Bildirim
xperia sp mi zenfone 6 mı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
quote:
Orijinalden alıntı: 06samet06
900 tl ye kadar en fazla telefon tavsiyelerinizi bekliyorum
oyun
internet
kamera
video için hangisi
SP. -
Sp daha ustun.donanimda helede oyun soz konusu ise,isleci ve gpu daha iyi sp de
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 20 Eylül 2014; 14:09:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sp daha üstün olsa bile o telefona güncelleme gelmez 1 sene sonra işlemcisi young,ace gibi kalır çünkü android l devri geliyor ve zenfonelarda çıkma olasılığı yüksek -
Nolcak android L ile adreno 320gpu yu mu gececek asus zenfone,once oyunlarda zenfonelarin open gl destegi yuzunden oyunlar nasil oluyor bi izle iztersen
Kardes ben zenfone 5 kullaniyorum fifa 14 asphalt 8 var ve her ikisindende bir kasma isinma gormedim ve opengl kapali veriliyor zaten
Sp daha iyi emin ol
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
sp kesinlikle -
Zenfonların işlemcisi intel ne kadar performanslı olur,güncelleme desteğini ne kadar verir belli değil sen en iyi SP al en azından onun ne yapacağı ve herşeyi belli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X