Merhaba arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum bütcem 800 tl ye kadar. Xperia Play veya Xperia L almayı düşünüyorum. Telefonlarda Oyunlara biraz önem veririm o yüzden Xperia Play bir adım önde benim için önerilerinizi bekliyorum.
Dostum xperia play felan iş değil sakın bulaşma sony alacaksan xperia s al yada samsung s3 mini felan daha uygun olur oyun konusundada sorun olmaz
Xperıa l ıyıdır ayrıca s3 mınıyı tokatlar,l dekı gpu s4 mınıdekı ıle aynı oyunlarda rahat ettırır
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
Xperıa l ıyıdır ayrıca s3 mınıyı tokatlar,l dekı gpu s4 mınıdekı ıle aynı oyunlarda rahat ettırır
Kardeş L kamerasi çok iyi değil sallayınca donuyor kamera cok onmlı degıl diyorsan alabilirsin real racing 3 ü kasmadan oynamstm oyun performansı iyi
quote:
Orijinalden alıntı: sevdikyetmezmi
Kardeş L kamerasi çok iyi değil sallayınca donuyor kamera cok onmlı degıl diyorsan alabilirsin real racing 3 ü kasmadan oynamstm oyun performansı iyi
Alıntıları Göster
o paraya en iyisi paralel ithalat xperia S biraz daha para artırmalısın ama.
quote:
Orijinalden alıntı: oasisinet
o paraya en iyisi paralel ithalat xperia S biraz daha para artırmalısın ama.
Alıntıları Göster
Moralim Çok bozuldu xperia l yi arkadaşım satmış (bana 800 e verecekti sıfırı) Ve internette baktığımda L ve S 900-1000 tl civarı ve ben 800 tl den 1 krş yukarı çıkamam 800 tl ye kadar baktığımda en iyiler 1-)Play 2-)Arc s 3-)Xperia P bunlar Bunlardan Hangisini önerirsiniz NOT: kamera çok önemli değil ama çokda kötü olmasın
quote:
Orijinalden alıntı: alpinhooo
Moralim Çok bozuldu xperia l yi arkadaşım satmış (bana 800 e verecekti sıfırı) Ve internette baktığımda L ve S 900-1000 tl civarı ve ben 800 tl den 1 krş yukarı çıkamam 800 tl ye kadar baktığımda en iyiler 1-)Play 2-)Arc s 3-)Xperia P bunlar Bunlardan Hangisini önerirsiniz NOT: kamera çok önemli değil ama çokda kötü olmasın
Alıntıları Göster
L nin inmesini bekle öyle al.
quote:
Orijinalden alıntı: Fil Yutmus Boa Yılanı
L nin inmesini bekle öyle al.
Alıntıları Göster
Xperia P mi L mi alıyım? Salı günü alacağız babam sağ olsun almışken en istediğini al diye bütce yi arttırdı :)
Özelliklere bakınca işlemcileri ve ram leri aynıymış pek fark göremedim
quote:
Xperia P mi L mi alıyım? Salı günü alacağız babam sağ olsun almışken en istediğini al diye bütce yi arttırdı :)
Özelliklere bakınca işlemcileri ve ram leri aynıymış pek fark göremedim
Alıntıları Göster
L yenı nesıl kratı sılemcı kullanır,yanı sııf olarak z dekı ve sp dekı sınıfa aıt yenı teknolojıdır,bu yzuden daha az enerjı ama daha ıyı performans demek kısaca,L yı secmen daha akıllıca olur.
quote:
L yenı nesıl kratı sılemcı kullanır,yanı sııf olarak z dekı ve sp dekı sınıfa aıt yenı teknolojıdır,bu yzuden daha az enerjı ama daha ıyı performans demek kısaca,L yı secmen daha akıllıca olur.
Alıntıları Göster
Biraz araştırdım ve arkadaşlara sorarak an itibariyle LG OPTİMUS 4X HD'nin siparişini vermiş durumdayım hayırlısı olsun
Sizce bu telefonu alarak iyi yaptım mı?
quote:
Biraz araştırdım ve arkadaşlara sorarak an itibariyle LG OPTİMUS 4X HD'nin siparişini vermiş durumdayım hayırlısı olsun
Sizce bu telefonu alarak iyi yaptım mı?
Kağıt üzerinde iyi ama ısınma problemi olduğu söyleniyor inşallah böyle bir problem olmaz olursa oyunlarda sıkıntı çekersin.
Aynen ama ısınma sorununu araştırdım ve;
"Telefondaki ısınma vs sorunlar tamamen güncellemeden kaynaklıdır. Telefon ilk çıktığında yazılım desteği kötü olan LG'nın ilk zamanlarında kullanıcıların bu modellde sıkıntı çektiğini görüldü. Ama yazılım ekibi değiştiren LG , 4x hd modeline Jelly bean güncelleştirmesini verdi. Bu güncelleştirmeyle daha güçlenen telefonun sorunları kalmadı . ve fiyatına göre harika bir cihaz."
Bu yazıya güvenerek sipariş ettim
quote:
"Telefondaki ısınma vs sorunlar tamamen güncellemeden kaynaklıdır. Telefon ilk çıktığında yazılım desteği kötü olan LG'nın ilk zamanlarında kullanıcıların bu modellde sıkıntı çektiğini görüldü. Ama yazılım ekibi değiştiren LG , 4x hd modeline Jelly bean güncelleştirmesini verdi. Bu güncelleştirmeyle daha güçlenen telefonun sorunları kalmadı . ve fiyatına göre harika bir cihaz."
Gecmis olsun bir sure sonra bu satirlarim aklina gelir ama ne fayda insallh iyi gunletin olur,ama durust olmk gerekirse pek sanmiyorum.
quote:
quote:
Gecmis olsun bir sure sonra bu satirlarim aklina gelir ama ne fayda insallh iyi gunletin olur,ama durust olmk gerekirse pek sanmiyorum.
Neden ki ?
xperia z
quote:
Orijinalden alıntı: legendcrime
xperia z
Çok pahalı be hocam
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: legendcrime
xperia z
Çok pahalı be hocam
Alıntıları Göster
hacı pahalı ama sağlam bi tel. canavar gibi
Orda haklısın elmadan falan daha güzel
quote:
Orda haklısın elmadan falan daha güzel
Telefonu alalı 1 hafta oldu ve hiçbir sorun yok şimdilik gerçekten güzel bir telefon yapmış LG öneririm
quote:
Telefonu alalı 1 hafta oldu ve hiçbir sorun yok şimdilik gerçekten güzel bir telefon yapmış LG öneririm
Alıntıları Göster
hocam bende L almayı düşünüyorum uzun süredir arc s kullanıyorum