Şimdi Ara

Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
4
Favori
38.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Black_BlasterR

Arkadaslar merhaba,

Simdi telefonum benim fransadan gelme, icinde dogal olarak canal+ vb. Programlar var ve ben bunları silmek istiyorum. SU programini yukleyerek rootladim sanirim, 1dk lik bi islemdi. 2 kere ustuste yaptim.

Simdi, bide astro vb. Bi program yukledim. Ancak nedense hicbir programi silemiyorum. Superuser permission vermeme ragmen silemiyorum.

Buarada ilk sayfada olan bir uygulama var, flashlite in ltinda, su yukaridan xektiimiz sayfaya ses acip kapama vs. Eklememizi sagliyor. Ancak onuda yukleyedim.

Bana yardimci olursaniz sevinirim.

telefonun system/ klasörü içerisindeki kısmen dosyalari silebilirsiniz,diğer sistem dosyalarini silmenize izin vermez. root işlemini dogru yaptıgınızdan ve superuser dosyanızın güncel oldugundan emin olduktan sonra,kurduğunuz programlari app2sd programıyla root yetkisi vererek istediginiz apk dosyasını rahatlıkla silebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ziggyloss

quote:

Orijinalden alıntı: apocal07

Bu konu ölmüş yav

bilgisayarinizin bölgesini ve dil ayarlarini ingilizce ve abd yaparak programi tekrar açın.

Alıntıları Göster
    quote:

bilgisayarinizin bölgesini ve dil ayarlarini ingilizce ve abd yaparak programi tekrar açın.

Hocam bi tek bilgisayarı amerikaya götürmediğim kaldı hala sonuç yok. simlock.ta bile yazmıyor. Bana kalırsa sorun bununla ilgili değil sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.yuksel -- 28 Aralık 2011; 4:53:55 >

• selamlar ben bu system ui ile durum çubuğunu değiştireyim istedim nerde yalnış yaptıysam artık durum çubugu kayboldu :S bunun için ne yapmam gerek acaba? teşekkürler.
  • Arkadaşlar selamlar...

Geçen hafta xperia arc s alıp aranıza katılma fırsatını yakaladım. Android ile ilk tanışmam diyebilirim,

Öğrenmek istediğim OC hariç Root ve Boot işlemleri nedir , yaparsak telefonda ne gibi artı ve eksilerini görürürüz , garanti kapsamı dışına çıkarmı , root ve boot yaparsak ne gibi yararı olur... Tavsiyeleriniz nedir? Engin tecrübelerinizden faydalanmak istiyorum

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.
  • quote:

quote:

Hocam bi tek bilgisayarı amerikaya götürmediğim kaldı hala sonuç yok. simlock.ta bile yazmıyor. Bana kalırsa sorun bununla ilgili değil sanırım.

Orjinal kabloyu kullanmadığım için oluyormuş . Dün orjinali bulunca onunla denedim çok iyi oldu çok da güzel iyi oldu tamam mı?

Şimdiki sorun ise telefon 4.0.2.A.0.42 olmasına rağmen hala güncelleştirme var diyor

• Arkadaşlar sizde de ekranın kendi kendine aydınlandığı oluyor mu? Durup durup ekran açılıyor sonra kapanıyor versiyon güncellediğimden beri. (Sürekli olmuyor, ara sıra)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi a.yuksel -- 2 Ocak 2012; 20:31:08 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Doctor3

quote:

Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri

Bu konu ölmüş yav

Hocam kafayı yemek üzereyim sen bari yardım et. Hala telefonun ışığı durduk yere açılıp kapanıyor. Bu yazılımsal bir hata mı anlamadım. En güncel romu yüklediğimden beri böyle telefon.

• Telefona android 4 ü yükledim ,şebeke,bluetooth vs sorun yok, sadece wi-fi çalışmıyor telefonu eski orjinal haline döndürmek istiyorum ancak batarya problemi çıkmasından korkuyorum yardımcı olabilecek var mı, ne yapmam gerekiyor?
  • quote:

Arkadaşlar sizde de ekranın kendi kendine aydınlandığı oluyor mu? Durup durup ekran açılıyor sonra kapanıyor versiyon güncellediğimden beri. (Sürekli olmuyor, ara sıra)

Işık sensörüyle alakalı bir şey o. Ortamına göre anlık ekran parlaklığı ayarı yapıyor hafif hafif.
  •  Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri

Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri

NAsil yuklenir bu

indir

http://www.mega-upload.com/?d=N0VK7K9A - kaldirin

1) indirdiginiz rar dosyasindan 4 tane sey cikacak..
    2) Simdi Root Explorer ile playstationcertified.jar ve xperiaplaycertified.jar dosyalarini system/framework icine atin , sonra com.sony.android.playstationcertified ve com.sonyericsson.android.xperiaplaycertified dosyalarini system/etc/permissions icine atin.
    3) Telefonu yeniden baslatin..
    4) .apk dosyasini yukleyin ..

RAM ve ROM uzerinde perfornmasta etkisi vardir, bazi kodlar vardir..Daha serilesiyor telefon.. *

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tesla Nikola -- 13 Ocak 2012; 15:51:47 >

• 4.0.2.A.0.62 ye güncelledim arc s i acaba root yapma şansımız var mı?
  • arkadaşlar acil yarıma aihtiyacım var telefona rom yükleme yaparken bağlantı kesildi daha sonra görüntü gitti hiçbir görüntü gelmiyor tekrardan rom nasıl yüklerim nasıl faliyete geçirebilirim acaba acilen yardıma ihtiyacım var
  • arkadaşlar acil yarıma aihtiyacım var telefona rom yükleme yaparken bağlantı kesildi daha sonra görüntü gitti hiçbir görüntü gelmiyor tekrardan rom nasıl yüklerim nasıl faliyete geçirebilirim acaba acilen yardıma ihtiyacım var
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkrock

arkadaşlar acil yarıma aihtiyacım var telefona rom yükleme yaparken bağlantı kesildi daha sonra görüntü gitti hiçbir görüntü gelmiyor tekrardan rom nasıl yüklerim nasıl faliyete geçirebilirim acaba acilen yardıma ihtiyacım var

Bende daha yeniyim android de verdiğim sayfada rom yüklerken yaşadığın sorunu yaşayanlar var 5 sayfa yazı var oku bi belki çözüme ulaşabilirsin.

Sayfa Linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N0thingLose -- 17 Ocak 2012; 14:12:59 >

• quote:

Orijinalden alıntı: N0thingLose

4.0.2.A.0.62 ye güncelledim arc s i acaba root yapma şansımız var mı?

Bende güncelledim. Tekrar root yapamadım
  • arkadaşlar süper konu fakat ben root ettim cihazı sadece buradaki görselleri yüklemek için ne yapabilirim??? telefon arc s ???
  • quote:

Orijinalden alıntı: selami023

arkadaşlar süper konu fakat ben root ettim cihazı sadece buradaki görselleri yüklemek için ne yapabilirim??? telefon arc s ???

Firmware version sonu .62 mi root işlemi bizde olmuyorda?Birde burdaki görselleri yüklemek derken anlayamadım :S
  • bahsettiğin firmware derleme numarası ise sonu 42 bendeki... rootladım cihazı superuser da geldi menuye...
    burdaki görseller dediğim olayda romdu... mesela yukarıda xperia play eklenmiş kim yapmak istemez ki :) güzel duruyor telde işte nasıl yaparz???
  • bu OC işini yapıyoruzda web dısında nerde hızlanmalar olabiliryorki? menüler arası gecişlerde fark oluyormu? yada uygulamaların acılması ve calısmasında hızlanma?
  • Çok güzel anlatmışsınız ama ben sadece ROOT Yapıp şu lanet olası sesle arama'yı kaldırmak istiyorum ve ROOT anlatımı diğerlerine göre çok eksik...Root yapıldığını nasıl anlayacağız,sonra uygulamalara nasıl müdahale edeceğiz gibi bilgilerin eksik olduğunu düşünüyorum.Çünkü , bu root işleminde denileni yapıyorum,sonra telefon kapanıp açılıyor,sonra birşey olmuyor,yada bir program yüklendiğini görmüyorum.Anlatabiliyormuyum?
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.