Şimdi Ara

Xperia Neo V performansı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.132
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar öncelikle herkese merhaba. Ben Neo V ile Galaxy W arasında kalmıştım. Bu ICS'nin de geleceğiyle Neo V almaya karar verdim. Fakat hâlâ kafama takılanlar var Neo V nin performansıyla ilgili. Ben öncelikle bu telefonda internete gireceğim, video-dizi-film izleyeceğim, oyun oynayacağım ve müzik dinleyeceğim. Bazı arkadaşlar video-film-dizi izlerken, oyun oynarken arada kasıyor diyorlar. Benim de kafam karışıyor. 1 ghz işlemci yetersiz kalıyormuş. Kullananlar bilgi verirse sevinirim. İnşallah ben de en kısa sürede Neo V sahibi olacağım. Bir de 320 mb dahili hafızanın bir zararı olur mu? Uygulamaları belleğe atsan da bazıları dahili hafızaya gidiyormuş. Şimdiden teşekkürler :)

• Denilenler doğru. Bazı uygulamalar sd karta gitmiyor fakat %90 i gidiyor. Bu konuda sıkıntın olmasın. Eğer fazla yükleme yaparsan kasar. Eğer fazla yükleme yapmaz ve task killer kullanırsanız hiçbir sorun kalmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IslakFasulye -- 31 Mart 2012; 0:56:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IslakFasulye

Denilenler doğru. Bazı uygulamalar sd karta gitmiyor fakat %90 i gidiyor. Bu konuda sıkıntın olmasın. Eğer fazla yükleme yaparsan kasar. Eğer fazla yükleme yapmaz ve task killer kullanırsanız hiçbir sorun kalmaz.

Çok teşekkürler hocam bilginiz için. Task killer kullanırım çok yüklenmem ben de :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: H u n t e r

quote:

Denilenler doğru. Bazı uygulamalar sd karta gitmiyor fakat %90 i gidiyor. Bu konuda sıkıntın olmasın. Eğer fazla yükleme yaparsan kasar. Eğer fazla yükleme yapmaz ve task killer kullanırsanız hiçbir sorun kalmaz.

Çok teşekkürler hocam bilginiz için. Task killer kullanırım çok yüklenmem ben de :)

O zaman sorun kalmaz. Ben teşekkür ederim, iyi akşamlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Peki hocam renk olarak ne önerirsiniz? Gümüşü pek düşünmüyorum. Beyaz ve lacivert arasında kaldım.

• beyaz çok hoş şahsen kullanıyorum
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Peki hocam renk olarak ne önerirsiniz? Gümüşü pek düşünmüyorum. Beyaz ve lacivert arasında kaldım.

Ben beyaz kullanıyorum. Mavi ve gri güzel gelmiyor. Beyaz çok şık duruyor.

• Teşekkür ederim ikinize de :)
  • bu cihaz her şey için gayet yeterli donanıma sahip. galaxy w nin işlemcisi hızlı ama ne hikmetse testlerde neo v daha yüksek puan alıyor. galaxy w de bence bir sorun var. öyle olmasa o cihaz 700 tl ye kadar hayatta düşmezdi. en az 1100-1200 tl ye satardı samsung.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ysroguz

bu cihaz her şey için gayet yeterli donanıma sahip. galaxy w nin işlemcisi hızlı ama ne hikmetse testlerde neo v daha yüksek puan alıyor. galaxy w de bence bir sorun var. öyle olmasa o cihaz 700 tl ye kadar hayatta düşmezdi. en az 1100-1200 tl ye satardı samsung.

Evet o fiyata olması biraz garibime geliyor. Cidden testlerde Neo V daha mı iyi puan alıyor hocam?
  • hazır konu açılmışken bende arkadaş gibi uzun süre kullanmak istiyorum ve süreklide sony desteğini almasını istiyorum sizce alsam pişman olurmuyum? birde aklımda iphone 3gs var tavsiyelerinizi bekliyorum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ysroguz

bu cihaz her şey için gayet yeterli donanıma sahip. galaxy w nin işlemcisi hızlı ama ne hikmetse testlerde neo v daha yüksek puan alıyor. galaxy w de bence bir sorun var. öyle olmasa o cihaz 700 tl ye kadar hayatta düşmezdi. en az 1100-1200 tl ye satardı samsung.

Evet o fiyata olması biraz garibime geliyor. Cidden testlerde Neo V daha mı iyi puan alıyor hocam?

ben neo v olmadığı için live with walkman aldım. şahsen çok memnunum. almadan önce galaxy w ile xperia serisi arasında epey gidip geldim. galaxy w de sesin kısık olması gibi bir sorunda var deniyordu. arkadaş aldı bizzat kontrol ettim hakikaten ses seviyesi düşük. gürültülü bir ortamda karşıdan gelen ses zor duyulabilir. donanım olarak baktığınızda galaxy w daha iyi gözüküyor ama bir kaç sitede karşılaştırmalı testleri gördüm ve galaxy w den resmen soğudum. donanımı daha iyi olmasına rağmen testlerde bu telefon geride kalıyordu. birde samsung un resmi olarak galaxy w ve galaxy s de dahil olmak üzere donanım olarak yetersiz olduğu için ics desteği alamayağı resmi olarak açıklanınca bu cihazlarda donanımsal olarak uyumsuzluk olduğuna artık kanaat getirdim ve sony aldım. benim telefon ics desteği alacak donanıma sahipse galaxy w nin ics desteği almamasının ne gibi bir sebebi olabilir. tek sebep google nin şart koştuğu koşulların dışına çıkmış olmaları olabilir. buda cihazların ics ile stabilite sorunları yaşayacağı yada bazı özelliklerinin çalışmayacağı anlamına gelir.

• Eğer Xperia Neo düşünüyorsanız öğrenci veya ofis gibi ortamlarda masabaşı bir işiniz var ise düşünün. Telefon ekran kalitesi kamera kalitesi performans ve kaliteli yüksek ses özellikleri ile muazzam fakat tek bir eksi yönü var ki gerçekten beni rahatsız etti oda dış kasa malzeme kalitesi. Çok fazla kir tutuyor ve silikon kılıf dahi telefonun kasasını çok kısa sürede kılcak çizikler yapabiliyor. Gerçi beyazda bu kılcak çizikler pek belli olmaz, fakat eğer az da olsa tozlu ortamlarda çalışıyorsanız bu telefonu tavsiye etmem. Fakat dediğim gibi öğrenciyseniz veya ofis gibi temiz ortamlarda çalışıyor iseniz telefon oldukça uygun.
  • çok iyi şüphen olmasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.