Bildirim
***XPERİA ARC S - SENSATION XE***
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
yaklaşık 2 hafta kadar ARC S kullandım....kaşıntı tuttu değiştireyim dedim...Gittim sensation 4G aldım...
Xe nin çok farklı olacağını düşünmüyorum açıkçası.....
şimdi telefonum satılık.....YİNE GİDİP ARC S alacağım....
Nedeni ise ARC S in = ŞARJI UZUN GİDİYOR,KAMERASI DAHA İYİ,SES ÇIKIŞI 2 kat fazla...
KESİNLİKLE ARC S al derim arkadaşım...atıp tutanlara bakma...
Telefon zımba gibiii.......
Saygılarımla
Erkan -
yukarıda yazdıgın özellikler için arc s uygundur alabilirsin -
Sensation varken arc en son alacağın cihaz bence özellikle xe tabi apaci gibi eline telefonu alıp yok ortasında müzik dinlemeyeceksen xenin beyazı ve o kulaklığında ki ses kalitesini arc sana veremez tabi oyuncak hisside var arcda . Htc kimsenin yaramadığı arayüzü yapıyor ve fabrikasyon olarak bütün telefonlardan iyi bana göre geriside teferruad ama sarji iki gün gitmez malesef çift çekirdek bir telefondan bunu beklemekde zor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: 4mylove
Sensation varken arc en son alacağın cihaz bence özellikle xe tabi apaci gibi eline telefonu alıp yok ortasında müzik dinlemeyeceksen xenin beyazı ve o kulaklığında ki ses kalitesini arc sana veremez tabi oyuncak hisside var arcda . Htc kimsenin yaramadığı arayüzü yapıyor ve fabrikasyon olarak bütün telefonlardan iyi bana göre geriside teferruad ama sarji iki gün gitmez malesef çift çekirdek bir telefondan bunu beklemekde zor
htc nin sense arayüzü bencede çk iyi fakat yazdığım değerlerle bile 2 günü vermiyorsa kulaklığı, müziği , malzeme kalitesi ve çift çekirdeğine bakmam bile öneri için tşk
-
Senin kullanmana göre yetebilir bütün özellikleri kapatırsin telefon gibi kullanırsin 3 gün bile gider normal sensationdan bir farkı da bataryası -
Bence DC işlemci+daha iyi bir GPU ve Beats Audio için XE, kamera için Arc. -
quote:
Orijinalden alıntı: lazloo
Bence DC işlemci+daha iyi bir GPU ve Beats Audio için XE, kamera için Arc.
-
Motorola atrix, arc s ten daha iyi. -
Arc S derim. -
Sensation XE. -
quote:
Orijinalden alıntı: Ersel YILGIN
Arc S derim.
+1
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X