Arkadaşlar bu 4 telefon arasında kalmış durumdayım. xperia diğerlerinin yanında orta sınıf gözüksede aslında en içime yatan o ama bu telefonlardan hiçbirini kullanmadığım için kullananlardan yorum almak istedim. ben özelliklerimi yazıyım siz bana aralarından en uygununu söylrseniz sevinirim.
- telefon amaçtan çok araçtır. yanı ole sosyal medyayı takip ediyim oyun indiriyim program yükliyim gibi dertlerim yoktur.
-herseyden once hızlı olması lazım yanı ben parmagı kaydırdım ama imlec geriden geliyo gibi bi durum veya bisi yazıyorum ben bi saat sonra ekrana düşüyo böyle bişi olmamalı.
-arada bisi geldi aklıma internete girip bakmalıyım ama bi site acılcak diye kafaı yemiyim yani tel siteye girince kafayı yemesin yavaslamasın.
-kız arkadaşım yüzünden aşırı mesaj atmak zorunda kalıyorum ki ben bu durumu hic sevmezken dokunmatık telefonlarda dahada çekilmez hale geliyo (kimse daha rahat ıphoneda hic yazdınmı şöyle böyle demesin 3gs kullandım 4 ay kadar yinede beceremiyodum)
-yurtdişina gidip geldiğim için skype buyuk güzellik yani görüntülü konuşma candır:)
-bu durumdan hiş hoşnut olmasamda insanların sosyal statüleri artık telefon modelleriyle belirleniyo bu yuzden kalıtelı olmalı aynı zamanda saglam ve tarz olmalı.
-oyun flan çoka umrumda değil ama skype whasapp shazam vs. programlarda sorun yasamamalıyım.
-geliştrilebilir yani eni surumlere acık olmalı yanı mesela androidse en son android surumu olmalı aynı zzamanda bundan bi kac sonrakı surumleri kaldırabılecek donanımda olmalı.
Neden bu 4 tel arasında kaldıgıma gelirsem ıphone cidden şık ve kullanşlı bi telefon ama herşey kısıtlamalı apple yüzünden ayrıca herkesde bi çılgınlık herkesin elinde
galaxy s2 konusunda ise ne desem yalan olur tipi kotu degil ama cokta bi agırlıgı oldugu soylenemez bikere hepsinden önce samsung ama kime tel alcam desem s2 al mukemmel iphoneu tokatlar flan diyolar nedir bukadar artısı anlamışdeğilim bold9900da ise hem dokunmatik hem klavye olayı ayı zamanda blackberry duruşu dokunmatik internet için klavye mail mesaj flan için ama önde kamerası bile yok ayrıca uygulama açısından baya zayıf canlı skor takip edebilcegim adam gibi uygulama bile yok yani xperia proya gelince gercekten tip olarak baya hoşuma gitti nekadar biraz çocuk isi gibi gözuksede baya iyi android olması klavyesi dokunmatiği kamaresı ekran özelliklerifilan baya iyiaynı zamanda digerlerinden cok ucuz ama aklıma takılan sey performansı yeterlımı yanı dedıgım koşulları saglıyabılecek bı cıhazmı rahat ettirrmi beni
Şimdiden çok teşekkür ederim yardımlarınız için..
Motorola atrix diyorum.
850liraya alırsınız yan çevirince zaten 4'' ekranın yarısını yaplayan sanal klavye açılıyor fiziksel klavye gerçekten gereksiz.
bütçe sıkıntınız yoksa S2 almanız dahada iyi olur.
Şimdi Xperia S çıktı Droid Razr çıktı.
Şekil olarak sağlamlık olarak Droid Razr hepsinden daha iyidir ikinci sırayada S2'yi koyabiliriz.
donanım olarak Xperia S yeni çıkmasına rağmen geride kalıyor ancak kamera konusunda başarılı.
Atrix F/p oranı ile dikkat çekiyor hem yüksek donanıma sahiptir hemde parmak izi okuyucu hdmı bağlantısı gibi özelliklere sahiptir.
S2 Donanım ve ekran kalitesi olarak aralarında en iyi telefondur. Kasası değilde ekranı çok sağlamdır kasası daha kolay değiştirilebilir bişey olduğu için bence mantıklı düşünmüşler.
Droid Razr kasa malzemesi olarak Kevlar kullanır dünyanın en ince ve en sağlam kasasına sahiptir. Diğer konularda da gayet başarılıdır. Ben olsam sanırım Razr'ı seçerdim.
Razr ve Xperia S şuan 1599 liraya turkcell'de satılıyor. ithalatçı garantili daha ucuza bulmakta mümkün.