Şimdi Ara

xperia lg

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
345
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar bir kaç gün içinde telefon alıcam aklımdaki telefonlar bunlar

xperia sp
    lg optimus 4xhd
    samsung s3 veya s4 mini

ayırabileceğim bütçe max 1300 tl bu telefonları kullanmıs ya da tecrübe etmiş arkadasların tavsiyelerini bekliyorum

istediğim oyunlarda kasmaması internette uzun takılıyorum bataryasının yeterli olması hafıza çok da önemli değil ekran görüntü kalitesi ve kamera iyi olsun istiyorum tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkürler

• Takip. Lütfen kullananlar cevaplasın bence.
  • xperia sp derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

xperia sp derim.

Böyle diyeceksen deme. sebepleri nedir, neye göre diyorsun?
  • Nexus 4 ede bir bak derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: noss

quote:

Orijinalden alıntı: Mr. Blacktree

xperia sp derim.

Böyle diyeceksen deme. sebepleri nedir, neye göre diyorsun?

adreno 320 gpusu var ve 1.7 ghz dc krait işlemcisi var. diğer telefonlardan daha iyi.
  • Xperıa sp,cok daha saglam,sd kary destegı ve oyun ve filmlerde rahat ettıren 2370 lık bataryası var.cok daha şık tasarımı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Lg G2 dokunmatik sorunu
    9 yıl önce açıldı
    Sony Xperia XZ1
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • nexus4
  • Optimus g

• Nexus 4 oneririm..kasma donma yok..oldukca hizli..ve rom islerine falan merakliysan herseyi yapabilirsin bu telefonla.. Ama madem 1300 lira butcen var..o fiyatlara ikinci el forumunda g2 ler var 1 haftalik kimisi sifir..o telefonu tavsiye ederim

• 4x hd den uzak dur aman diyim. Onun yerine nexus 4 yada optimus g ye bak

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar lg düşündüm ama malzeme kalitesi bakımından pek bir güvence vermedi bana sony daha kaliteli malzeme kullanıyor gibi spnin tasarımı şık güzel hosuma gitti ancak teknosaya gittim bakmak için elime aldıgımda telefon biraz kalın gibi geldi yani kaba duruyor gibi tek sıkıntım o sizce gercekten lgnin malzeme kalitesi nasıldır bir sony yle kıyaslanabilir mi ben öğrenciyim malum telefonu biraz sert kullanma durumu var elden düşmesi durumunda fln hangisi daha güvenceli olur
  • Nexus4 sınıfının en babası
    Seçeneklerinde olanlardan ise sp derim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: captor34

Nexus 4 oneririm..kasma donma yok..oldukca hizli..ve rom islerine falan merakliysan herseyi yapabilirsin bu telefonla.. Ama madem 1300 lira butcen var..o fiyatlara ikinci el forumunda g2 ler var 1 haftalik kimisi sifir..o telefonu tavsiye ederim

kardeşim istersen dün almıs bugün satıyor olsun 2. el hayatta almam bir kere yaptım o hatayı 1 aylık x6 almıstım ilk çıktıgı sıralar acayip pişman oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrah6464

arkadaşlar lg düşündüm ama malzeme kalitesi bakımından pek bir güvence vermedi bana sony daha kaliteli malzeme kullanıyor gibi spnin tasarımı şık güzel hosuma gitti ancak teknosaya gittim bakmak için elime aldıgımda telefon biraz kalın gibi geldi yani kaba duruyor gibi tek sıkıntım o sizce gercekten lgnin malzeme kalitesi nasıldır bir sony yle kıyaslanabilir mi ben öğrenciyim malum telefonu biraz sert kullanma durumu var elden düşmesi durumunda fln hangisi daha güvenceli olur

Sp daha saglam o kalınlıkta emın ol supee bataryası ıle gun ıcınde cok ısını gorecek artık sarj sıkıntısı yasamayacaksın.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.