Şimdi Ara

Xperia Neo - İphone 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

arkadaşlar bende xperia neo var , bir arkadaşım çok beğendi onda iphone 4 var gel üste 250TL ver telefonları değişelim diyor ?? ben hiç iphone kullanmadım denemek isterim sizce üste 250TL'ye değer mi ??

• bende neo almadan önce iphone 4'e çok baktım ama param yetmedi...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Karayell

bende neo almadan önce iphone 4'e çok baktım ama param yetmedi...

Memnunmusunuz hocam telefonunuzdan + yönlerini - yönlerini yazarsanız sevinriim.

Galaxy Aceden iyidir sanırım.
  • Şu anki telefonundan memnunsan değiştirme bence, neo neyine yetmiyor? Ama iOS çok stabil çalışıyor. Eğer telefonda takılmalar donamalar falan yaşıyorsan sıkıldıysan değiştrebilirsin.
    Ama şunu da söyliyim eğer cihaz temizse fiyat gayet uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: unforgiv3n

quote:

Memnunmusunuz hocam telefonunuzdan + yönlerini - yönlerini yazarsanız sevinriim.

hocam aslında 800-1000TL arası alınabilecek en iyi 1-2 telefondan birisi Galaxy Ace'den çok çok daha iyi...forumda video incelemesi var onu bir izle derim aklında bişi varsa sormak istediğin bir yeri onu cevaplarım...
  • quote:

quote:

quote:

hocam aslında 800-1000TL arası alınabilecek en iyi 1-2 telefondan birisi Galaxy Ace'den çok çok daha iyi...forumda video incelemesi var onu bir izle derim aklında bişi varsa sormak istediğin bir yeri onu cevaplarım...

Şuan 900 lira hepsiburada.com da sizin telefon bu değil mi ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickneo&categoryId=371946&SKU=TELCEPERICKNEO-G#Gorseller

Ayrıca hangi rengi sizde mevcut ekran kalitesi felan iyi duruyor gibi led panel varmış

• led panel yanlış bilgi sanırım, bravia engine lcd var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Htc One M9 ve Htc 10
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Şuan 900 lira hepsiburada.com da sizin telefon bu değil mi ?

http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickneo&categoryId=371946&SKU=TELCEPERICKNEO-G#Gorseller

Ayrıca hangi rengi sizde mevcut ekran kalitesi felan iyi duruyor gibi led panel varmış

bendeki mavi reng , (led panel yok hocam , bravia engine lcd var ) ekran kalitesi ortalamanın üstünde çok çok iyi değil ama kötü de değil fiyatının hakkını veriyor , ortalama kullanımda şarj 48 saat rahat dayanıyor yogun kullanımda 24 saati görüyor....

Not: 900TL iyi fiyat ben 2.el 800'e aldım o zaman telefon 999TL'di 200tl fazla vermek istemedim şimdi pişman oldum telefon 2 aylık ama yineden 0 olsun isterdim..1000TL'ye çok telefon var iyi düşün hatta 1100-1300TL arası iphone 4 bile alırsın...ama tercih meselesi tabi ben bile halen iphone 4 hayali kuruyorum nedense şekli bile beni çekiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 22 Aralık 2011; 19:49:06 >

• Usta benim telefonla takas etsin arkadaşın :) Ederim yani acımam :)
  • Telefonundan memmunsan degistirme.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.