Bugün vatan computera gittim. Neo alacaktım fakat görevli artık neonun Türkiyeye gelmediğini söyledi. Neo v yi inceledim tasarıma diyecek bişey yok. Fakat kamera benim için önemli. Yoksa neo v yi alacaktım. Neo yu 900 TL ye kadar alabilirim parayı zar zor biriktirdim. Bu fiyata satan mağaza varsa lütfen söyleyin arkadaşlar. 8 MP kamerası olan diğer modeller benim bütçeyi aşar. Neo v nin kamerası nasıldır bilmiyorum ama neonun kamerası hakkında çok olumlu şeyler söylendi. Ekranı çok soluk diyorlar tek kafa karıştıran o. Ama o tasarımı gördükten sonra 1 saniye düşünmeden neo almaya karar verdim. Herkese saygılar. Satan mağazaları söylerseniz sevinirim.
Dostum bende neo v var kamera idare eder, ama solukluk problemi filan yok. Kamera istiyorsan ray' e bakabilirsin ,ama ekranı 3'3 inch.
quote:
Orijinalden alıntı: LagendarYKinG
Dostum bende neo v var kamera idare eder, ama solukluk problemi filan yok. Kamera istiyorsan ray' e bakabilirsin ,ama ekranı 3'3 inch.
neoyu nerden bulabilirim ucuza. Çok pahalanmış.
hızlıal.com a bak hepsiburada da filan da mı yok?
quote:
hızlıal.com a bak hepsiburada da filan da mı yok?
sitelere güvenemiyorum. hızlıal kendi garanti veriyomuş diye duydum.
quote:
Orijinalden alıntı: sercan307
quote:
neoyu nerden bulabilirim ucuza. Çok pahalanmış.
804 TL HEPSİBURADA.COMDA 2YIL SE GARANTİLİ
quote:
Orijinalden alıntı: nnn006
quote:
Orijinalden alıntı: sercan307
quote: