Şimdi Ara

Xperia ion mu ? SIII mü?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaslarlar telefon almaya kadar verdım fakat 2 telefon arasnda gıdıp geliyorum bir türlü karar veremedim bana ion daha ıyı geliyor hem kamera hem ses bakımndan hemde dayanıklıklık bakımdan daha iyi olucagını düşünüyorum fakat SIII de ise teknik özellikler biraz daha iyi gibi ve piyasada cok var ben cok kullanılan telefonlardan kastım farklı kımsede oylmaayn bır telefın xperia ion u buldum sizce hangisini tavsiye edersiniz aldıktan sonra pişman olmak istemiyorum beni aydınlatırsanız sevinirim TESEKKURLER..

• s3
  • Cok oyun oynamazsanız ion , Oynarsanız S3 .
  • al birini vur ötekine :) nokia bu konuda en iyisi .

http://www.androidpit.com.tr/galaxy-s3-vs-sony-xperia-t-james-bond-un-kamerasi-daha-mi-iyi

bolca foto var.ama s3ün sanırım kontrast yarında sorun var fotolar çok parlak çıkmış.karanlık bulutlu gölge ortamda iyi sonuç verebilir ama hava güneşli olunca çok parlamış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RECEP____KOVBOY -- 16 Nisan 2013; 10:04:50 >
  • Z

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Peki arkadaşlar ben İon düşünüyorum fakat ion beni nereye kadar götürür işlemcisi sağlam bi işlemci mi Qualcomm MSM 2 çekirdek 1.5GHZ işlemcisi var 1gb ramı var uzun süreli bir telefon istiyorum artık yada s3 beni nereye götürür oda önemli
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalparslan

Peki arkadaşlar ben İon düşünüyorum fakat ion beni nereye kadar götürür işlemcisi sağlam bi işlemci mi Qualcomm MSM 2 çekirdek 1.5GHZ işlemcisi var 1gb ramı var uzun süreli bir telefon istiyorum artık yada s3 beni nereye götürür oda önemli

kımsede olmayan bır tel arıyorsan xperia ionu salla tx e bak derim. performansta s3 ude aratmaz hemde. şimdiye kadarki en muhtesek sony ekranına sahip
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • TX de güzel fakat trde bulamadım gibi birde ionun işlemcisi nasıl 2-3 sene idare eder mi yoksa zayıfmı kalır MSM 1.5 GHZ 2 Çekirdek işlemcisi var açıkcası s3 te 4 çekirdekli 1.4ghz işlemci var ama bilemiyorum yani hangisini alayım karar veremedim
  • quote:

Orijinalden alıntı: byalparslan

TX de güzel fakat trde bulamadım gibi birde ionun işlemcisi nasıl 2-3 sene idare eder mi yoksa zayıfmı kalır MSM 1.5 GHZ 2 Çekirdek işlemcisi var açıkcası s3 te 4 çekirdekli 1.4ghz işlemci var ama bilemiyorum yani hangisini alayım karar veremedim

İşlemci rahat 2 sene idare eder bence.Çünkü çoğu uygulama 4 çekirdeği desteklemediği için 4 çekirdekli telefonlarda tam randımanlı çalışamıyor.
  • Peki kardeşim ben çünkü 1 kere almak istiyorum artık telefonu s3te biraz maket gibi geldi sanki oyuncakmış gibi ne bileyim biraz soğudum ama ion gerek kamera gerek ses ,görüntü ve sağlamlık yönünden s3ten iyi ama s3ğnde 4 çekirdek işlemcisi var biraz aklını çeliyor adamın
  • Arkadaşlar başkalarınında fikirlerine ihtiyacım var güncel+++++
  • acil alacaksan ion tavsiye ederim ama beklerim dersen xperia sp cok iyi cihaz onu al

• Xperia sp ne zaman çıkacakki
  • Ben acil almayı düşünüyorum da s3te biraz daha itici bana göre ya herkesde var fiyatları 1000 tlye kadar indi kasa sağlamlığı ve kalite vasat düzeyde biraz araştırdım tabi bunları bilmediğimden söylemiyorum bana ion yakın geldi ion alacak gibiyim bakalım .....
  • 1-2 ayı bulmaz Xperia SP alınır olur. Biraz daha sabret . Anladığım kadarıyla 1200TL den fazla olmayacak.
  • nexus 4 al

• Ya ben xperia sp ye baktımda kasa farkı var bide işlemci yine aynı ama 1.7ghz biraz daha hızlı ekran 4.6 inç ionda 4.6 inç bekleyecek sabrım kalmadı ya :D yaz çıkmadan alayım diyorum ion tavsiye edilir mi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.