Bildirim
xperia m2 mi galaxy s4 mü
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
s4 daha iyidir.fakat s4 e para verme touchwiz arayüzünden dolayı kanser eder.Note alıcaksın samsungta diğerleri çöp.s4 yerine g2 veya z1c alın m2 bunlara göre daha düşük bir cihaz. -
Seçenekler sadece bunlarsa tabiki S4.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Alma s4 kac tane telefon kullandim boyle pisman oldugmi hatirlamiyorum soba gibi isiniyor biktirdi daha 40 gunluk
Şu an elimde bir tane Xperia M2 beyaz var cihaz ince şık ve güzel.
Açık ara Xperia SP'den iyi tasarım konusunda. -
Bayan icinse M2 tabiki cok sık ve zarif,ayrica belediye telsizi gibi herkesin elinde bir samsung gormekten iyidir.sonucta bayan olarak acip asiri baba savas araba oyunu oynamayacaktir,iyi kamera guzel kasa bence ideal bayanlar icin.
Cevaplariniz icin tesekkurler. Suc bende yanlis yazmisin s4 mini mi yazacaktim. Bnm gozumde m2 s4 mini sinifina koydum ama dogrumu yanlismi bilmiyorum.
S4
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Fakat Xperia M2'ye acil bir güncelleme gerek çünkü kamera gece çekimlerinde can çekişiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X