Şimdi Ara

[Xperia İon LT28h] Root yapma, Bl kilidini açma, Rom yükleme, Relock yapma, [Detaylı anlatım] (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
10
Favori
50.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar 4.1den sıkıldım,bootloader kilidini kapatıp flaslamıştım şimdi cmye dönmek için tüm işlemleri baştanmı yapmam gerekiyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtintin

arkadaşlar 4.1den sıkıldım,bootloader kilidini kapatıp flaslamıştım şimdi cmye dönmek için tüm işlemleri baştanmı yapmam gerekiyor?

flashtoolla 4.0.4 e geri çek aynı işlemleri tekrar yap ben o sekilde yaptım
  • cm10 yükledim ama sim kartı görmüyor ne yapabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: naczet24

cm10 yükledim ama sim kartı görmüyor ne yapabilirim

başka bir cm indir boot dosyasını flashla ondan sonra tekrar kur olmazsa relock yap sonra tekrar root işlemini gerçekleştir en son indirdiğin cm dosyasıyla kur
  • telefona han-x anlattıgı romlar dısında rom kuran deneyen var mı . xda da mui rom ile panadroid rom diye iki rom daha var milletin kullandıgı ama yukleme kısmını cok kısa anlatmıslar benim dilde o kadar iyi olmadıgından güvenemiyorum kendime. deneyen begenen varsa mui rom özellikle anlatırsa bende mui kurmak istiyorum da
  • Arkadaşlar Root yapma falan işe yarar mı bilmiyorum ama benim xperia ion lt28' in kamerasında bariz bulanıklık var. Ben ilk başta fabrika ayarlarına getirdim ve güncelleme falan yaptım işe yaramadı. Format atılması gerekiyor. Nasıl yapılacağını bilen var mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kubilayn

Arkadaşlar Root yapma falan işe yarar mı bilmiyorum ama benim xperia ion lt28' in kamerasında bariz bulanıklık var. Ben ilk başta fabrika ayarlarına getirdim ve güncelleme falan yaptım işe yaramadı. Format atılması gerekiyor. Nasıl yapılacağını bilen var mı?

Arkadaşım bizde bir güncelleme yapılmış bir de yapılmamış bir ion var. Güncelleme yaptığımız telefonda bulanıklık vardı ancak eski sürümde yok. Güncelleme yapılanın ayarlarıyla oynayınca o da düzeldi. Denemediysen bir dene derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinego35

quote:

Arkadaşlar Root yapma falan işe yarar mı bilmiyorum ama benim xperia ion lt28' in kamerasında bariz bulanıklık var. Ben ilk başta fabrika ayarlarına getirdim ve güncelleme falan yaptım işe yaramadı. Format atılması gerekiyor. Nasıl yapılacağını bilen var mı?

Arkadaşım bizde bir güncelleme yapılmış bir de yapılmamış bir ion var. Güncelleme yaptığımız telefonda bulanıklık vardı ancak eski sürümde yok. Güncelleme yapılanın ayarlarıyla oynayınca o da düzeldi. Denemediysen bir dene derim.

Güncelleme derken kastınız yeni android sürümü diyorsanız, evet ben yeni sürümü yükledim ve bulanıklaştı.(Şu andaki android sürümü 4.1.2) Ama kameranın bütün ayarları ile oynadım, değişen bir şey olmadı. Telefon tamircisi format atarsak düzelebilceğini söyledi. Çok para istemese vereceğim telefonu atsın formatı. Ama 50 TL istiyor. Teşekkürler yinede ben araştırmaya devam edeyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kubilayn -- 13 Ağustos 2013; 16:19:38 >

• Fabrika ayarlarına dönmeyi denediniz mi ? Çünkü format ile düzelebilen bir şey demek yazılımda sıkıntı var demek.
  • en başta onu yaptım, ama değişmedi. Kamera netlemiyor ve bulanık çıkıyor fotoğraflar. Ön taraftaki kamera daha net çekiyor. Telefonu Malezyadan almamış olsam garantiye gönderirdim.

Konuyu açan Han-X üstad bu aşamaları yapmış bu bildiğimiz format sanırım. Bu aşamaları yapmaya çalışacağım.

Wipe Dalvik Cache ve Wipe Battery Stats'i seçerek yes diyoruz.
    14.Ardından geri tuşu ile ana sayfaya geçerek,Mounts and Storage 'menüsünü açıyoruz
    15.Format /system 'i seçerek yes diyoruz
    16.Format /Cache 'i seçerek yes diyoruz
    17.Format /Data 'yı seçerek yes diyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: amelih

telefona han-x anlattıgı romlar dısında rom kuran deneyen var mı . xda da mui rom ile panadroid rom diye iki rom daha var milletin kullandıgı ama yukleme kısmını cok kısa anlatmıslar benim dilde o kadar iyi olmadıgından güvenemiyorum kendime. deneyen begenen varsa mui rom özellikle anlatırsa bende mui kurmak istiyorum da

vakit bulabilsem denemelere başlıycam ben ama muiui de bazı özellikler çalışmadığı yazmış
  • Telefonu Han-X' in yazdığı gibi tüm aşamaları yaptım yani rom attım. Ama kamera düzelmedi. Farklı bir arıza var demek ki kamerada.
  • quote:

Telefonu Han-X' in yazdığı gibi tüm aşamaları yaptım yani rom attım. Ama kamera düzelmedi. Farklı bir arıza var demek ki kamerada.

büyük ihtimal donanımsal bi sorun var o zaman birazcık paraya kıyacaksın mecburen servis yolu gözükmüş galiba sizin telefonunuza
  • quote:

Orijinalden alıntı: dualslayer

quote:

telefona han-x anlattıgı romlar dısında rom kuran deneyen var mı . xda da mui rom ile panadroid rom diye iki rom daha var milletin kullandıgı ama yukleme kısmını cok kısa anlatmıslar benim dilde o kadar iyi olmadıgından güvenemiyorum kendime. deneyen begenen varsa mui rom özellikle anlatırsa bende mui kurmak istiyorum da

vakit bulabilsem denemelere başlıycam ben ama muiui de bazı özellikler çalışmadığı yazmış

cm romlarındada mesaj problemi var kamera 9 mp yapınca cekim yapılan kısımda görüntü kücülüyor. sıkıntısız rom yok sanırsam okuyup kurup denediğim kadar
  • quote:

quote:

quote:

cm romlarındada mesaj problemi var kamera 9 mp yapınca cekim yapılan kısımda görüntü kücülüyor. sıkıntısız rom yok sanırsam okuyup kurup denediğim kadar

miui romu bugun kurup biraz denedim telefon akıcı çalışıyor fakat sanki biraz fazla şarj yiyir gibi geldi bana ve mesaj sorunu hala devam ediyor bunun sebebide büyük ihtimal cm romdan portlandığından kaynaklanıyor galiba ve telefonu açarken pin kodundan başka bi kod daha soruyor onu anlayabilmiş değilim

• Merhabalar, telefonuma androidin yeni sürümünü yüklemek istiyorum fakat şöyle bi sıkıntı var, telefon sıkıntılanır ve garantiye yollarsam o şekilde, garanti karşılar mı karşılamaz mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThatTreasure*

Merhabalar, telefonuma androidin yeni sürümünü yüklemek istiyorum fakat şöyle bi sıkıntı var, telefon sıkıntılanır ve garantiye yollarsam o şekilde, garanti karşılar mı karşılamaz mı?

eğer orjinal sürümü flashlıycaksan zaten granti dışı kalmıyor fakat bootloader kilidi açık şekilde farklı rom kurulu gönderirsen sıkıntı yaşarsın tabi garantiye gönderdiğinde anakartın bitmiş vaziyetteyse içindeki romu göremeyeceklerinden yine garanti dahilinde kalırsın zannedersem
  • quote:

quote:

quote:

quote:

miui romu bugun kurup biraz denedim telefon akıcı çalışıyor fakat sanki biraz fazla şarj yiyir gibi geldi bana ve mesaj sorunu hala devam ediyor bunun sebebide büyük ihtimal cm romdan portlandığından kaynaklanıyor galiba ve telefonu açarken pin kodundan başka bi kod daha soruyor onu anlayabilmiş değilim

mesaj sıkıntısı onda da varsa gec bosver oda kurulmaz o zaman cm10.1 beklicez artık bi umut onda duzeltirler.

• amelih A kullanıcısına yanıt
    muiui sacmalamaya basladı iki günde yine en iyisi cm
  • cm10da bluetooth kulaklığımı bağlayamadım xZx Priance romu kurmayı düşünüyorum denemek için orjinal roma dönmek uzun geldi,nasıl kullanan varmıdır?
    edit: XZXperience2___v2 romunu kuruyorum xda dolaşırken buldum umarım şarj kosu çözülmüştür
    edit:telefon açılmadığı için cm10a geri döndüm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhtintin -- 18 Ağustos 2013; 19:17:47 >
  • 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.