Şimdi Ara

Xperia L yazılımsal olarak hatalı bir telefon mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sony Xperia L almayı düşünüyorum fakat telefonun yazılımsal ve donanımsal hataları olduğunu duydum mesajın tekrar tekrar gelmesi
    Hoparlorde sesın boğuk gelmesi
    Mesaj yazarken klavyede kasma
    Modemin yanındayken bile wifinin kötü çekmesi
    Ve en önemlisi şebekenin sürekli kesilmesi

Telefonu kullananlar varsa beni bu konunun doğruluğu hakkında biraz bilgilendirebilir mi tavsiye ediyormusunuz telefonu bu problemler yoksa kesin alıcağım telefonu

• Elimde Xperia L var ve bu yazdığın sorunların hiçbirisi yok şimdiye kadar gördüğüm en iyi Wifi çekimine sahip cihaz diyebilirim ses sorunu yok şebeke sorunu yok klavyedeki tek sorun ekrana göre tuşlar küçük çünkü tam boy Türkçe klavye var ama bu çok önemli değil. Cihazın tek sorunu var oda en Son sürüm de yakınlık sensörü bazen açık kalıyor ışığını görebilirsin ama bu kullanıma engel değil bir sonraki sürümde düzelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi madmax59 -- 1 Nisan 2014; 0:52:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: madmax59

Elimde Xperia L var ve bu yazdığın sorunların hiçbirisi yok şimdiye kadar gördüğüm en iyi Wifi çekimine sahip cihaz diyebilirim ses sorunu yok şebeke sorunu yok klavyedeki tek sorun ekrana göre tuşlar küçük çünkü tam boy Türkçe klavye var ama bu çok önemli değil. Cihazın tek sorunu var oda en Son sürüm de yakınlık sensörü bazen açık kalıyor ışığını görebilirsin ama bu kullanıma engel değil bir sonraki sürümde düzelir.

Cevap için teşekkürler ne zamandır kullanıyorsun telefonu

• quote:

Orijinalden alıntı: karizmaç99

quote:

Elimde Xperia L var ve bu yazdığın sorunların hiçbirisi yok şimdiye kadar gördüğüm en iyi Wifi çekimine sahip cihaz diyebilirim ses sorunu yok şebeke sorunu yok klavyedeki tek sorun ekrana göre tuşlar küçük çünkü tam boy Türkçe klavye var ama bu çok önemli değil. Cihazın tek sorunu var oda en Son sürüm de yakınlık sensörü bazen açık kalıyor ışığını görebilirsin ama bu kullanıma engel değil bir sonraki sürümde düzelir.

Cevap için teşekkürler ne zamandır kullanıyorsun telefonu

7 Ay oldu. Bu arada pili yazmayı Unuttum performans çok iyi hatta beklediğimden çok daha iyi. Yanında verilen kulaklığı çok kaliteli değil ama bir sony klasiği ses kalitesi mükemmel müzik dinleme keyfine varıyorsun.

• Bende bu cihazı uzun zamandır kullanıyorum Son güncelleme ile herhangi bir sorun kalmadı

• Sana bir tavsiye sony telefonların ekranları genelde diğer telefonlar ile kıyaslandığında ilk başta sönük gibi görünüyor bende çok tereddüt etmiştim ama güneşe çıkınca iş değişiyor o çok parlak görünen diğer ekranlardan daha net görünüyor güneşte enterasan ama durum böyle eğer ekran küçük gelmez ise ve çok ağır oyunlar oynamaz isen tavsiye ederim.

• Kuzenimde var eylulden beri kullanıyor gayet guzel sorunsuz,fiyatina gore cokta iyi bir telefondur ayrıca

• quote:

Sana bir tavsiye sony telefonların ekranları genelde diğer telefonlar ile kıyaslandığında ilk başta sönük gibi görünüyor bende çok tereddüt etmiştim ama güneşe çıkınca iş değişiyor o çok parlak görünen diğer ekranlardan daha net görünüyor güneşte enterasan ama durum böyle eğer ekran küçük gelmez ise ve çok ağır oyunlar oynamaz isen tavsiye ederim.

Valla yorumlar için saol tereddütte kalmıstım bu sorunları düyünca teklonoji sonuçta şans işi . Bu arada ağır oyun kaldırmaz demişsin internetten oyun performansına baktım real racing 3 need for speed most wanted gibi oyunları rahatlıkla açiyo . Yoksa hafızayla mı ilgili birşey demek istedin

• quote:

quote:

Sana bir tavsiye sony telefonların ekranları genelde diğer telefonlar ile kıyaslandığında ilk başta sönük gibi görünüyor bende çok tereddüt etmiştim ama güneşe çıkınca iş değişiyor o çok parlak görünen diğer ekranlardan daha net görünüyor güneşte enterasan ama durum böyle eğer ekran küçük gelmez ise ve çok ağır oyunlar oynamaz isen tavsiye ederim.

Valla yorumlar için saol tereddütte kalmıstım bu sorunları düyünca teklonoji sonuçta şans işi . Bu arada ağır oyun kaldırmaz demişsin internetten oyun performansına baktım real racing 3 need for speed most wanted gibi oyunları rahatlıkla açiyo . Yoksa hafızayla mı ilgili birşey demek istedin

• quote:

quote:

quote:

Yardımcı olduğun için teşekkür ederim madmax59

• L gayet başarılı bir cihaz Sp daha sorunlu bir cihaz olmasına rağmen onda bile çoğu sorun giderildi.
  • quote:

Sony Xperia L almayı düşünüyorum fakat telefonun yazılımsal ve donanımsal hataları olduğunu duydum mesajın tekrar tekrar gelmesi
    Hoparlorde sesın boğuk gelmesi
    Mesaj yazarken klavyede kasma
    Modemin yanındayken bile wifinin kötü çekmesi
    Ve en önemlisi şebekenin sürekli kesilmesi

Telefonu kullananlar varsa beni bu konunun doğruluğu hakkında biraz bilgilendirebilir mi tavsiye ediyormusunuz telefonu bu problemler yoksa kesin alıcağım telefonu

hiçbiri olmadı verdiklerinin ve wifi ile ilgili sorun yok herkesde wifi 2 çekerden bende 3 çekiyor her zaman bir çubuk fazla çekiyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.