Bildirim
xperia arc s aldım turkcell çıktı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: Gunahkar
Merhaba arkadaşlar.Ereyon.comdan xperia arc s aldım bugün elime geçti ve içinde 4-5 tane turkcell uygulaması var telefon turkcellden alınma değil bunun sebebi ne? Yoksa ereyon.com turkcelldenmi tedarik ediyor telefonları?
Oradaki 9380 curve'de Turkcell'den tedarik edilmeydi. Büyük ihtimal diğer telefonları da öyledir. -
quote:
Orijinalden alıntı: Burn in Hell
quote:
Orijinalden alıntı: Gunahkar
Merhaba arkadaşlar.Ereyon.comdan xperia arc s aldım bugün elime geçti ve içinde 4-5 tane turkcell uygulaması var telefon turkcellden alınma değil bunun sebebi ne? Yoksa ereyon.com turkcelldenmi tedarik ediyor telefonları?
Oradaki 9380 curve'de Turkcell'den tedarik edilmeydi. Büyük ihtimal diğer telefonları da öyledir.
peki bu turkcell uygulamalarını nasıl silebilirim? Normalde ikona basılı tutup çöp kutusuna sürüklediğimde siliniyormu hocam?
Edit: tamam uygulamalar kısmından kaldırılıyormuş ama bu seferde orada turkcell uygulamaları gözükmüyor?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gunahkar -- 15 Ekim 2012; 18:53:56 >
-
Merhaba,
Telefonunuza yüklü tüm uygulamaları Ayarlar-Uygulamalar-Uygulamaları Yönet(eğer 2.3.4 ise)-Tümü sekmesinden görebilirsiniz.
Telefonunuzun tüm uygulamaların boyutunu hesaplaması vakit alacağından bu sekmede 1-2 dakika bekleyip, "T" harfinden başlayan uygulamalarda Turkcell uygulamlarını bulabilirsiniz.
Eğer telefonunuzu Android 4.0.4 sürümüne güncelemek istiyorsanız önce bu sayfadan bilgi alınız: Xperia'lar için Android 4
Bu sayfadaki önerilerle Sony PC Companion servisiyle cihazınızı güncelleyebilirsiniz.
Fakat Android 4'teki bazı performans sorunlarından dolayı, Xperia'lara 4.1 Jelly Bean gelene kadar güncellemenizi tavsiye etmiyorum. 2013 yılına kadar Jelly Bean hakkında daha fazla bilgi alacağız.(Xperia'lar için)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Provisional -- 15 Ekim 2012; 23:13:03 >
-
quote:
Orijinalden alıntı: abdullahkhan
Merhaba,
Telefonunuza yüklü tüm uygulamaları Ayarlar-Uygulamalar-Uygulamaları Yönet(eğer 2.3.4 ise)-Tümü sekmesinden görebilirsiniz.
Telefonunuzun tüm uygulamaların boyutunu hesaplaması vakit alacağından bu sekmede 1-2 dakika bekleyip, "T" harfinden başlayan uygulamalarda Turkcell uygulamlarını bulabilirsiniz.
Eğer telefonunuzu Android 4.0.4 sürümüne güncelemek istiyorsanız önce bu sayfadan bilgi alınız: Xperia'lar için Android 4
Bu sayfadaki önerilerle Sony PC Companion servisiyle cihazınızı güncelleyebilirsiniz.
Fakat Android 4'teki bazı performans sorunlarından dolayı, Xperia'lara 4.1 Jelly Bean gelene kadar güncellemenizi tavsiye etmiyorum. 2013 yılına kadar Jelly Bean hakkında daha fazla bilgi alacağız.(Xperia'lar için)
Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana.
Detaylı anlatımınız için teşekkürler fakat öğrendim ki turkcell uygulamaları root yapmadan kaldırılamıyormuş :( sadece turkcell değil bi dünya gereksiz proğram var helalinden 4 sayfanın hepsi dolu ama işe yarar sadece 4-5 uygulama var :) Sanırım bunlardan root atmadığım sürece kurtulamicam.Napalım böyle kullanacağım artık :)
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X