Bildirim
Xperia Neo - İphone 4
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
dün paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
bende neo almadan önce iphone 4'e çok baktım ama param yetmedi... -
quote:
Orijinalden alıntı: Karayell
bende neo almadan önce iphone 4'e çok baktım ama param yetmedi...
Memnunmusunuz hocam telefonunuzdan + yönlerini - yönlerini yazarsanız sevinriim.
Galaxy Aceden iyidir sanırım. -
Şu anki telefonundan memnunsan değiştirme bence, neo neyine yetmiyor? Ama iOS çok stabil çalışıyor. Eğer telefonda takılmalar donamalar falan yaşıyorsan sıkıldıysan değiştrebilirsin.
Ama şunu da söyliyim eğer cihaz temizse fiyat gayet uygun. -
quote:
Orijinalden alıntı: unforgiv3n
quote:
Memnunmusunuz hocam telefonunuzdan + yönlerini - yönlerini yazarsanız sevinriim.
Galaxy Aceden iyidir sanırım.
hocam aslında 800-1000TL arası alınabilecek en iyi 1-2 telefondan birisi Galaxy Ace'den çok çok daha iyi...forumda video incelemesi var onu bir izle derim aklında bişi varsa sormak istediğin bir yeri onu cevaplarım... -
quote:
quote:
quote:
hocam aslında 800-1000TL arası alınabilecek en iyi 1-2 telefondan birisi Galaxy Ace'den çok çok daha iyi...forumda video incelemesi var onu bir izle derim aklında bişi varsa sormak istediğin bir yeri onu cevaplarım...
Şuan 900 lira hepsiburada.com da sizin telefon bu değil mi ?
http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickneo&categoryId=371946&SKU=TELCEPERICKNEO-G#Gorseller
Ayrıca hangi rengi sizde mevcut ekran kalitesi felan iyi duruyor gibi led panel varmış
-
led panel yanlış bilgi sanırım, bravia engine lcd var -
quote:
quote:
quote:
quote:
hocam aslında 800-1000TL arası alınabilecek en iyi 1-2 telefondan birisi Galaxy Ace'den çok çok daha iyi...forumda video incelemesi var onu bir izle derim aklında bişi varsa sormak istediğin bir yeri onu cevaplarım...
Şuan 900 lira hepsiburada.com da sizin telefon bu değil mi ?
http://www.hepsiburada.com/Liste/sony-ericsson-xperia-neo-8-gb-hafiza-karti-hediye-/productDetails.aspx?productId=telceperickneo&categoryId=371946&SKU=TELCEPERICKNEO-G#Gorseller
Ayrıca hangi rengi sizde mevcut ekran kalitesi felan iyi duruyor gibi led panel varmış
bendeki mavi reng , (led panel yok hocam , bravia engine lcd var ) ekran kalitesi ortalamanın üstünde çok çok iyi değil ama kötü de değil fiyatının hakkını veriyor , ortalama kullanımda şarj 48 saat rahat dayanıyor yogun kullanımda 24 saati görüyor....
Not: 900TL iyi fiyat ben 2.el 800'e aldım o zaman telefon 999TL'di 200tl fazla vermek istemedim şimdi pişman oldum telefon 2 aylık ama yineden 0 olsun isterdim..1000TL'ye çok telefon var iyi düşün hatta 1100-1300TL arası iphone 4 bile alırsın...ama tercih meselesi tabi ben bile halen iphone 4 hayali kuruyorum nedense şekli bile beni çekiyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karayell -- 22 Aralık 2011; 19:49:06 >
-
Usta benim telefonla takas etsin arkadaşın :) Ederim yani acımam :) -
Telefonundan memmunsan degistirme.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X