Şimdi Ara

xperia ray

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2 yıldır nokia 6730classic kullanıyorum ve akıllı telefon almayı düşünüyorum verebileceğim max fiyat 650tl civarı
    sony xperia ray almayı düşünüyorum.Ama tam eminde değilim sizinde önerilerinizi bekliyorum

genellikle müzik video olarak kullanmayı düşünüyorum telefonu önerilerinizi bu tarzda yaparsanız benim için iyi olur arkadaşlar birde önerdiğiniz telefonu neden önerdiğinizi yazarsanız sevinirim diğer telefonlardan farkı nedir gibisinden.

aklımda öncelikli olan 3 telefon şunlar

1.sony xperia ray
    2.motorola atrix (herşeyi güzel bi radyosu yok :D )
    3.motorola motoluxe

yorum yapan herkese şimdiden teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snpsercan -- 26 Ekim 2012; 1:27:54 >

• 800lira verip 0 alacaksanız tavsiye etmem.

onun yerine Sola var Ace 2 var.
  • xperia ray şu an indirimde hepsiburada da 639 tl civarına geliyor ve 8.1mp kamera 720p video kaydı olmasıda dikkatimi çekti o fiyata göre sola ya hiç bakmadım açıkçası onun ray den farkı nedir.
  • Ace Plus alinabilir o fiyata.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy ace 2 iyi seçim olacaktır.
  • hepsiburan.com dan xperia ray aldım 650 tl siyah şu an kargoda isteyene aynı fiyatından satmayı düşünüyorum aldıktan sonra pişman oldum izmir içi uygundur.
  • neden pişman oldun ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sony Xperia X Compact
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: snpsercan

neden pişman oldun ?

arakadaşın başka bir konudaki mesajını gördüm şimdi.Bayanlara yönelikmiş falan filan demiş
  • xperia ray i 1 haftadır araştırıyorum atrix ile ray arasında kaldım ace plus da olabilir ama hangi yönden olursa olsun ray daha cazip geliyor bana atrix de çok güzel özellikle 4 inç ekranı olması çok büyük bi avantaj ama bi telefonda radyo da olmazsa olmazlardan ve bu özellik atrix de yok açıkçası atrixde radyo olsa düşünmeden alırdım ama dediğim gibi şu an ray daha cazip geliyor bana özellikle 8.1 kamerası olması güzel tek eksiği ekranı küçük 3.2 inç ama yeter bana açıkçası bakalım siyah almayı düşünüyorum ama bitmiş hepsiburada da kampanyası beyaz var o da işime gelmiyor hep siyah kullandığım için telefonu alışkanlık olmuş
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.