Bildirim
Xperia S-T-P 4.0 Kolay Root (3. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Xperia P'm artık root lu -
Xperia P yi bende roorladım galiba menüye SuperSU diye bir uygulama geldi şimdi istemediğim ve kaldıramadığım uygulamaları nasıl kaldırıcam? SuperSu ya girince hiç uygulama görünmüyor.. -
quote:
Orijinalden alıntı: kocak04
Xperia P yi bende roorladım galiba menüye SuperSU diye bir uygulama geldi şimdi istemediğim ve kaldıramadığım uygulamaları nasıl kaldırıcam? SuperSu ya girince hiç uygulama görünmüyor..
marketten root unistaleri indirin -
xperia p telefonumu güncelledikten sonra supersu uygulaması hata vermeye başladı.Supersu kodlaması yok diyor ve programı açmıyor.tekrar root yapmaya çalıştım ama sonuç aynı.Yardımcı olabilirmisiniz? -
arkadaşlar biraz acemice olacak belki kusuruma bakmayın ben u aldım yeni. içinde bir sürü arapça uygulama vardı sildim hepsini uygulamayı yönet den girdim sildim. siz de nasıl ki niye silinmiyor yoksa ben yanlış mı anlıyorm hiç anlamıyorm da bu telefon işinden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Root yapınca hafıza falan silinmiyor dimi
arkadaşlar bende bu şekilde çıktı ve yapamadım root işini.
-
root dan sonra telefondan memnun kaldınız mı yani pilde iyileşme oldumu başka özelliklerinde v.s stabil midir acaba ? -
Telefonun performansından memnun olmasam root'lar custom rom atardım aslında ama şu an yeterli benim için. Stabil çalışıyor. -
Super user nasıl kullanılıyor, root yaptım, şimdi turkcell uygulamalarını nasıl kaldırabilirim? -
quote:
Orijinalden alıntı: Reliq
Super user nasıl kullanılıyor, root yaptım, şimdi turkcell uygulamalarını nasıl kaldırabilirim?
super user programlara root izni vermeye yarayan bi program sadece hocam. şu programı kurup kaldırabilirsiniz
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.rootuninstaller.free&hl=tr -
Arkadaşlar 6.1.A.2.55 i root yapabilen oldu mu
quote:
Orijinalden alıntı: Film Bu Ya
quote:
Orijinalden alıntı: ThE LoSt
quote:
Orijinalden alıntı: Film Bu Ya
sola'ya sonunda ics geldi xda'daki konuda v12'nin solayı desteklediğini söylemişler ama aşağıdaki aşamada takılıyor, üstteki arkadaşın dediği gibi tık yok.
Biraz önce 13 nolu driver ilede denedim sonuç sendekinin aynısı
dostum win7 x64 sistemlerde sorun var ben düzelttim.
eğer aynı sorun var ise çözüm şu:
- sonymobile sitesinden telefonuna uygun driverı indir ve zip dosyasından çıkar
- aygıt yöneticisi -> android telefonunu seç -> sağ tukla ve sürücüyü güncelleştir
- "Sürücü yazılımı için bilgisayarımı tara" -> "Bilgisayardaki aygıt sürücüsü listesinden seçmeme izin ver" -> "Tüm aygıtları göster" -> "disketi var" ve xxxxxadb.inf dosyasını seç
- onayla
Yaptım oldu ! Teşekkürler...
-
successful yazdı işlem sona erdi bende sevindim ama root olmadı
Sony yedekleme uygulaması açıldı telefonda ve geri yükle'yi tıkladım, telefon reset attı ama bir değişim yok. Root olmadı sonuçta
Xperia Sola ICS 4.0.4 6.1.1.B.1.54 -
merhaba arkadaşlar xperia p veya s bu modelleri rootladıktan sonra imei değiştiribilme gibi bir durum varmıdır maluım sonylere imei atamıyorlar ama bu şekilde olma ihtimali var mı bilen arkadaşladan cevap bekliyorum...: -
Bir ben beceriksiz çıktım sanırım. 1 yazıyorum devamı yok. Usb hata ayıklama açık, bilinmeyen kaynaklar açık. Ne yapmam gerek? Biri yardımcı olabilir mi? -
arkadaşlar xperia x10 mini proya 2.3 versiyon yükleyeyim diyorum da bu programla mı root atacağız yine... -
Ben de root işlemleri bitiyor, bir tuşa basın diyor en son. Basıyorum. Kapanıyor o dosya. Fakat telefon hala aynı. Bir yardım
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X