Şimdi Ara

Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
294
Cevap
4
Favori
38.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Orijinalden alıntı: kaan_9292

Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri

Merhaba bu kullandığın tema nedir ? veya daha doğrusu ana ekrandaki menü işaretini tema ilemi değiştirdin yada farklı bir programlamı ?
  • merhabalar,

Telefonumdaki derleme numarası: 4.0.1.A.0.283 az önce pc ye bağladığımda yeni güncelleme bulunduğunu 4.0.2.A.0.42 a yükseltmemi istedi.. Aralarındaki fark nedir yüklememe değecek birşeyler varmı acaba ?
  • 13/004/2011 01:04:55 - INFO - Now unplug the device and power it on
    13/004/2011 01:04:55 - INFO - Then go to application settings
    13/004/2011 01:04:55 - INFO - turn on Unknown Sources and Debugging

flashtool da bu hatayı alıyorum yardım edebilecek olan varmı
  • Merhabalar

2 Gün önce SE Xperia Arc aldım. Android dünyasına yabancıyım. Dün güncelleme varmı die kontrol ettim güncelleme yaptı. Tlf şuanda Android sürümü 2.3.4 Derleme Numarası 4.0.2.A.0.42 Ben sadece root işlemini yapmak istiyorum. Üstte arkadaş tek tıkla root olayı demiş pek anlamadm yardımcı olabilirmsiniz ? Root yapmam için rom veya kernel deişmem gerekior mu ? Orjinal haline sadece root yapmak istiyorum.

Şimdiden tşk ederim.

Edit: Hallettim sanırım. Yaptıktan sonra Superuser die uygulama yüklenmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nevarline -- 20 Kasım 2011; 12:58:47 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: repla64

13/004/2011 01:04:55 - INFO - Now unplug the device and power it on
    13/004/2011 01:04:55 - INFO - Then go to application settings
    13/004/2011 01:04:55 - INFO - turn on Unknown Sources and Debugging

flashtool da bu hatayı alıyorum yardım edebilecek olan varmı

Bu hata değil flashlama işlemi bitti demek
  • arkadaşlar az önce root u yaptım. bir de rom varmış. bunların farkları neler?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

arkadaşlar az önce root u yaptım. bir de rom varmış. bunların farkları neler?

http://resim.donanimhaber.com/m_51544512/mpage_1/f_/key_//tm.htm#51544512

İlk mesajı okursan yeterince aydınlanırsın.
  • arkadaşlar 2.3.4 LT15i_4.0.2.A.0.42 turkey rom unu nereden bulabilirim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: komplocu

arkadaşlar 2.3.4 LT15i_4.0.2.A.0.42 turkey rom unu nereden bulabilirim...

wotan server
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

quote:

wotan server

hocam wotan a baktım ama ücretli gibi geldi yada ben öyle anladım önceden indiren varsa ...belki bizde istifade ederiz diye düşünmüştüm...
  • arkadaşlar, 1.6ghz versiyonu pili çok mu harcıyor? kullanan arkadaşlar pilin nasıl gittiği konusunda yorum yapabilirlerse sevinirim. birde işlemcinin hızının arttığını en çok hangi uygulamalarda hissettiğinizi söyleyebilirseniz sevinirim. işlemci hızının arttığını en çok ne yaparken aladınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mulder_x

arkadaşlar, 1.6ghz versiyonu pili çok mu harcıyor? kullanan arkadaşlar pilin nasıl gittiği konusunda yorum yapabilirlerse sevinirim. birde işlemcinin hızının arttığını en çok hangi uygulamalarda hissettiğinizi söyleyebilirseniz sevinirim. işlemci hızının arttığını en çok ne yaparken aladınız.

bence öyle çok fazla bir pil harcamada artış olduğunu sanmıyorum. Hız artışını en çok 720p MKV dosyaları izlerken hissediyorsun :) 0 takılma oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

merhabalar,

Telefonumdaki derleme numarası: 4.0.1.A.0.283 az önce pc ye bağladığımda yeni güncelleme bulunduğunu 4.0.2.A.0.42 a yükseltmemi istedi.. Aralarındaki fark nedir yüklememe değecek birşeyler varmı acaba ?

?
  • quote:

merhabalar,

Çeşitli hata ve performans iyileştirmeleri içeriyor yeni güncelleştirme. Tavsiye edilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

quote:

merhabalar,

Çeşitli hata ve performans iyileştirmeleri içeriyor yeni güncelleştirme. Tavsiye edilir.

peki hocam bendeki cihaz rootlu ve bir sürü uygulama var wifiye geldi ise ordan güncellediğimde herşey olduğu gibi kalırmı uçarmı acaba ?
  • quote:

quote:

quote:

wotan server

hocam wotan a baktım ama ücretli gibi geldi yada ben öyle anladım önceden indiren varsa ...belki bizde istifade ederiz diye düşünmüştüm...

wotan zaten bedava neyin derdindesiniz ilginc.. indirince sizden para kesiyormu ne yapiyor

•  Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri
     Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri

yeterince kotu fakat 1.2 ghz ucuyor alet su batarya sorununu cozseler

• quote:

quote:

quote:

quote:

wotan server

wotan zaten bedava neyin derdindesiniz ilginc.. indirince sizden para kesiyormu ne yapiyor

valla kaan indirebilsem buralarda sormam wotan da rom gözüküyor ama indirme linki yok hesap kısmına bakıyorum kredi falan diyor ben o yüzden ücretli sandım....bu arada çok kolay diyosun indirde bizde istifade edelim....

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

wotan server

valla kaan indirebilsem buralarda sormam wotan da rom gözüküyor ama indirme linki yok hesap kısmına bakıyorum kredi falan diyor ben o yüzden ücretli sandım....bu arada çok kolay diyosun indirde bizde istifade edelim....

http://www.wotanserver.com/en/page/download

indir uye ol sonra programdan kullanici adini giris yap sonra yukle romunu basit

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.