Şimdi Ara

XPERIA ARC S (LT18i) Tavsiye Rom (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
19.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: cagribeg

Arkadaslar dun aksam cyanogenmod 9.0 yukledim. Bu herifler gorsellik ve stabillik olayini asmislar. Dun aksamdan beri olumsuz hic bir durum yasamadim. Sarj olayini da kontrol edip buradan yazarim.Yabanci bir sitede okuduguma gore telefona yeni bir kernel yuklendiginde en azindan 4-5 doldur bosalttan sonra gercek degerlere ulasiyormus.
    Merak eden olursa screenshot ekleyebilirim yuklemeye dair aciklama da yazabilirim.

Arkadaşım ARC S sahibi olaak merakla bekliyorum ScreenShot 'larını. Ayrıca ısınma, hız ve batarya değerleri hakkında bilgi verirsen sevinirim. ICS in hangi sürüm numarası oldu birde onu yazıver?
  • Arkaxasim mobilden girdigim icin resim yukleuemiyorum. Aksama yuklerim bilgi veririm. Versiyon android 4.0.4. En vuzel yani telefonun ici bombos geliyor. Ben dun google apllicationlari da murdjktan sonra baktigimda 400mb civari dahili.hafizanin mevcut lldugunu gordum bu sayede

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiat2001brava

quote:

Orijinalden alıntı: cagribeg

Arkadaslar dun aksam cyanogenmod 9.0 yukledim. Bu herifler gorsellik ve stabillik olayini asmislar. Dun aksamdan beri olumsuz hic bir durum yasamadim. Sarj olayini da kontrol edip buradan yazarim.Yabanci bir sitede okuduguma gore telefona yeni bir kernel yuklendiginde en azindan 4-5 doldur bosalttan sonra gercek degerlere ulasiyormus.
    Merak eden olursa screenshot ekleyebilirim yuklemeye dair aciklama da yazabilirim.

Arkadaşım ARC S sahibi olaak merakla bekliyorum ScreenShot 'larını. Ayrıca ısınma, hız ve batarya değerleri hakkında bilgi verirsen sevinirim. ICS in hangi sürüm numarası oldu birde onu yazıver?

-Batarya
    Açıkçası şuanda orjinal ICS ile bunun arasında pek bir fark göremedim, ama yukarıda da dediğim gibi kernel yeni 4-5 defa şarj edip boşalttıktan sonraki duruma bir bakacağım.
    -Isınma
    İnternete girerken orjinal ICS de aşırı ısınma mevcuttu. Bunda da var fakat rahatsız edecek şekilde değil
    -Hız
    Hız olarak ise size sağladığı ram miktarı ve boş dahili hafıza itibarıyla gayet iyi diyebilirim. Menü geçişlerinde ya da kullanım sırasında herhangi bir sıkıntı yok. Sadece atıyorum numara çevirmek için telefon bölümüne tıkladığınızda anlık bir gecikme olabiliyor. Aynısı orjinal ICS de de oluyordu. Benim kesin olarak farkettiğim bir şey ise; bazen internette gezerken ana ekrana döndüğümde simgelerin olmadığını saniye sonra hepsinin geldiğini görüyordum. Bunda ise bu olay iki gündür sadece bir kere oldu aynı şekilde internet kullandığım halde.

XPERIA ARC S (LT18i) Tavsiye Rom

•  XPERIA ARC S (LT18i) Tavsiye Rom
  • Diğer screenshotları da zipli olarak ekliyorum.

http://ultrashare.net/hosting/fl/8db81da463/screenshot
  • http://m.youtube.com/#/watch?v=My4CPr0tbsw&desktop_uri=%2Fwatch%3Fv%3DMy4CPr0tbsw&gl=US

Su romu nerden bulabilirim

• bende Xperia arc s
    sahibiyim yeni aldım hangi romu yuklemeliyim tel üstünde gelende bi ton gereksiz yazılım war silemiyormda yardım lütfen

• samsung note buyuk diye satıp arc s aldım almaz olaydım berbat bir telefon 2.3.4 vardı berbattı 4.03 e güncelledi daha berbat oldu internet yavas telefon sanki biraz takılıyor agır kalıyor gibi bu ne biçim telefon millet forumlarda arc s söle iydir böle iyidir diyo da ben bi haltını göremedim daha tamamen abartı bir telefon yazık ettim kendime .Bu telefonu nasıl adam ederiz turkcell rom ile geldi bana bu adam olmassa 3-5 demeden satcam
  • cm9 romu yükle yada 2.3 romu geri yükle. gereksiz herşeyi sil.
  • Konu hortlanacak ancak nereye bakarsam bakayım linkleri hep ölü ben bu Sony Ericson Arc s orjinal LT18i 4.1.A.0.562 4.0.4 rom linkini bir türlü bulamadım arkadaslar varmı yardım edebilecek olan.a
  • ircan kullanıcısına yanıt
    ben de bulamadım, xda dahil tüm linkler ölü, ne 4.0.4 ne 4.0.3 sadece bu forumdaki kitkat 4.4 var

ek:http://forum.donanimhaber.com/m_63038373/tm.htm buradaki linkler sağlam sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sezilen -- 30 Temmuz 2014; 1:42:34 >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.