Şimdi Ara

Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
294
Cevap
4
Favori
38.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, easy root yapacağım ancak usb hata ayıklama sürücülerinin yüklü olması gerekiyormuş. telefonum xperia arc, 2.3.4 42 yüklü, usb hata ayıklama sürcüklerinin, sanırım ismi abd drivers oluyor, nasıl kurabililirim telefonuma.

çok teşekkür ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

quote:

Orijinalden alıntı: Natsukaw.S

merhabalar,

Telefonumdaki derleme numarası: 4.0.1.A.0.283 az önce pc ye bağladığımda yeni güncelleme bulunduğunu 4.0.2.A.0.42 a yükseltmemi istedi.. Aralarındaki fark nedir yüklememe değecek birşeyler varmı acaba ?

Çeşitli hata ve performans iyileştirmeleri içeriyor yeni güncelleştirme. Tavsiye edilir.

peki hocam bendeki cihaz rootlu ve bir sürü uygulama var wifiye geldi ise ordan güncellediğimde herşey olduğu gibi kalırmı uçarmı acaba ?

Hayır verilerine bir şey olmaz ancak root gider. Root'u da çok basit bir şekilde tekrar yapabilirsin zaten. Sen yine de Titanium Backup Pro ile yedeğini almayı unutma. Ne olur ne olmaz. 5 dakikalık işlem zaten.

• quote:

Orijinalden alıntı: Doctor3

quote:

Orijinalden alıntı: lahalehey

merhabalar,
    şu an telefonumda 4.0.A.2.368 global romu yüklü & rootlu & bootlader açık. 2.3.4 yüklemek için direk olarak pc companion a bağlamak (onar seçeneği ile) mı gerekiyor? yoksa öncesinden bootloader 'ı kapatmak gibi bi işlem yapmak gerekiyor mu?

konu güncellenmiştir yeni rom,kernel ve diger dosyalari bulabilirsiniz.

teşekkür ederim, ilk sayfadaki bootloader kilidini aktif hale getirmek kısmında yazanları yapıp sonrasında cihazı bilgisayara bağlayıp onar mı diyeceğim?
  • beyler easy boot açıklaması için verdiğiniz site komple ingilizce

ne yapacağız şimdi translate aptal aptal çeviriyor.
  • 2. ileti guncellenmistir
  • Arkadaşlar herşeyi yapıyorum tamam ;

Win 7 işletim sistemi var.

1 - SEMC Flash Driveri güncelle diyorum bilgisayarım- driver yolunu gösterip zaten güncel diyor.

2- çıkıyorum fastboot a geliyorum komut işleminde kodu girince waiting for device yani telefon bekleniyor yazıyor.

Nerede yanlış yapıyorum.

* telefonda antivirüs yok usb hata ayıklama , sahte yazılım izin ver vs. bunlarda tamam. Sorun nerede?

Yardımcı olurmusunuz lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

Batarya ve Restart Menusu 4.0.2.A.0.42 (Ikisi bi arada yuklenir.. bootloader kilidinin acik olmasi gerekir)

Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri

http://www.mediafire.com/?i4uwoevrk42ikvp

indirin sd karta atin

recovery moddan zip dosyasini secip yukleyin..

El Feneri KISAYOLU

http://www.mediafire.com/?60jwym6vb69vva5

Statusbar Widget Mod (SWM) for Arc 4.0.2.A.0.42

Gerekenler:
    - Rooted 4.0.1.A.0.283 or 4.0.2.A.0.42 ROM
    - RootExplorer

Indirmeler:
    Large Icons
    http://www.mediafire.com/?m5dj74nxgub6npz
    Small Icons
    http://www.mediafire.com/?j0mogi78qo368kp
    Embo
    http://www.mediafire.com/?jivz62fms6fuqaz
    Indi
    http://www.mediafire.com/?om72hpbj88s7a9h

Kurulum:
    1. SystemUI.apk dosyasinin yedegini system/app/ buradan alin
    2. Indirdiginiz SystemUI.apk dosyasini to system/ klasorune kopyalayin.
    3. Dosya izinlerini boyle yapin (rw-r--r--)

4. Tasiyin SystemUI.apk system/ klasorunden system/app/ klasorune tasiyin ve degistirin
    5. Yeniden baslatin..

BUYRUN CALISAN TRACK ID YENI SURUM UNLOCKED VEYA LOCKED BOOTLOADERDA CALISIR DENENMISTIR

http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1362422

• quote:

Orijinalden alıntı: kaan_9292

2. ileti guncellenmistir

Harikasın. Çok teşekkürler.
  • üstatlar selam,

bootloader kilidi kapalı iken xda nin forumunda yer alan easy root u kullanarak root yaptım. bootloader kilidini açmadan rom yüklemek istiyorum. mümkün müdür?

Saygılar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Show No Mercy

üstatlar selam,

bootloader kilidi kapalı iken xda nin forumunda yer alan easy root u kullanarak root yaptım. bootloader kilidini açmadan rom yüklemek istiyorum. mümkün müdür?

Saygılar.

evet flashtool ile yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

quote:

üstatlar selam,

Saygılar.

çok teşekkür ederim, bir sorum daha olacaktı, bootloader kilitli iken overclock yapabilir miyim?
  • quote:

quote:

quote:

üstatlar selam,

Saygılar.

çok teşekkür ederim, bir sorum daha olacaktı, bootloader kilitli iken overclock yapabilir miyim?

OC yapmak için bootloader kilidini açmak şart.

• quote:

Orijinalden alıntı: sucvceza

quote:

quote:

quote:

üstatlar selam,

Saygılar.

OC yapmak için bootloader kilidini açmak şart.

Çok teşekkür ederim.

• Merhaba arkadaşlar benim arc cihazım var su an sadece root yaptım başka birşey yok ama ben overlock yapıp hızı 1.6 yapmak istiyorum yani o 1.6 direk yuklemem mi gerekiyor
  • relock bootloader.tff dosyasını mediafiredan indiremiyorum eğer elinde olan varsa upload ederse çok sevinirim.
  • arkadaşlar merhaba,

xda forumundaki easy root u kullanarak telefonumu root ladim. daha sonra da 4.0.2.A.0.42 Generic Global rom u yükledim. rok yuklednikten sonra telefonum rootsuz, yani root gitti. su an xda forumundaki easy root kiti de çalışmıyor. telefonumu bootloader kilidini açmadan nasıl rootlayabilirim.

teşekkürler.
  • Arkadaslar merhaba,

Simdi telefonum benim fransadan gelme, icinde dogal olarak canal+ vb. Programlar var ve ben bunları silmek istiyorum. SU programini yukleyerek rootladim sanirim, 1dk lik bi islemdi. 2 kere ustuste yaptim.

Simdi, bide astro vb. Bi program yukledim. Ancak nedense hicbir programi silemiyorum. Superuser permission vermeme ragmen silemiyorum.

Buarada ilk sayfada olan bir uygulama var, flashlite in ltinda, su yukaridan xektiimiz sayfaya ses acip kapama vs. Eklememizi sagliyor. Ancak onuda yukleyedim.

Bana yardimci olursaniz sevinirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba ben "2. Aşama ; Firmware (Rom) Yükleme Işlemi" kısmında takılıyorum. X10Flash.exe'yi açıyorum solda ROM ismi gözüküyor ancak sağ tarafta hiçbir şey gözükmüyor.(simlock.ta yazısı dahi gözükmüyor) Yine de flashlamayı başlatsam bile bu sefer de open unknown sources and debugging diyor. Telefonda ise bilinmeyen kaynaklar açık durumda.
  •  Xperia ARC & ARC S | Android 2.3.4 Güncellemesi | OC & Root & Boot Işlemleri

Bu konu ölmüş yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: apocal07

Bu konu ölmüş yav

bilgisayarinizin bölgesini ve dil ayarlarini ingilizce ve abd yaparak programi tekrar açın.
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.