Şimdi Ara

Xperia L Yardım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Keylogger tarzı bişey korkusu olmasa bazı geliştiriciler Android 7-8 falan yapmıştı bu cihaz için onlarıda yükleyebilirdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sdsss S kullanıcısına yanıt
    Hocam yıl olmuş 2018 keylogger olmaz olur mu hemde en büyük üretici google tarafında keylogger bulunmakta. O yüzden bu tarz korkuları unutu. Kim biz daha güveniliriz diyorsa o daha büyük bilgi çalıyordur artık dünyada düzen böyle çalışıyor. Geçenlerde de ios u patlattılar. Bizim devlet bilgilerimiz artık heryerde o yüzden ço kda takılmamak lazım. Eğer kendinize güveniyorsanız yükleyin gitsin açıkcası ben kilit falan açık root lu kullanıyorum telefonu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Hocam yıl olmuş 2018 keylogger olmaz olur mu hemde en büyük üretici google tarafında keylogger bulunmakta. O yüzden bu tarz korkuları unutu. Kim biz daha güveniliriz diyorsa o daha büyük bilgi çalıyordur artık dünyada düzen böyle çalışıyor. Geçenlerde de ios u patlattılar. Bizim devlet bilgilerimiz artık heryerde o yüzden ço kda takılmamak lazım. Eğer kendinize güveniyorsanız yükleyin gitsin açıkcası ben kilit falan açık root lu kullanıyorum telefonu.
    Valla dediğin gibi hocam bu google en büyük keylogger biraz böyle kalsın bakalım memnun kalmazsam 7-8 falan atarım önceden atmıştım 2-3 yıl önce şimdilik sanki tr romundan daha iyi gibi geldi dediğin gibi bi kaç uygulama eksikti okadar

• quote:

Orijinalden alıntı: sdsss

Valla dediğin gibi hocam bu google en büyük keylogger biraz böyle kalsın bakalım memnun kalmazsam 7-8 falan atarım önceden atmıştım 2-3 yıl önce şimdilik sanki tr romundan daha iyi gibi geldi dediğin gibi bi kaç uygulama eksikti okadar

Alıntıları Göster
    gittiği yere kadar böyle git sonrasında android 7 - 8 - 9 hangisi çıkmış ise onu kurarız.
  • quote:

gittiği yere kadar böyle git sonrasında android 7 - 8 - 9 hangisi çıkmış ise onu kurarız.

Alıntıları Göster
    Eyvallah hocam iyi akşamlar

iyi akşamlar hocam
  • quote:

iyi akşamlar hocam
    Hocam dk 1 gol 1 sim karttaki numaraları göremiyorum sim karta yeni numarada kaydedemiyorum tr versiyonu bulursanız veya gören arkadaşlar varsa kenara köşeye atmış bana gönderirse çok sevinirim

kayıtlar uygulamasında veya kişilerde olabilir aç uygulayı sonra ayarlarnı aç kişileri sim karttan aktar olması lazım oradan aktar.
  • quote:

kayıtlar uygulamasında veya kişilerde olabilir aç uygulayı sonra ayarlarnı aç kişileri sim karttan aktar olması lazım oradan aktar.
    Sen yazınca telefon duydu sanırım sim kart seçeneği geldi :))

Hocam tüm kişileri hafıza kartına yedekle yarın bir gün yine sıkıntı olursa hafıza kartından geri yüklersin.
  • quote:

Hocam tüm kişileri hafıza kartına yedekle yarın bir gün yine sıkıntı olursa hafıza kartından geri yüklersin.
    Aynen bugüne kadar sim de depoluyordum hafıza kartı veya google hesabına yedekleyecem

• Sony nin yaptığı iş iş değil ama nokia kullanıyordum bundan önce 5 sene kullandım 1-2 sene önce çekmeceden çıkardım halen bilgisayara bağlanıp yazılım güncelleniyordu son çıkardığını en az 10 sene saklaması lazım okadar büyük firma

Mantıklı olan da o hocam hatta isterseniz hafıza kartına yedeklediğiniz dosyayı bilgisayara da kopyalayabilirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.