Şimdi Ara

[Xperia İon LT28h] Root yapma, Bl kilidini açma, Rom yükleme, Relock yapma, [Detaylı anlatım] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
521
Cevap
10
Favori
50.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • muhtintin kullanıcısına yanıt
    deneyen yok galiba denersen izlenimlerini aktarırsan seviniriz

edit indirip deniyorum birazdan yarın yada yarından sonra görüşlerimi aktarırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dualslayer -- 19 Ağustos 2013; 2:12:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: dualslayer

bende kurdum cwm menüsünden ama telefon açılmadı,sanırım eski cwm yüklü ondan kaynaklanıyor yeni sürüm çıkmış sanırm CWM6 diye ben bu yüzden diye düşünüyorum,bi kaç kere telefonu açıp kapadım açılmadı şarjın bitmesinden korktum cm10u kurdum.sanırım 4.1e dönüp sadece rootlu kullanıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: muhtintin

quote:

bende kurdum cwm menüsünden ama telefon açılmadı,sanırım eski cwm yüklü ondan kaynaklanıyor yeni sürüm çıkmış sanırm CWM6 diye ben bu yüzden diye düşünüyorum,bi kaç kere telefonu açıp kapadım açılmadı şarjın bitmesinden korktum cm10u kurdum.sanırım 4.1e dönüp sadece rootlu kullanıcam

sızıntı romdaki kerneli yükledikten sonra açılıyo bende 15 dakika bekledim açılmadı kernel yükleyince çalıştı gayet seri ve play station mobileyide kullanabiliyorsunuz 360 mb boş ram var su anda ve mesaj sıkıntısı da yok orjinal romdan alındığı için

• quote:

quote:

quote:

sızıntı romdaki kerneli yükledikten sonra açılıyo bende 15 dakika bekledim açılmadı kernel yükleyince çalıştı gayet seri ve play station mobileyide kullanabiliyorsunuz 360 mb boş ram var su anda ve mesaj sıkıntısı da yok orjinal romdan alındığı için

sızıntı romdaki kernel derken nasıl yükleyebilirim,açıklarmısınız cm10dayım şuan,siz telefon açılmadığı zamanmı yüklediniz kerneli?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi muhtintin -- 19 Ağustos 2013; 14:25:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

sızıntı romdaki kernel derken nasıl yükleyebilirim,açıklarmısınız cm10dayım şuan,siz telefon açılmadığı zamanmı yüklediniz kerneli?

cwm üzerinden romu kurduktan sonra aşağıdaki adresteki sonynin jb kernelini flashladım boot.img dosyasını flashlar gibi ondan sonra açıldı fakat unutmayın indirdikten sonra kesinlikle ve kesinlikle md5 kontrolunu yapın başıma geldi bozuk indirmişim bootloop a giriyo insanı deli ediyo korkutabilir sizide
    http://pan.baidu.com/share/link?shareid=465383&uk=436517086

NOT: ilk izlenimlerim 40 sms hepsi en az iki sms uzunluğunda 15 dakika telefon görüşmesi 1 saat wi fi üzrinden facebook ve 15-20 dakika kadar subway surf oyununu oynadım ve 8 saat 15 dakikada %100 den %62 ye düştü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dualslayer -- 19 Ağustos 2013; 15:40:40 >

• telefona kernel yükledim döngüde kaldı açılmadı sonra ses açma power tuşuna bastım telefon kapandı bi dahada açılmadı 2saattir şarjda nasıl açabilirim
  • muhtintin kullanıcısına yanıt
    zip dosyasından çıkarmadan attıysan sorun yaşanabilir tabi açtığını varsayıyorum üç kez titreyene kadar ses açma ve kapatma tuşuna bas şarja tak bi süre sonra kırmızı ışık yanacak ondan sonra flashlayabilirsin
  • Memnun musunuz romdan? Nedir son durum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • orjinal romla hemen hemen aynı çok büyük farklar yok ortada kurunca insan ilk aa boşuna bu romu kurmusun bire bir aynı orijinal rom diyebiliyor ama baya iyi ben biraz falz oyun oynarım öğleye kadar çıkmazdı şimdi ertesi sabahı bulu yo şarj
  • Ben de sürekl telefonla oynarsam çabuk bitiriyorum şarjını, onun için sorayım dedim, deneyeceğim sanırım, teşekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ö_mer

Ben de sürekl telefonla oynarsam çabuk bitiriyorum şarjını, onun için sorayım dedim, deneyeceğim sanırım, teşekkürler.

telefon açıkken kernel yüklemede ... :D
  • quote:

quote:

Ben de sürekl telefonla oynarsam çabuk bitiriyorum şarjını, onun için sorayım dedim, deneyeceğim sanırım, teşekkürler.

Haha, bi kere brick yaptım zaten ondan beri orjinal romdayım ama şarj olayı beni kötü yola sürüklüyor.

• quote:

quote:

quote:

Haha, bi kere brick yaptım zaten ondan beri orjinal romdayım ama şarj olayı beni kötü yola sürüklüyor.

ben saatlerdir umutsızca tuğla telefonuma bakıp duruyorum artık hayaller görmeye bile başladım kırmızı ışık yanıyor zannediyorum arada.. :D

• Düzeltemediniz mi? :/ önce botloader kilidini kapatmaya çalışın, sonra da orjinal romu flashlayın. Benimkin de reset atıyordu kapanmıyordu bile.

• Ö_mer kullanıcısına yanıt
    black zax7 ile ilgili görüşlerim

1.telefon baya seri ve şarjı daha performansıl orjinal roma göre
    2.kamera problemi orjinal romdaki gibi hala devam ediyor
    3.mesaj sorunu yok orjinal romdan portlandığı için
    4. en büyük eksisi bence aşırı ram tüketimi bira fazla ram isteyen bi uygulama açıldığında uygulamadan bi süre sonra atması insanı deli ediyor

bir de sorum var cm10 da 230 sonrası sim kart problemi yaşıyorum o yüzden o romları deneyemiyorum bu sorunun çözümünü bilen var mı
  • Eyvallah hocam.

• eywallah hocam sağolasın işime yaradı
  • Beyler bi sorum olucaktı bu jelly beanda değişik bi root yükleme şekli gördümde.Bi dosya indiriyosun bilgasayara telefonu bağlıyosun pcye orda programı açıyosun bi bakıyosun rootlanmış.Bunun böyle olma olasılığı varmıdır doğrumudur ? Bu kadar kolay olmasına şaşırdımda sorayım dedim.
  • Merhaba,

Bir kaç saat önce telefonu 4.0.4 flashlamak istedim fakat şöyle bi' hata aldım ERR_SEVERITY="MAJOR";ERR_CODE="0009";ERR_DYNAMIC="Block verification failed";

ve ardından bi' kaç kez telefon açılmaya çalıştı fakat başarılı olamadı ve şuan siyah ışıklı bi ekran var, ayrıca yeşil led yanıyor sürekli.Reset vs. atamıyorum. Ne yapabilirim? :/
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.