Şimdi Ara

Xperia P kullanıcı yorumları ve öneriler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
10.704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar merhaba kendi telefonum artık sapıttığı için yeni bi telefon almak durumundayım fakat kararsız kaldım bütçem maximum 1000 tl olduğundan gözüme xperia p çarptı kullanan arkadaşlardan ricam telefon hakkında görüşlerini yazmaları çok fazla fotoğraf çeken biriyim kamerası nasıl telefonda kasma vs. oluyormu ve birde şarj olayı nasıl gidiyor tabi unutmadan androidlerden pek anlamıyorum ama telefon 2.3.7 sürümüyle geliyormuş bunu sonradan güncelleyebiliyormuyuz ?

• Kamerası Exmor R Kullanıyor Exmor Teknolojisini Sony Tam Profesyonel Makinalarındada Kullanıyor Jelly Bean Çıkıcak Güncelleme Olarak Onuda Alacak Telefon Yani Güncelemme Konusuna Takılma Donanımı Güçlü Şarj Kullanıma Bağlı Kasma Kesinlikle Yok
  • hızlıal.comda 849 tl bi bak derim Gold tarafından garantili.
  • yorumlar için teşekkürler pckopat haber vermen iyi oldu hızlıalı ben hep yüksek fiyat olarak gördüğümden hiç oraya bakmıyordum fakat şimdi baktım diğer sitelerin altında ve garanti olayıda benim kafamı karıştıran konu Gold un ismini falan duydum fakat tam olarak bi bilgim yok o konuyuda açabilirmisin biraz
  • quote:

Orijinalden alıntı: wLov3

yorumlar için teşekkürler pckopat haber vermen iyi oldu hızlıalı ben hep yüksek fiyat olarak gördüğümden hiç oraya bakmıyordum fakat şimdi baktım diğer sitelerin altında ve garanti olayıda benim kafamı karıştıran konu Gold un ismini falan duydum fakat tam olarak bi bilgim yok o konuyuda açabilirmisin biraz

ben cevap vereyim,
    hzılıaldan aldığın telefon gold garantiliyse bir arıza durumunda telefonu gold'a teslim ediyorsun.ha başka bir servis tarafından garanti veriliyorsa misal, öküzoğlu ltd.şti. o zaman telefonu bu servise veriyorsun.sözün özü hızlıalda satılan xperia p distribütör garantili değil zaten bu yüzden ucuz.
  • peki garanti servisi hakkında bilginiz varmı yani yarın öbürgün telefonda bir sıkıntı çıkarsa eğer garantiye gönderdiğimde adamlar sorunu çözmek yerine kullanıcı hatası diyip boşlarlarmı ? birde hızlıal ın çok sorunlu alışverişleri olmuş oda aklımı kurcaladı tabi
    ama biraz araştırmala yaptım aklıma yattı xperia p şimdi alıcağım yeride hafiften araştırıyorum garanti olayı yüzünden
  • quote:

peki garanti servisi hakkında bilginiz varmı yani yarın öbürgün telefonda bir sıkıntı çıkarsa eğer garantiye gönderdiğimde adamlar sorunu çözmek yerine kullanıcı hatası diyip boşlarlarmı ? birde hızlıal ın çok sorunlu alışverişleri olmuş oda aklımı kurcaladı tabi
    ama biraz araştırmala yaptım aklıma yattı xperia p şimdi alıcağım yeride hafiften araştırıyorum garanti olayı yüzünden

servise işin düştüğünde başına ne geleceğini kimse bilemez.tamamen şans işi.bu,paralelde de distribütörde de aynı.yine de yerinde olsam bekleyip,distribütör garantili almak için kampanya beklerim sony garantili 900 tlye düşer bu tel kampanyalarla.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • vatanbilgisayar da şuan takibimde 999 tl kampanyalı fiyatı müşteri hizmetlerini arayıp teknik servis konusunu sordum adam herhangi bir arıza çıktığı taktirde faturası ile birlikte vatan mağazasına götürmem gerektiğini yada kargo ile göndermem gerektiğini söyledi aklıma yattı doğrusu. teknosaya falan gittim bulunduğum şehirdeki 1200 tl ve onlarda herhangi bir sorunda teknosalara getirmemi söyledi fakat 200 tl az bi para değil bu yüzden şuan vatanbilgisayarın takibindeyim
  • ilave olarak electroworld tede aynı fiyata gördüm ve benim kartıma 12 taksit yapıyor vatanda 12 taksit yapmıyordu electro world ten alışveriş yapan oldumu

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: assault79

quote:

ilave olarak electroworld tede aynı fiyata gördüm ve benim kartıma 12 taksit yapıyor vatanda 12 taksit yapmıyordu electro world ten alışveriş yapan oldumu

http://www.hepsiburada.com/liste/sony-xperia-p-16-gb/productDetails.aspx?productId=telcepericep&categoryId=371946&navq=fh_eds%3d%25c3%259f%26categoryid%3d371946%26fh_view_size%3d12%26fh_sort_by%3d-order_stock_attribute_pl%252c-ranking_cocktail_bestseller%26fh_maxdisplaynrvalues_brand%3d-1%26fh_secondid%3dtelcepericep%26fh_lister_pos%3d3%26fh_location%3d%252f%252fcatalog01%252ftr_TR%252fbrand%253d%257bsony202f20sony20ericsson%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965%257d%252fcategories%253c%257bcatalog01_2147483642_371965_371946%257d%26fh_refview%3dlister teleservice garantili

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-pda/sony-xperia-p-lt22i-cep-telefonu-kirmizi-74048956 delta service garantili

peki sizce bu serivisler güvenilirmi sanırım sizde benim aradığım telefondan kullanıyorsunuz imzanızda ilgimi çekti online mı aldınız yoksa mağazadan falanmı ?

ben gitti gittigidiyordan aldım 826 tl axses 12 taksit 2 yıl garanti li ama sen bilirsin online aldım

bide güvenilir sitelerden al

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CorelDraw04 -- 16 Ocak 2013; 19:17:37 >

• P'nin tek sıkıntısı bence şarj konusu. Onun dışında kullanıcısını memnun edecek bir cihazdır. Özellikle kasası falan çok sağlam ben 7 ay kullandım kılıfsız bir tane bile çizik oluşmadı cihazda.
    Ekranı acayip parlak gerçekten muhteşem ama dediğim gibi sadece şarjı biraz sıkıntılı. Kullanmasını bilirsen 1 gün götürür ama oyun falan oynarsan sıkıntı olur.
    Kısacası öneririm güzel cihazdır.
  • güzel telefon
  • SPye de bakmani tavsiye ederim :)
  • arkadaşlar ben xperia ve p ve u arasında kararsızım... u nun hafızası benim için sorun değil çok oyun oynayan müzik yükleyen biri değilim ancak kamera benim için çok önemli... 8 ile 5 mp arasında çok fark ettirir mi kendini... birde şarjının çok az gittiğini söylüyorlar xperia p ile ilgili tek tereddütüm bu... bir gün bile çıkarmıyor diyorlar kullanan arkadaslar p nin şarjı ne kadar gidiyor ?
  • bende P de var eşimde U var,kamera farkı mp olarak 8-5 ancak fotoğraf kalitesi aynı gayet iyi,bence U alin batarya sıkıntısı fazla çekmezsiniz,hem biraz daha kibar duruyor,ışıklar falan u nun albenisi daha iyi bayan için bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yalindam -- 21 Haziran 2013; 1:43:17 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuçiii

arkadaşlar ben xperia ve p ve u arasında kararsızım... u nun hafızası benim için sorun değil çok oyun oynayan müzik yükleyen biri değilim ancak kamera benim için çok önemli... 8 ile 5 mp arasında çok fark ettirir mi kendini... birde şarjının çok az gittiğini söylüyorlar xperia p ile ilgili tek tereddütüm bu... bir gün bile çıkarmıyor diyorlar kullanan arkadaslar p nin şarjı ne kadar gidiyor ?

U nun hafızası 4gb. Felaket. 16 gb bile android cihazlara yetmezken alınmaz. İsterseniz sıfır p almak yerine 2.el S bakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: yalindam

bende P de var eşimde U var,kamera farkı mp olarak 8-5 ancak fotoğraf kalitesi aynı gayet iyi,bence U alin batarya sıkıntısı fazla çekmezsiniz,hem biraz daha kibar duruyor,ışıklar falan u nun albenisi daha iyi bayan için bence

P ile U nun fotoğraf kalitesini denk gören tek kişisiniz U cihazdaki o kameranın P nin karşısında en ufak bir şansı bile olamaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: tuçiii

arkadaşlar ben xperia ve p ve u arasında kararsızım... u nun hafızası benim için sorun değil çok oyun oynayan müzik yükleyen biri değilim ancak kamera benim için çok önemli... 8 ile 5 mp arasında çok fark ettirir mi kendini... birde şarjının çok az gittiğini söylüyorlar xperia p ile ilgili tek tereddütüm bu... bir gün bile çıkarmıyor diyorlar kullanan arkadaslar p nin şarjı ne kadar gidiyor ?

ben xperia p kullanıyorum şarj konusunda yoğun kullanımda 1 günü çıkarmıyor tabi ben sürekli internetten çıkmıyorum normal kullanımda 1 günü çıkarıyor kamerasına gelince birçok üst düzey telefonda daha iyi çekimler yapıyor bunu kendim fotoğrafçı olarak söylüyorum bide P'NİN kamerası U'nun kamerası ile kıyaslanamaz bile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.