Mrb, telefonum yavasladığı için son sürümü tekrar yüklemek istdim, pc companıondan bakım-onar tıkladım yarısına gelınce "güncelleme motoru hatası 100" dedı ve yarım kaldı şimdi telefonum acılmıyor, sony yazısı kalıyor ekranda pwr+ses+ tuşu ile kapatıyorum, -ses e basılı tututp kablosunu taksam bile pcc telı görmuyor, tekrar onar dıyemıyorum da ne yapmam gerek, takıldım kaldım.. tşk.
quote:
Orijinalden alıntı: ozlemn
Mrb, telefonum yavasladığı için son sürümü tekrar yüklemek istdim, pc companıondan bakım-onar tıkladım yarısına gelınce "güncelleme motoru hatası 100" dedı ve yarım kaldı şimdi telefonum acılmıyor, sony yazısı kalıyor ekranda pwr+ses+ tuşu ile kapatıyorum, -ses e basılı tututp kablosunu taksam bile pcc telı görmuyor, tekrar onar dıyemıyorum da ne yapmam gerek, takıldım kaldım.. tşk.
Flashtool la yeni rom atacaksın
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
cevap için teşekkürleri pc companıon ile farklı bir bilgisayardan sorunu cozdum, bakım- onar dedıgımde sorunsuz yukledı, sanırım işteki güvenlik programı engel oldu dıye tahmın edıyorum..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme