Şimdi Ara

Xperia sp kamera sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilenler bilir. Sp nin berbat bir kamerası var. Ben bunun.yazılımsal olduğunu düşünüyorum. Çünkü.fotoğraf onızleme ve kaydetme aşamasının.hemen başında çok net. Ancak kaydedıldıkten sonra renkler soluyor. Telefona gelecek olan 4.4 guncellemesıyle bu sorun çözülür mu? Veya bi uygulamayla çözülür mu bu Problem?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• du riechst so gut kullanıcısına yanıt
    merceğin başka modellerde kullanılıp kullanılmadığını bilmiyorum (ona göre kıyaslama yapabilirdik) . Ama yazılımsal bir sıkıntı kesinlikle var eski sonylere camdriver ile kamerada iyileştirmeler yapılabiliyordu. Bu telefonlarda da mümkün olabilir . 4.4 ün geleceği daha kesin bile değil 192 ile biten güncellemede dahaa gelmedi . Belki de 192 ile biten güncelleme fix güncellemesi olduğundan düzeltebilir. Beklemek lazım onun dışında Camera Fx tarzı uygulamaları tavsiye ediyorlar.Bi bakabilirsin.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Exmor RS birçok telefonda kullanılıyor hocam

Exmor rs değil hocam 8 mp lik kamera merceği o başka bir modelde falan kullanılıyorsa ordan karşılaştırma yapabiliriz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ouzqan

Exmor rs değil hocam 8 mp lik kamera merceği o başka bir modelde falan kullanılıyorsa ordan karşılaştırma yapabiliriz.

Doğru sensör Exmor. Ama mercek hakkında bilgim yok

Hocam baktımda sadece Sp de kullanılmış maalesef tek yapacağımız şey sony nin adam gibi destek vermesi tabi zor bir şey de yinede karamsar olmamak lazım .
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Yapcak birsey yok o zaman. Teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.