha sormak istiyorum acaba hangi versiyona dönmemi önerirsiniz root yapacağım bir versiyon olursa sevinirim. 0.62 - 58 - 42
    benim önceki versiyon 42 idi daha önce.

dipnot: xda'da arc için ICS4 ve MIUI temaları romlar da mevcut telefonunuzu daha bir şevkle kullanacaksınız seveceksiniz eminim onları görünce.

• quote:

quote:

quote:

bir şey daha sormak istiyorum acaba hangi versiyona dönmemi önerirsiniz root yapacağım bir versiyon olursa sevinirim. 0.62 - 58 - 42
    benim önceki versiyon 42 idi daha önce.

dipnot: xda'da arc için ICS4 ve MIUI temaları romlar da mevcut telefonunuzu daha bir şevkle kullanacaksınız seveceksiniz eminim onları görünce.

42 li versiyon root edilebiliyor. ben ve bicok arkadas onu kullanıyoruz suan.

anlattıkların iştahımı actı acıkcası. görsellerde epey iyi olmus. iyice sabırsızlanmaya basladım

• quote:

Orijinalden alıntı: china_1996

quote:

uzun zamandır track id programını kullanamıyordum sorunun ne oldugunu ogrendim bootloader kilidinin acık olmasıymıs.kapatmak ıcın ugrasıyorum bi turlu olmuyor kapanmıyor lanet sey.bugun telefonu .042 romunu flashlayıp root ettim sonra tekrar bootladerı kapatmayı denedim yine yok.bi fikri olan varmı acaba arkadaslar.

Bir kere bootloader kilidini açtıktan sonra tekrar kapatsanız bile track id ve mesela müzik çalardaki facebookta beğen tuşunu kullanamazsınız. Keşke biraz daha araştırma yapsaydınız açmadan önce

hadi yaa bu sekilde oldugunu tahmin edemedim.bootloader kilidini acıp kapattıkdan sonra bırseylerin kalıcı oldugunu duymamıstım.bilseydim hic baslamazdım.
    bu arada bootloaderın kapatmaya calıstıgımda kapanmıyor dememın sebebı *#*#7378423#*#* tuslamalarını yaptıkdan sonra servins info/confuguration da bootloader locker unlock allowed: yes gorunuyor.bu yuzden kapanmadı dıyorum sizce burda yazanın yanlıs olma ıhtımalı var mı

• quote:

quote:

quote:

hadi yaa bu sekilde oldugunu tahmin edemedim.bootloader kilidini acıp kapattıkdan sonra bırseylerin kalıcı oldugunu duymamıstım.bilseydim hic baslamazdım.
    bu arada bootloaderın kapatmaya calıstıgımda kapanmıyor dememın sebebı *#*#7378423#*#* tuslamalarını yaptıkdan sonra servins info/confuguration da bootloader locker unlock allowed: yes gorunuyor.bu yuzden kapanmadı dıyorum sizce burda yazanın yanlıs olma ıhtımalı var mı

Yalnız ben oraya bootloader i hiç açmadan baktım, ama yes yazıyordu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: osman.by

quote:

quote:

quote:

Yalnız ben oraya bootloader i hiç açmadan baktım, ama yes yazıyordu.

:)) ilginc peki bunu baska nasıl ogrenebılırız. yani bootloader kilitlimi degilmi diye

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.