Şimdi Ara

[ XPERIA TX | 1.5 GHZ DC | 1GB RAM | 13MP 1080p | 4.6' 720P EKRAN ] (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
109
Cevap
2
Favori
3.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Jem-Jem

Ben de şimdi denedim dostum bakalım izlenimleir mi yazarım. Şu gün ışığında bile bazı hareketleri (Yürüme gibi yavaş hareketler bile) çift, bulanık çekme olayı sende de oldu mu?

yok bende yoktu oyle bir sorun siz formatladıktan sonra ızlenımlerınızı yazarsanız sevinirim
  • Formatladıktan sonra bariz bir şekilde arttı performans dostum. Oyunlardaki takılmalar gitti. Ana ekran daha erken geliyor. Kamera problemi devam ediyor ve nedenini buldum. HDR modu yüzünden hızlı nesneler çift (şaşı) gözüküyor. Normal modda HDR mod kapatılınca böyle bir sorun gözlemlenmiyor. Örnek koyabilirim istersen. Sony'nin yazılım güncellemesiyle sorunu gidermesi lazım.
  • quote:

Formatladıktan sonra bariz bir şekilde arttı performans dostum. Oyunlardaki takılmalar gitti. Ana ekran daha erken geliyor. Kamera problemi devam ediyor ve nedenini buldum. HDR modu yüzünden hızlı nesneler çift (şaşı) gözüküyor. Normal modda HDR mod kapatılınca böyle bir sorun gözlemlenmiyor. Örnek koyabilirim istersen. Sony'nin yazılım güncellemesiyle sorunu gidermesi lazım.

bende oyunlardaki sorunları çözmüştüm formatla. ama kamera hıc dıkkatımı cekmedı arada vga gıbı goruntu sunuyor kamera acıkken cekınce duzelıyor ama. omnn dısında hep otomatık modda cekıyorum
  • kullanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Telefon gerçekten çok şık görünüyor. JB e yükselttikten sonra bir çok sıkıntı yaşamışsınız okuduğum kadarıyla. Eski sürüme döndükten sonra sıkıntılardan da kurtuldunuz mu. Yani sorun tamamen yeni versiyon JB'de mi?
    Ayrıca telefonun şarz süresi, pil süresi, internet açık vs gibi bilgileri de verirseniz aranıza katılmak için daha fazla sebebim olabilir :) Almanyadan getirteceğim ama orada da sanırım bu telefon piyasada yok. Tam anlayamadım açıkçası. Alanlar nereden aldı Dubai dışında?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vapor.Experience

kullanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Telefon gerçekten çok şık görünüyor. JB e yükselttikten sonra bir çok sıkıntı yaşamışsınız okuduğum kadarıyla. Eski sürüme döndükten sonra sıkıntılardan da kurtuldunuz mu. Yani sorun tamamen yeni versiyon JB'de mi?
    Ayrıca telefonun şarz süresi, pil süresi, internet açık vs gibi bilgileri de verirseniz aranıza katılmak için daha fazla sebebim olabilir :) Almanyadan getirteceğim ama orada da sanırım bu telefon piyasada yok. Tam anlayamadım açıkçası. Alanlar nereden aldı Dubai dışında?

Cihaza format atılıp JB yüklenince kaymak gibi çalışıyor hiçbir sıkıntısı yok.60'dan fazla uygulama yüklü kasma ve donma gibi hiçbir sıkıntı yaşamıyorum.Boş RAM de 500-550 MB arası değişiyor.Yaklaşık 1-1.5 saatte full şarj olabiliyor artı olarak çıkarılabilir bataryaya sahip.Ağır kullanımda pili 1 gün(facebook-twitter-whatsapp-wifi web-görüşme,mesaj) normal kullanımda(konuşma+mesaj) 2 gün civarı gidiyor.Ben sanalpazar'dan bi satıcıdan aldım mipa90 arkadaşım da aynı satıcıdan aldı herhangi bi sorun yaşamadık.Satıcı son zamanlarda TX getirmiyor herhalde ne zamandır ilan falan göremedim.İsterseniz satıcının adını pm'den atabilirim kendiyle bi görüşün yardımcı olacaktır.Bu arada beyazı çok şık ve çekici diye ekleyip bitireyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Vapor.Experience

kullanan arkadaşlara hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Telefon gerçekten çok şık görünüyor. JB e yükselttikten sonra bir çok sıkıntı yaşamışsınız okuduğum kadarıyla. Eski sürüme döndükten sonra sıkıntılardan da kurtuldunuz mu. Yani sorun tamamen yeni versiyon JB'de mi?

İstersen aldığım fiyata verebilirim telefonumu. Tertemiz, çiziksiz, sıkıntısız, çok yeni.
  • Arkadaşlar bendede tx varsa takılma var kamerada aynı dediğiniz gibi format nasıl atacağım içindekiler silinecek mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar yeni güncelleme geldi bana sizde yükleyin bakalım neleri düzeltmişler
  • gençler son güncelleme ile telefon inanılmaz serileşti. donanımının hakkını veriyor artık. teli satmaktan vazgectım
  • Yeni güncellemede pek bi fark göremedim.Kamerayı açması biraz hızlanmış o kadar.Cihaz zaten ilk JB güncellemesinde de oldukça akıcıydı
  • Beyler ben windows phone'a geçme yolundayım :) Şu güncellemeyi merak ettim, gözüme çarpan değişiklikleri yazarım yarın.

• Yeni güncelleme Root da kabul etmiyor mecbur bekleyeceğiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: aslanemre58

Yeni güncellemede pek bi fark göremedim.Kamerayı açması biraz hızlanmış o kadar.Cihaz zaten ilk JB güncellemesinde de oldukça akıcıydı

nasıl fark yok?ben real racingten cıkınca ıkonlar 1 2 snye gecıkmeyle gelıyordu. şimdi ise bastıgım an ana ekran karşımda. kendimi ios kullanıomus gibi hissettim
  • Ayrıca kilit ekranına temaların duvar kağıtlarını da koyabiliyorsunuz. Benim gözüme çarpan küçük yeniliklerden biri. Bu arada ben telefonu satarak aranızdan ayrıldım. 3.5 senedir Android kullanıyordum, artık Windows Phone yolundayım. HTC 8X aldım yurtdışından yakında gelecek. Beni bıktıran olay bir süre sonra tüm android telefonların yavaşlaması. WP8'de çok fazla uygulama sıkıntısı çekeceğime eminim ama bakalım, şuan çok merak ediyorum.
  • quote:

Ayrıca kilit ekranına temaların duvar kağıtlarını da koyabiliyorsunuz. Benim gözüme çarpan küçük yeniliklerden biri. Bu arada ben telefonu satarak aranızdan ayrıldım. 3.5 senedir Android kullanıyordum, artık Windows Phone yolundayım. HTC 8X aldım yurtdışından yakında gelecek. Beni bıktıran olay bir süre sonra tüm android telefonların yavaşlaması. WP8'de çok fazla uygulama sıkıntısı çekeceğime eminim ama bakalım, şuan çok merak ediyorum.

valla dostum bnmkı neredeyse 5 ay olcak alalı. son guncellemeden sonra baya akıcı oldu telefon kasma yaşamıyorum. umarım wp den memnun kalırsın :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

quote:

Yeni güncellemede pek bi fark göremedim.Kamerayı açması biraz hızlanmış o kadar.Cihaz zaten ilk JB güncellemesinde de oldukça akıcıydı

nasıl fark yok?ben real racingten cıkınca ıkonlar 1 2 snye gecıkmeyle gelıyordu. şimdi ise bastıgım an ana ekran karşımda. kendimi ios kullanıomus gibi hissettim

Bende o simgeler hiç kaybolmuyo son zamanlarda ana ekranımda fazla widget yok sanırım ondan oluyor.Şu an .67 ile kullanıyorum herhangi bi yavaşlama yok cihazda.Bir de şarj konusu canımı sıkıyo diye alttaki ekibi sipariş geçtim gelince performansını değerlendiririm
    http://www.ebay.com/itm/330942059587?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

• quote:

quote:

quote:

Bende o simgeler hiç kaybolmuyo son zamanlarda ana ekranımda fazla widget yok sanırım ondan oluyor.Şu an .67 ile kullanıyorum herhangi bi yavaşlama yok cihazda.Bir de şarj konusu canımı sıkıyo diye alttaki ekibi sipariş geçtim gelince performansını değerlendiririm
    http://www.ebay.com/itm/330942059587?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2648

li-ion piller onlar cok dandık 6 ayda şişer

• quote:

quote:

quote:

quote:

Günü kurtarsın yeterli benim için

• Son güncelleme ile benim tel uçuyor resmen kasmalar çok azaldı yüklemeyen varsa yüklesin hemen bence

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Günü kurtarsın yeterli benim için

hocam ne oldu piller?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.