Şimdi Ara

[ XPERIA TX | 1.5 GHZ DC | 1GB RAM | 13MP 1080p | 4.6' 720P EKRAN ] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
3.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam incelemeyi biraz detaylandırsan? Benchmark falan..
  • İlk fırsatta halledeceğim dostum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende z alacaktım ama ben iddia ediyorum bu telefonun ekranını gören z nin suratına bakmaz. su anda 4.0 da quadrantta 5400 puan aldım. jb de bu 6000 uzerıne cıkar kesinlikle. donanımı bu bile fazla bana ben çok memnunum herkesede tavsiye ediyorum. bugun xperia z aldı arkadaşım ekranım benım cok daha guzel 720 p olmasına ragmen
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jem-Jem

İlk fırsatta halledeceğim dostum.

ben siyah aldım ama beyazıda cok tatlıymış. hayırlı olsun hocam:) birde hocam chrome gordum ekranınızda . kendı tarayıcısı cok daha ıyı chrome tavsıye etmıyorum hiç

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 27 Mart 2013; 2:37:07 >

• quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

bende z alacaktım ama ben iddia ediyorum bu telefonun ekranını gören z nin suratına bakmaz. su anda 4.0 da quadrantta 5400 puan aldım. jb de bu 6000 uzerıne cıkar kesinlikle. donanımı bu bile fazla bana ben çok memnunum herkesede tavsiye ediyorum. bugun xperia z aldı arkadaşım ekranım benım cok daha guzel 720 p olmasına ragmen

Biri Puanmı Dedi :)
    live With Walkman GB 1.9 GHZ
     [ XPERIA TX | 1.5 GHZ DC | 1GB RAM | 13MP 1080p | 4.6' 720P EKRAN ]

ICS 1GHZ

Ayrıca Hayırlı Olsun :) Alet Güzelmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: .::Orochi::.

quote:

bende z alacaktım ama ben iddia ediyorum bu telefonun ekranını gören z nin suratına bakmaz. su anda 4.0 da quadrantta 5400 puan aldım. jb de bu 6000 uzerıne cıkar kesinlikle. donanımı bu bile fazla bana ben çok memnunum herkesede tavsiye ediyorum. bugun xperia z aldı arkadaşım ekranım benım cok daha guzel 720 p olmasına ragmen

Biri Puanmı Dedi :)
    live With Walkman GB 1.9 GHZ

ICS 1GHZ

Ayrıca Hayırlı Olsun :) Alet Güzelmiş

hocam antutu demedim quadrant :) antutuda overclock olmadan 11000 alıyorum zaten :) 4.0 la hemde .ama gercekten oc siz 4.0 da hemde donanımına gore ıyı puan almış telefon. samsungun galaxy s i bu kadar alamıyor.teşekkür ettim ayrıca :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 28 Mart 2013; 12:11:53 >

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

An itibariyle XTX de JB'e kavuştu
    http://www.xperiablog.net/2013/03/27/xperia-tx-finally-gets-jelly-bean-firmware-version-9-1-b-0-411-rolling-out/?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+XperiaBlog+%28Xperia+Blog%29&utm_content=FaceBook

evet bağladım telefon güncellemeyi gördü. ama maşallah 512 mb güncelleme yayıınlamış sony. bnm netle anca 2 gunde guncellenir telefon

• evet arkadaşlar 4.1.2 surumune geçmiş bulunuyorum. kimseyede tavsiye etmiyorum geçen pişman olur. senin yapacağın işe tukuruyum SONY!! 4.0 a nasıl dönerim biri anlatabilirmi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 28 Mart 2013; 14:40:11 >
  • Ics ait ftf yazılım bulup flashtooldan atıcaksın

• Ics vakasından sonra jb vakası mı geliyor ne

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxSpecter -- 28 Mart 2013; 14:55:52 >
  • Ben xperia t sahibiyim böyle pil sömüren bir cihaz daha görmedim. Abartmıyorum 5 dakika mail ve sosyal medyada dolaşıyorum arka planda birşey çaışmamasına rağmen ve ekran parlaklığı otomatik olmasına rağmen yüzde 2,3 hemen düşüyor.
  • quote:

evet arkadaşlar 4.1.2 surumune geçmiş bulunuyorum. kimseyede tavsiye etmiyorum geçen pişman olur. senin yapacağın işe tukuruyum SONY!! 4.0 a nasıl dönerim biri anlatabilirmi?

Neden dostum ne sorun yaşadın? Ben de şimdi yüklüyorum.
  • quote:

quote:

evet arkadaşlar 4.1.2 surumune geçmiş bulunuyorum. kimseyede tavsiye etmiyorum geçen pişman olur. senin yapacağın işe tukuruyum SONY!! 4.0 a nasıl dönerim biri anlatabilirmi?

Neden dostum ne sorun yaşadın? Ben de şimdi yüklüyorum.

demiştik ya ekranı muhteşem. bütün o canlı renkler kayboldu. resmen xperia z ye dondu telefon. mahvetmişler telefonu :(( quadrantta 600 puan fazla alacak dıye ben bu ekranı boyle kullanmam arkadaş. tek begendıgım kılıt ekranı oldu sadece . malmıdır nedir bu sony!! guzel ekranlı bı tane tel cıkardı onuda jb ıle mahfetti !!
  • Dostum renk seçiminden dolayı ekranı öyle oldu, onu ben de farkettim. Daha soluk renkler seçilmiş menülerde, yoksa kalitesinde değişen bir şey olmayacaktır.
  • quote:

Dostum renk seçiminden dolayı ekranı öyle oldu, onu ben de farkettim. Daha soluk renkler seçilmiş menülerde, yoksa kalitesinde değişen bir şey olmayacaktır.

tmm hocam bende onu diyorum güzelim ekranı renk şeçimleriyle mahfetmişler. 4.0 a donecem sanırım.
  • quote:

quote:

Dostum renk seçiminden dolayı ekranı öyle oldu, onu ben de farkettim. Daha soluk renkler seçilmiş menülerde, yoksa kalitesinde değişen bir şey olmayacaktır.

tmm hocam bende onu diyorum güzelim ekranı renk şeçimleriyle mahfetmişler. 4.0 a donecem sanırım.

Dönme sakına dostum bence. Bazı oyunlarda performans inanılmaz bir şekilde artmış. Arayüz daha hızlı, kamera özellikleri arttırılmış, uygulamalar arası geçiş ve son kullanılan uygulamaların olduğu menü çok daha hızlı. Gözlemledikçe yazacağım.

• quote:

quote:

quote:

Dönme sakına dostum bence. Bazı oyunlarda performans inanılmaz bir şekilde artmış. Arayüz daha hızlı, kamera özellikleri arttırılmış, uygulamalar arası geçiş ve son kullanılan uygulamaların olduğu menü çok daha hızlı. Gözlemledikçe yazacağım.

bilmiyorum dostum bnm için görsellik bir telefonu sevmemde en büyük etken. ben xperia s i sırf bu soluk renkler yuzunden satmıştım :/

• quote:

quote:

quote:

quote:

bilmiyorum dostum bnm için görsellik bir telefonu sevmemde en büyük etken. ben xperia s i sırf bu soluk renkler yuzunden satmıştım :/

xperia s in neresi soluk heral de s3 ile felan ekranını karşılaştırmadın
    şuan ülkemizdeki telefonlar arasından xperia iondan sonra en iyi ekran xperia s de

• quote:

Orijinalden alıntı: SF01

quote:

quote:

quote:

quote:

xperia s in neresi soluk heral de s3 ile felan ekranını karşılaştırmadın
    şuan ülkemizdeki telefonlar arasından xperia iondan sonra en iyi ekran xperia s de

hocam ben xperia s in ekranı soluk demedım renklerı soluk dedim. menude kullanılan renkler soluk. yoksa ekran custom romla cok iyi. ama ben sony nin arayuzunu cok begendıgım ıcın custom romsuz canlı renkler istiyorum. tx 4.0 la muhtesem ekrana sahıpti 4.1 le yıne soluk renklı menu getırmişler

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.