Bildirim
xperia u ,sole , samsung i8160
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Aralarında en ıyısı sola gıbı.U nun hafızası yeter dersenız U Da alınır. En mantıklısı 2. El S2 almak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aralarından Sola ve Ace 2'ye bak. -
Bence ace 2 ye yönel batarya,GeniEkran,önkamera,ve RAM Açısından çok daha iyi TASARIM OLARAK Resimlere aldanma git incele beğendigini al
Ayrıca Ace 2 nin işlemcisi 1GHZ Düşürülmüş olarak 800Mhz sunuluyor -
quote:
Orijinalden alıntı: actafool
Bence ace 2 ye yönel batarya,GeniEkran,önkamera,ve RAM Açısından çok daha iyi TASARIM OLARAK Resimlere aldanma git incele beğendigini al
Ayrıca Ace 2 nin işlemcisi 1GHZ Düşürülmüş olarak 800Mhz sunuluyor
aynen ace 2 düşünmelisin -
quote:
Orijinalden alıntı: zombani
xperia u ,sole , samsung i8160
eski telefonum bozuldu bu ayarlarda bi tel bakıyorum varsa başka önerisi olan bekliyorum sonylerin pilleri zayıf gibi görünüyor samsung işlemci diğerine nazaran geri yavaş gibi siz ne dersiniz?
Yavaş değil, frekansı düşürülmüş. Tekrar 1ghz ya da 1.5 ghz yapmak çok basittir kullanıcı için.
Ayrıca ace 2; Pil ve ram olarak daha üstün. Glonass'ta mevcut. -
sola güzelde bataryası sabit.bataryası zayıflamaya başlayınca ne olacak değişimi mümkün olmayınca. -
tavsiyeleriniz için çok sagolun samsung sanırım daha mantıklı görünüyor. -
Bencede ace2 al ama indirime yetişseydin 650tlye motorola atrix'ede bakabilirdin. -
ace 2 al istanbul bilişimde 779 TL dist. garantili f/p olarak en mantıklı ürün bence -
ace 2 al aynen -
Eşimin kullandığı iPhone 3G aşırı yavaşladığı için yeni bir telefon arayışına girdim ve Samsung Galaxy Ace 2 i8160 modelini almaya karar verdim.
Telefon olarak çok iyi. Rehber kullanışlı ve fonksiyonel. Gelen aramayı kısa mesaj ile cevaplama mevcut. Hazır mesajları kullanabildiğimiz gibi kendimiz de mesaj yazabiliyoruz. Ayrıca "KARA LİSTE" mevcut. İstenilen numaralar bu listeye giriliyor ve sizi rahatsız edemiyorlar.
Ürün bir haftadır kullanılıyor. Şu ana kadar tüm ihtiyaçlara cevap verdi. Menüler arası geçişler ve uygulama hızları çok iyi. İnternet bağlantısı (3G ve wi-fi) kesinlikle sorunsuz.
Fotoğraf ve videoda da sonuç çok iyi. Fotoğrafta "göz kırpma algılama" ve "gülümseme yakalama" süper. Diğer fonksiyonlar da çok kullanışlı.
Batarya ise çok iyi. Yeni olduğu için sürekli elde ve 2 günden fazla dayanıyor (normal kullanımda). Çok daha yoğun kullanımda mutlaka düşecektir. Ama aynı kullanımla bir önceki telefonu her gün şarja takıyordu. Tabii başlarda kalan oran biraz daha fazla idi ama yine de her gün şarj gerekiyordu.
Genel olarak cihaz çok başarılı diyebilirim, tabii ki şimdilik.
-
quote:
Orijinalden alıntı: hhosafci
Eşimin kullandığı iPhone 3G aşırı yavaşladığı için yeni bir telefon arayışına girdim ve Samsung Galaxy Ace 2 i8160 modelini almaya karar verdim.
Telefon olarak çok iyi. Rehber kullanışlı ve fonksiyonel. Gelen aramayı kısa mesaj ile cevaplama mevcut. Hazır mesajları kullanabildiğimiz gibi kendimiz de mesaj yazabiliyoruz. Ayrıca "KARA LİSTE" mevcut. İstenilen numaralar bu listeye giriliyor ve sizi rahatsız edemiyorlar.
Ürün bir haftadır kullanılıyor. Şu ana kadar tüm ihtiyaçlara cevap verdi. Menüler arası geçişler ve uygulama hızları çok iyi. İnternet bağlantısı (3G ve wi-fi) kesinlikle sorunsuz.
Fotoğraf ve videoda da sonuç çok iyi. Fotoğrafta "göz kırpma algılama" ve "gülümseme yakalama" süper. Diğer fonksiyonlar da çok kullanışlı.
Batarya ise çok iyi. Yeni olduğu için sürekli elde ve 2 günden fazla dayanıyor (normal kullanımda). Çok daha yoğun kullanımda mutlaka düşecektir. Ama aynı kullanımla bir önceki telefonu her gün şarja takıyordu. Tabii başlarda kalan oran biraz daha fazla idi ama yine de her gün şarj gerekiyordu.
siz hangi tip batarya kullanıyorsunuz ben şarj edşp hiç kullanmadan 1 gün içinde kendi kendine bitiveriyor.2. telefonum olduğundan hiç kullanmadım.
-
quote:
Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v
quote:
siz hangi tip batarya kullanıyorsunuz ben şarj edşp hiç kullanmadan 1 gün içinde kendi kendine bitiveriyor.2. telefonum olduğundan hiç kullanmadım.
Paket içeriği orjinal batarya.
Gece dahil sürekli açık.
Wi-fi sürekli açık, işyerinde 9 saat ve evde sürekli wi-fi bağlantılı.
Yukarıda da belirttiğim gibi yeni olduğu için mevcut kayıtların elle girilmesi, uygulama indirilmesi ve telefonun keşfi amacıyla kullanımda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hhosafci -- 9 Ekim 2012; 13:26:13 >
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: clio 1.2 16 v
quote:
Paket içeriği orjinal batarya.
Gece dahil sürekli açık. wi-fi sürekli açık, işyerinde 9 saat ve evde sürekli wi-fi bağlantılı.
Yukarıda da belirttiğim gibi yeni olduğu için mevcut kayıtların elle girilmesi, uygulama indirilmesi ve telefonun keşfi amacıyla kullanımda.
gerçekten süpermiş bende 3 gün oldu alalı hiç kullanmıyorum 1 gün içinde kendi kendine boşlaıyor.bi servise başvurmam lazım o zaman.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X