Şimdi Ara

xperia ion ekran kendi kapanıp açılıyor lütfen yardım hiç anlamıyorum şu telefonlardan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
2.312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar elimde 3 haftalık bir xperia ion var ödevlerimin resmini çekip resme bakarak çalışmam gerekiyor ama ekran durduk yere 1,2 saniyeliğine kapanıp açılıyor çok sinirimi bozuyor bir tek gallery uygulaması açık kasma falan da yok bunu temple run 2 de de yapıyor şimdiden çok teşekkür ederim

• Temple Runi kaldır . bazı oyunlar oyundan atıp restart yapabilir. .. bunun Dışında da herhangi bir sıkıntısı var sa. Sony Pc compaini kur bilgisayarına.. telefonumu onar yap.. gerekli düzeltmeleri yapar.
  • temple runı atmama rağmen hala devam ediyor bilgisayardan onarmayı deniyorum hemen çok sağol kardeşim
  • olmadı malesef
  • Merhaba,
    Benimde Ion son 1 haftadır durup dururken 2-3 saatte bir kendini kapatıp açıyor ve pin kodu ekranında açılıyor. Resetledim vs ama düzelmedi. İçinde değerli bilgiler var o yüzden fabrika ayarlarınada döndürmek istemiyorum. Bilgisi olan varmı?
  • Pc Support ile yeniden sistemi yüklerseniz çözülecektir. Bendede vardı düzeldi. 4.1 rom unuz yüklü değil mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlaCKaDDeR59

Merhaba,
    Benimde Ion son 1 haftadır durup dururken 2-3 saatte bir kendini kapatıp açıyor ve pin kodu ekranında açılıyor. Resetledim vs ama düzelmedi. İçinde değerli bilgiler var o yüzden fabrika ayarlarınada döndürmek istemiyorum. Bilgisi olan varmı?

Merhaba arkadaşlar.

Yine kendi mesajımdan alıntı yaparak yanıtlayayım. Durduk yere kapanma problemi geçen ay yine başgösterdi. Okadar nefret ettim, canım sıkıldı ki. Telefonu değiştirmeyi bile düşündüm bir ara..
    Hattım Avea idi ve Vodafone ye geçtiğim an böyle bir sorun yaşadım. Vodafone ya gittim. Sorunumu ilettim. Sim kartı değiştirelim dediler. 15 Tl karşılığı yeni Sim kart aldım. Ama yine aynı sorun devam etti. Problem özellike 3G internet açıkken, watsap, face vb dolaşımlarında sürekli kapanmalar artıyordu.
    Daha sonra Vodafone müşteri hizmetlerini aradım. Şikayetimi oraya ilettim. İlk defa duyduklarını (ki nette bu problemi yaşayan çok var ve salladılar biraz) söylediler ve kendilerinden kaynaklı olamayacağını, telefonu servise göndermemi söylediler. İnanmaya inanmaya servise gönderdim telefonu. (iyiki garantisi devam ediyordu) 2 hafta sonra pil değişimi ve yazılım vs güncelleme yapılarak geri geldi. Sim kartı taktım. Pat... Yine kapanmalar devam. Sinir, küfür vs ile tekrar Avea ya geçiş yaptım ve sorun kalmadı.. (Bu arada taahhüt iptali, hat değişimi, kart parası vb.. 250-300 Tl ye yakın cezai vs para ödedim. 3 kuruş kar için hat değiştirdik. Yüklü bir zararla kaldık)

Kısaca eğer telefonunuzda sim kart değişiminden sonra böyle sorunlar yaşıyorsanız, telefonunuz ilgili operatörün sim kartını kabul etmiyordur. Tek yol operatör değişimi. Servise falan göndermeyin, önce başka bir arkadaşınızın sim kartı ile 1 gün filan deneyerek test edin..

Saygılarımla,

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.