Şimdi Ara

Xperia P, J - Iphone 4

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar, yeni tel. alıcam fakat ne alayım karar veremedim, deneyim ve bilgilerinize güvenerek size soruyorum. öğrenci olmam sebebiyle max 800 tl bütçem var (malumunuz bir gelirimiz yok). herneyse, 4'' ekranı olsun, kullanımı rahat olsun, çabuk çizilip, kırılmayacak bir telefon olsun istiyorum.
    Sony xperia P - telefon gayet iyi biraz bütçeden kasabilirsem alırım fakat donanımı, yazılımı vs. hatalı gibi şeyler duydum, arıza yapıyormuş, kasılmalar oluyormuş.
    Sony xperia J - bana en parlak gelen telefon, beni idare eder, fiyatı da uygun fakat çok kullanılan ve satılan bir tel. olmadığı için kılıf, ekran koruyucu vs. bulmak çok zor. ayrıca arka kapak nedeniyle tasarımı pek hoş değil.
    Iphone 4 - ancak ikinci el alabilirim bu fiyata. iyi de olur fakat 2.el biraz riskli, kaçak olur telefon kapanır falan sorun yaşamak istemiyrum sanırım sim kilidi problemleri yaşanıyormuş.
    Siz ne dersiniz bu üçü arasında ya da önereceğiniz bir tel. var mı ?

• Güvenebileceğin bir satıcı bulursan iPhone 4 bence en iyi terchin olur o 3'ü arasından
    Samsung galaxy nexus'un fiyatlarını takip etmiyorum ama ihtimalle şuan o aralıktadır, o telefonuda öneririm.
    Xperia serisi alıp memnun kalmamış bi kaç arkadaşım var, iPhone'a geri dönmek istiyorlar.
  • Motorola Razr tavsiye ederim hocam.İphone 4 gibi eski bir cihazı almayın.Güncel cihazları ön planda tutun(sırf Apple için değil android telefonlar için de geçerlidir bu sözüm)
    Razr'ın İphone 4 ile karşlaştırma videosu yok,bu da segment farklılığına işaret eder.
    http://www.youtube.com/watch?v=9JXIIieyRI0

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Xperia P Aldım Ama?
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.