Şimdi Ara

[ XPERIA TX | 1.5 GHZ DC | 1GB RAM | 13MP 1080p | 4.6' 720P EKRAN ] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
3.788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni güncellemede pek bi fark göremedim.Kamerayı açması biraz hızlanmış o kadar.Cihaz zaten ilk JB güncellemesinde de oldukça akıcıydı

nasıl fark yok?ben real racingten cıkınca ıkonlar 1 2 snye gecıkmeyle gelıyordu. şimdi ise bastıgım an ana ekran karşımda. kendimi ios kullanıomus gibi hissettim

Bende o simgeler hiç kaybolmuyo son zamanlarda ana ekranımda fazla widget yok sanırım ondan oluyor.Şu an .67 ile kullanıyorum herhangi bi yavaşlama yok cihazda.Bir de şarj konusu canımı sıkıyo diye alttaki ekibi sipariş geçtim gelince performansını değerlendiririm
    http://www.ebay.com/itm/330942059587?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

li-ion piller onlar cok dandık 6 ayda şişer

Günü kurtarsın yeterli benim için

hocam ne oldu piller?

Dün sabah geldi bugün sabah 9.45 gibi taktım.Orta yoğunlukta(2 saat wifi ile facebook+twitter+dolphin browser+poweramp ve 1 saat telefon görüşmesi+50/60 sms) bi kullanımla ve ekran ışığı sürekli %80'deyken durum böyle.Pil açıldıkça iyileşecektir tabi.Bir de dikkatimi çekti telefon orjinal piliyle çok daha fazla ısınıyodu şimdi çok az bi ısınma var
     [ XPERIA TX | 1.5 GHZ DC | 1GB RAM | 13MP 1080p | 4.6' 720P EKRAN ]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aslanemre58 -- 9 Temmuz 2013; 22:31:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yeni güncellemede pek bi fark göremedim.Kamerayı açması biraz hızlanmış o kadar.Cihaz zaten ilk JB güncellemesinde de oldukça akıcıydı

nasıl fark yok?ben real racingten cıkınca ıkonlar 1 2 snye gecıkmeyle gelıyordu. şimdi ise bastıgım an ana ekran karşımda. kendimi ios kullanıomus gibi hissettim

Bende o simgeler hiç kaybolmuyo son zamanlarda ana ekranımda fazla widget yok sanırım ondan oluyor.Şu an .67 ile kullanıyorum herhangi bi yavaşlama yok cihazda.Bir de şarj konusu canımı sıkıyo diye alttaki ekibi sipariş geçtim gelince performansını değerlendiririm
    http://www.ebay.com/itm/330942059587?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

hocam ne oldu piller?

Dün sabah geldi bugün sabah 9.45 gibi taktım.Orta yoğunlukta(2 saat wifi ile facebook+twitter+dolphin browser+poweramp ve 1 saat telefon görüşmesi+50/60 sms) bi kullanımla ve ekran ışığı sürekli %80'deyken durum böyle.Pil açıldıkça iyileşecektir tabi.Bir de dikkatimi çekti telefon orjinal piliyle çok daha fazla ısınıyodu şimdi çok az bi ısınma var

orjinal pildeki kullanıma gore nasıl fark var peki?

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hocam ne oldu piller?

orjinal pildeki kullanıma gore nasıl fark var peki?

Orjinal pille sabah 8'de alıp akşam 8-9'da şarja takıyodum.Şimdilik %25'lik bi fark var yani

• quote:

Orjinal pille sabah 8'de alıp akşam 8-9'da şarja takıyodum.Şimdilik %25'lik bi fark var yani

iimiş o zaman bende bı tane sıparıs gecıyım cunku bnm pil bugun 2 saatte yuzde 45 ten yuzde 6 ya dustu kullanmadan hemde. umarım sorunu bataryadandır
  • Bugün kesintisiz tam bi tüketim senaryosu denk geldi.6 saate yakın Hatay'daki direnişteydim.Bu sürede kesintisiz 3g ile face+twitter,1 saat telefon görüşmesi+100'den fazla sms ve 50'den fazla fotoğraf ile gün sonu.Ekran parlaklığı %80 bu arada.Bana göre çok iyi

• Beyler tecrübelerinizi paylaşın lütfeb az kişiyiz zaten

Ben kaliteli bir deri kılıf arıyorum cüzdan gibi olanlardan

Ama bulamadım bildiğiniz marka var mı fiyat önemli değil kaliteli olsun yeter

• Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın ama yazmak zorundaydım. Xperia SOLA kullanıyorum ve konuşma sırasında ahizeden karşı tarafın sesini duymakta zorlanıyorum. Bütün SOLA'larda kronik olarak ahize sesi kısıklığı problemi var. Kısacası ilk aradığım özellik ahize sesi diyebilirim.
    Z1 mini istiyorum fakat daha gelip gelmeyeceği dahi belli değildi gelse bile kısa zamanda satışta olmaz diye düşünüyorum. Z'de ise ekran solukluğundan şikayet var. Düşündüğüm fiyat bandında ise TX var. Ahize sesi, ekran canlılığı ve dış sesi nasıldır? Genel bir değerlendirme yapabilirmisiniz?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: By40bir

Konuyu hortlattığım için kusura bakmayın ama yazmak zorundaydım. Xperia SOLA kullanıyorum ve konuşma sırasında ahizeden karşı tarafın sesini duymakta zorlanıyorum. Bütün SOLA'larda kronik olarak ahize sesi kısıklığı problemi var. Kısacası ilk aradığım özellik ahize sesi diyebilirim.
    Z1 mini istiyorum fakat daha gelip gelmeyeceği dahi belli değildi gelse bile kısa zamanda satışta olmaz diye düşünüyorum. Z'de ise ekran solukluğundan şikayet var. Düşündüğüm fiyat bandında ise TX var. Ahize sesi, ekran canlılığı ve dış sesi nasıldır? Genel bir değerlendirme yapabilirmisiniz?

Merhaba,
    Bu konuyu açan benim ama telefonu satalı oldu baya. Dediğin hiç bir sorunu bu telefonda yaşamadım. O konuda hiç şüphen olmasın. Tasarım ve donanım olarak iyi bir telefon Xperia Tx, fiyat olarak da iyice makul seviyeye inmiştir. 2 farklı ekran kullanılmış modelde. Google bir konusu vardı nasıl anlayacağını açıklamışlardı. Eğer telefonu almadan açma imkanın olursa iyi ekranlı olan versiyonu bulmaya çalış derim.

• Arkadaşlar hayalimdeki telefon henüz piyasaya tahminen 2015'te çıkacağı ve şuan akıllı telefonum olmadığı için xperia tx almaya karar verdim lakin telefon hakkında ne doğru düzgün bir başlık (Bu başlığı bile şimdi zor buldum!) ne de bir inceleme bulabildim. Eğer bu telefonu kullanan arkadaşlar hâlâ var ise yardımcı olurlarsa çok sevinirim. Niyetim çok fazla para ödemeden ileride de zor günlerin telefonu olarak kullanacağım için pilinin değişmesi önemli.
  • Ben mayıs 2012 de aldım son 2 aydır işten dolayı kullanamıyorum ama sorularınız varsa yazın.bide kaliteli bir deri kılıf arıyorum 150 liraya kadar verebilirim.iphone un pahalı kılıfları vardı kapaklı o tarz bulan var mı

• quote:

Orijinalden alıntı: XperiaTM

Tasarımda Sony'nin üstüne yok hocam. Eğer bir insanda biraz olsun göz zevki varsa gerçekten Sony cihaz alır.
    Apple da bu yüzden çok sattı iphone'u. Şık tasarım ve sadelik insanları cezbetti. Sony bunu hep yapıyor helal olsun bu konuda.
    Hayırlı olsun bu arada çok güzel telefon.

Apple birde işletim sistemi sayesinde çok sattı
    Sony şu ekranları biraz daha parlak yapsa sonynün üstüne olmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • varmı tx ini satan siyah tx arıyorumun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mipa90 -- 6 Aralık 2013; 2:32:18 >
  • quote:

varmı tx ini satan siyah tx arıyorumun

Satmaya kıyılmaz ki bu cihazHem bendeki beyaz renk

• quote:

quote:

kafayı yıcem pıyasada tx yok
  • quote:

quote:

quote:

Bende var satıyorum forumda ilanıda var

• quote:

quote:

quote:

Pasaport kayıtsız Siyah (sıfır) ayarlayayım istersen?

• quote:

Orijinalden alıntı: curufperlit

quote:

quote:

quote:

Bende var satıyorum forumda ilanıda var

sizdekide beyazmış sanırım. teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

quote:

quote:

quote:

Pasaport kayıtsız Siyah (sıfır) ayarlayayım istersen?

pasaport hakkı satın alırım +kayıtla 230 u bulur ama sorun degıl ne kadara getırecegıne bağlı? kaça getirtebilirsin? uçuk bi fıyat solemessen olabılır cunku daha kayıt masrafları var

• mipa90 M kullanıcısına yanıt
    Hocam geç dönüyorum. 350-360$ gibi bir fiyatı varmış. Ne dersin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: elektrosenol

Hocam geç dönüyorum. 350-360$ gibi bir fiyatı varmış. Ne dersin?

valla hocam çok geç cvp attınız z1 sipariş ettim dun ama şansa ıptal oldu. 700 tl verebilirim tx e kayıt masraflarını dusununce. kac gunde getirebilirsiniz?
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.