Şimdi Ara

#XPERİA SP

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bu telefonu almak istıyorum ama kamera ve ekranı hakkında şüphelerim var Kullanan varsa yardımlarını bekliyorum

• Ben teknosada deneme fırsatı buldum bugün telefonun her seyi iyi güzel ama kamerası beni hiç memnun etmedi.Ekranı iyi ama kamerası xperia p den bile kötü bence.
  • Ekran gayet güzel o konuda aklınız karışmasın.Kamera bir kaç ayar ile iyileştirilebiliyor fakat bir çok kullanıcıyı tatmin edecek türde bir kameraya sahip değil.İstiyorsanız örnek fotoğraflar atabilirim.
  • hocam bikaç fotoğraf atsan iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuzeydogulu

hocam bikaç fotoğraf atsan iyi olur

Diğer mesaja ekledim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Lorenz -- 9 Temmuz 2013; 17:44:37 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Christian Lorenz

quote:

Diğer mesaja ekledim.

Alıntıları Göster
    Buyur hocam.

#XPERİA SP

#XPERİA SP

#XPERİA SP

#XPERİA SP

#XPERİA SP

#XPERİA SP

#XPERİA SP

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Christian Lorenz -- 9 Temmuz 2013; 17:44:14 >

• teşekkür ederim beyler xperia sp alıcam büyük ihtimalle 1000lira ne zaman düşer bu arada
  • quote:

Orijinalden alıntı: SymphonyofDestruction

teşekkür ederim beyler xperia sp alıcam büyük ihtimalle 1000lira ne zaman düşer bu arada

Hocam kesin bir şey demeyeyim ama Sony telefonların fiyatları biraz daha geç düşüyor.1000 TL'ya düşmesi Ağustos'u hatta Eylül'ü bulabilir yinede inşallah düşer diyelim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexmason78

quote:

Orijinalden alıntı: SymphonyofDestruction

teşekkür ederim beyler xperia sp alıcam büyük ihtimalle 1000lira ne zaman düşer bu arada

Hocam kesin bir şey demeyeyim ama Sony telefonların fiyatları biraz daha geç düşüyor.1000 TL'ya düşmesi Ağustos'u hatta Eylül'ü bulabilir yinede inşallah düşer diyelim.

Teşekkür ederim ilgilendiğin için

• bende sp için çok tereddütte kaldım ama karar verdim b.ihtimal z alıcam ama sp kamerayı düzeltirse ne ala 500tl cepte kalır
  • Kameraya önem vermeyenler için çok iyi bir seçim olur tavsiye de ederim.Ama üst seviye sayılabilecek bir telefona böyle bir kamerayı hiç yakıştıramadım.Resimler için çok teşekkürler son resimde görüldüğü gibi çok fazla kumlanma var.Uzaktan çekilen resimlerde kumlanma sorunu fazla anlaşılmıyor ama yakın çekimde hemen belli oluyor.İnş yazılımla düzetilebilecek bir sorundur.Açıkçası ben bu üründen xperia s gibi bir kamera performansı bekliyordum p yi bile göremedik
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexmason78

quote:

Diğer mesaja ekledim.

eyvallah hocam sağolasın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.