arkadaşlar xperia x10 a olur mu bu? 2.3.3 orijinal android sürüm yüklü...
quote:
Orijinalden alıntı: SaatliBomba
Sence olması mümkün mü ?
Mümkünse yükle
quote:
Orijinalden alıntı: yunuss.10
quote:
Orijinalden alıntı: SaatliBomba
Sence olması mümkün mü ?
Mümkünse yükle
olmaz doğru bende bi ihtimal düşündüm
bu rom FLASH destekliyor mu? benim x10 mini deki en büyük eksiklik bu, x8 de de aynı işlemci var, eğer bu destekliyorsa belki mini için de destekleyen mod bulunabilir
quote:
Orijinalden alıntı: Odysseus348
bu rom FLASH destekliyor mu? benim x10 mini deki en büyük eksiklik bu, x8 de de aynı işlemci var, eğer bu destekliyorsa belki mini için de destekleyen mod bulunabilir
Arm 11 islemcier flash player desteklemiyor yazilimla gelmesi imkansiz
x10 mini pro'yu satayım diyodum ama şimdi bi umut 2.3 rom çıkar diye satmasam mı diyorum
quote:
Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD
x10 mini pro'yu satayım diyodum ama şimdi bi umut 2.3 rom çıkar diye satmasam mı diyorum
s.a arkadaşlar xperia x10 aldım fakat özeliklerinden yaralanamıyorum dawland yapamıyorum bu hatayı veri yor Bu Hesap ile ilişkilendirilmiş hicbir Android telefon yok. Lütfen Farklı birHesap ile OTURUM açın. yardumlarınız için şimdiden teşekürler feyzullah.bulut@hotmail.com msn ekleye bilir yardım sever arkadaş
quote:
Orijinalden alıntı: By_Asi_
s.a arkadaşlar xperia x10 aldım fakat özeliklerinden yaralanamıyorum dawland yapamıyorum bu hatayı veri yor Bu Hesap ile ilişkilendirilmiş hicbir Android telefon yok. Lütfen Farklı birHesap ile OTURUM açın. yardumlarınız için şimdiden teşekürler feyzullah.bulut@hotmail.com msn ekleye bilir yardım sever arkadaş
Merhaba,
Markete girebilmeniz için gmail hesabınız olmalı. Önce kendinize bir gmail hesabı alıp oturum açın
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Odysseus348
Arm 11 islemcier flash player desteklemiyor yazilimla gelmesi imkansiz
tamam o zaman ben android 2.1 im ve go launcher ımla mutlu mesut devam edeyim :) flash hariç herşeyi yetiyo zaten bana, bi tek ad-hoc bağlantılara bağlanamaması eksiklik
kardeş gmail lim var 10 Yıldır kılanıyorum :) KAYITLI AMA Bu Hesap ile ilişkilendirilmiş hicbir Android telefon yok. Lütfen Farklı bir Hesap ile OTURUM açın. DİYE HATA VERİYOR
aCClenear Pro AndroZip Blackmart Alpha Camera360 Ultimate BoatGo Browser TR Google Plus SE Panorama PlayerPro MSN Talk Pro DSP Manager ADAO Dosya Yöneticisi Haberler ve Hava Durumu Google Street Google Maps İnstall Manager ProV3 Perfect Klavye Free Live Ware Manager My Backup Pro OfficeSuite AVG Antivirüs Picasa PicSay PowerAMP Rocklplayer SystemApp Remover Ustream Twitter Youtube
Dostum bu paketler x8 için uyumluluk sorunu oluşturur mu? Başlıklarında x10 romunun ismi var da o yüzden merak ettim
quote:
Orijinalden alıntı: redbloodedman
Dostum bu paketler x8 için uyumluluk sorunu oluşturur mu? Başlıklarında x10 romunun ismi var da o yüzden merak ettim
Sorun olmaması lazım bi dene bakalım bişey olmaz
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: SxXXxN
quote:
quote:
quote:
quote:
Hah şimdi oldu be dostum :) Bunu rootlama X10 dan da kolaymış :) Eline koluna sağlık :)
X10 da ayni sekilde root ediliyordu zaten
Yunus sen onu bosverde, root edilmis x10 2.3.3 de xrecovery islemini nasil yapiyoruz :) superuser var ama acilista geri tusuna basinca xrecovery acilmiyor.
Hangi rom yüklü ?
Benim romu yükle sorun yok onda
Rootlu 2.1 in üzerine orjinal romu yükledim, superuser geLdi rootlu sorun yok ama xrecovery açılmıyor. Onu bi açsam senin romu yüklüycem de :)
Tamamdır çözdüm :)
Yine benim konumdan 2.1'e dönüş yap, root et , ondan sonra direk benim romu yükle
2.1 e dönmeden 2.3 üzerinde room yapılmıyor mu?
saol
allah razı olsun sizden bendede x8 var 2.3 ü nasıl yüklücem diye araştırıp duruyodum türkçe bi yer buldum sonunda
romu yedekleme olayı fln var bide.bi sorun olursa nasıl geri düzelticez usta