Şimdi Ara

Xperia Compact Telefon İçin Öneriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Pek araştırma fırsatım olmadı,sadece 1-2 inceleme videosu teknik özellikleri ve dh kullanıcı yorumlarını okuyabildim. Ve bu telefonu almaya karar verdim.

Su geçirmez özellikte olduğu için ısınma problemi olabiliyormuş ben telefonda oyun oynamayı zaten sevmiyorum çok nadir o kadar ısıdan da rahatsız olmam.

Fakat telefonu internet üzerinde bulamadım mağazaları da gezmeyi düşünüyorum zaman bulursam.

Bence Z3c ancak fiyatlarından tam olarak emin değilim. Fiyatını ve nereden alabileceğimi biri yazarsa çok memnun olurum.

Z1 Z1C veya Z3C arasında nasıl bir fiyat farkı var.

Ve Z1C telefondan kasmaması ve kamera performansının iyi olması dışında pek birşey beklemeyen biri için ideal midir.

Kullanım amacı : Whatsapp,Twitter,Dh,Web sitelerde gezmek,Arasıra basit herkesin eline düşen android oyunlara bir göz atmak,Kulaklık takıp müzik dinlemek

Sabahın 4 ünde anlaşılabilir yazdım mı bilmiyorum ama yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. Yarın gece yorumları okuyacağım şimdiden teşekkürler.

• hocam z1 i bence bastan elemesiniz sebebi tft ekran kullanması renkler gerçek ve canlı değil. z1c ve z3c ıps kullanıyor renkler göze daha hoş geliyor tabi. z3c z1c den işlemci ve kamera olarak daha iyi. sosyal ağ kullanıyorsanız büyük ihtimalle de kamerayı kullanıyorsunuz demektir. ön kamerası z1c ta çok kötü z3c de bi nebze düzelttiler. şarj konusunda performans ve kamera konusunda z3c derim ama z1 gibi ekran boyutu önemliyse z2 olabilir. he derseniz acelem yok bekleyin bir iki ay daha z5 serisi çıktı z3 ün fiyatı duşer biraz daha onu alabilirsiniz. güncellemeyi çok dert etmem dersenizde m5 olabilir fiyat performans ürünü olcak. şuan beklemem derseniz küçük ekransa z3c büyük ekransa z2 olabilir. (z3c nin ekran parlaklığı biraz az bir mağazada incelemenizi tavsiye ederim). inşallah bende bu saatte ifade edebilmişimdir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.