Şimdi Ara

Xperia L Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
0
Favori
410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar telefonumu sıfırlamak istediğimde companion uygulaması hata veriyordu buradan bir arkadaş bana bootloader dan olduğunu söyledi bende flashtool ile botloader ı açıp kapatayım düzelir belki diye düşündüm açtım kapattım fakat şuan sony yazısı ve xperia yazısı geçiyor ve soldan sağa akan renkli dalgalarda takılı kalıyor ufak bi yerde yaşıyorum servis imkanı çok uzakta lütfen anlayan biri yardımcı olsun elinde tr xperia l 2105 yazılım olan biri var ise gönderirse sevinirim teşekkürler

• Xperifirm programıyla telefonun romunu indireceksin, flashtool programıyla romu telefona yükleyeceksin.

Nasıl yapacağını bilmiyorsan internette pek çok yerde anlatımı var araştır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A2C4E36DE

Xperifirm programıyla telefonun romunu indireceksin, flashtool programıyla romu telefona yükleyeceksin.

Nasıl yapacağını bilmiyorsan internette pek çok yerde anlatımı var araştır
    nasıl yapılacağını biliyorum da sorun şu xperia firm den xperia l yi kaldırmışlar
  • eski versiyonla flashlarsam sıkıntı çıkar mı arkadaşlar
  • Eski versiyon rom diyorsan sıkıntı çıkmaz.

Senin telefon 2013 modelmiş zaten yazılım ve güncelleme desteği verilmiyodu o yıllarda çıkan telefonlara.Elindeki telefon SonyEricssonun son ürünleri gibi bişey

2014 ve sonrasının yazılımları var xperifirm de

• Hocam yılları karıştırdınız sanırım 2012 ve sonrası tüm telefonlar Sony logolu idi. O zamanda destek verildi bu cihazlara sadece artık 5 yıl olduğu için Sony server ından 2013 modeller teker teker siliniyor. Büyük ihtimalle seneye de 2014 modeller falan yavaştan silinir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-A2C4E36DE

Eski versiyon rom diyorsan sıkıntı çıkmaz.

Senin telefon 2013 modelmiş zaten yazılım ve güncelleme desteği verilmiyodu o yıllarda çıkan telefonlara.Elindeki telefon SonyEricssonun son ürünleri gibi bişey

2014 ve sonrasının yazılımları var xperifirm de
    evet eski versiyon XL_15.3.A.0.26_Generic World bunu buldum indirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Hocam yılları karıştırdınız sanırım 2012 ve sonrası tüm telefonlar Sony logolu idi. O zamanda destek verildi bu cihazlara sadece artık 5 yıl olduğu için Sony server ından 2013 modeller teker teker siliniyor. Büyük ihtimalle seneye de 2014 modeller falan yavaştan silinir.
    hocam baştan beri sorun belkide sony nin rom u silmesidir bootloader değildir keşke bunu önceden deseydiniz kilit işine bulaşmazdım
  • şunu 1 defa daha açayım da root rom hiçbir şeye bulaşmayacağım bidaha :D
  • sdsss S kullanıcısına yanıt
    indirdiyseniz sorun yok onu kurun o zaman. Hem ben size zaten dedim flashtool ile yazılım atın diye siz kilidede girdiniz.

Bootloader açık mı bakabiliyorsanız bir bakın hocam genelde bu hatanın kaynağı bootloader kilidinin açılmış olmasında kaynaklanıyor. Baktınız kilit kilitli o zaman flashtool ile devam ederiz.

bu cümleyi de yazmışım. Sonra siz kilit okunamıyor demişsiniz. ben rom linki de attım siz sonradan kilide de girmişsiniz.
  • aynen kendim ettim kendim buldum hocam bakıp dönecem teşekkürler
  • evet arkadaşlar herşeyin başında sorun sony nin tüm desteğini çekmesiymiş flash mod ta companion a bağlanınca şükür söyledi bidaha sony falan almam benim gibi sorun yaşayanlar belki kurcalamadan görür diye yazıyorum buraya
  • quote:

indirdiyseniz sorun yok onu kurun o zaman. Hem ben size zaten dedim flashtool ile yazılım atın diye siz kilidede girdiniz.

Bootloader açık mı bakabiliyorsanız bir bakın hocam genelde bu hatanın kaynağı bootloader kilidinin açılmış olmasında kaynaklanıyor. Baktınız kilit kilitli o zaman flashtool ile devam ederiz.

bu cümleyi de yazmışım. Sonra siz kilit okunamıyor demişsiniz. ben rom linki de attım siz sonradan kilide de girmişsiniz.
    flashlarken kilit açık kapalı fark ediyor mu hocam Edit: kilit kapalı attım flashı suan yine o ekranda bakalım ilk açılış yavaştı diye hatırlıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sdsss -- 23 Ekim 2018; 17:43:42 >
  • telefon yüzünden teğmen olduk forumda iyi mi :D
  • ouzqan kardeşim teşekkürler açıldı helal valla sabrettin bana hakkını helal et çok sağol ingilizce falan açıldı türkçeyi seçtim fark yok gibi şuanlık
    Yüklediğin ülkenin romlarına ait 1 2 güncelleme dışında değişen birşey olmaz hocam o şekilde kullanabilirsiniz. İyi günlerde kullanın.
  • quote:

Yüklediğin ülkenin romlarına ait 1 2 güncelleme dışında değişen birşey olmaz hocam o şekilde kullanabilirsiniz. İyi günlerde kullanın.
    teşekkürler hocam tr bulabilirseniz veya global falan rica edersem bana atar mısınız
  • şu xda daki globali ben neden indiremedim anlamıyorum tıklanmıyordu 3 cihazda denedim
    Valla hocam şu anki romda dursun boş yere kurcalama bence. Türkiye romunu bulman zor ama eğer bootloader da kilitli ise companionu bir dene belki türkiye romuna geçirir.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Companion destek bitmiş gibi bi mesaj verdi sabah denedim neyse bu rom da bilgisayar daki keylogger gibi şeyler olmaz değil mi hocam pek android yazılımıyla ilgili bilgim yok ta ondan soruyorum

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.