Şimdi Ara

Xperia X8,x10,x10 mini root ve xrecovery yükleme x8 için GingerDX v009 rom 2.3.5 YÜKLEME (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
198
Cevap
4
Favori
46.203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar xperia x10 a olur mu bu? 2.3.3 orijinal android sürüm yüklü...
  • quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

arkadaşlar xperia x10 a olur mu bu? 2.3.3 orijinal android sürüm yüklü...

Sence olması mümkün mü ?

Mümkünse yükle
  • quote:

Orijinalden alıntı: yunuss.10

quote:

Orijinalden alıntı: SaatliBomba

arkadaşlar xperia x10 a olur mu bu? 2.3.3 orijinal android sürüm yüklü...

Sence olması mümkün mü ?

Mümkünse yükle

olmaz doğru bende bi ihtimal düşündüm
  • bu rom FLASH destekliyor mu? benim x10 mini deki en büyük eksiklik bu, x8 de de aynı işlemci var, eğer bu destekliyorsa belki mini için de destekleyen mod bulunabilir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

bu rom FLASH destekliyor mu? benim x10 mini deki en büyük eksiklik bu, x8 de de aynı işlemci var, eğer bu destekliyorsa belki mini için de destekleyen mod bulunabilir

Arm 11 islemcier flash player desteklemiyor yazilimla gelmesi imkansiz
  • x10 mini pro'yu satayım diyodum ama şimdi bi umut 2.3 rom çıkar diye satmasam mı diyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

x10 mini pro'yu satayım diyodum ama şimdi bi umut 2.3 rom çıkar diye satmasam mı diyorum

bu yukarıdaki romun x10 mini pro için portlanmış hali var. İndirip kurabilirsinizhttp://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1198941
  • s.a arkadaşlar xperia x10 aldım fakat özeliklerinden yaralanamıyorum dawland yapamıyorum bu hatayı veri yor Bu Hesap ile ilişkilendirilmiş hicbir Android telefon yok. Lütfen Farklı birHesap ile OTURUM açın. yardumlarınız için şimdiden teşekürler feyzullah.bulut@hotmail.com msn ekleye bilir yardım sever arkadaş
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Asi_

s.a arkadaşlar xperia x10 aldım fakat özeliklerinden yaralanamıyorum dawland yapamıyorum bu hatayı veri yor Bu Hesap ile ilişkilendirilmiş hicbir Android telefon yok. Lütfen Farklı birHesap ile OTURUM açın. yardumlarınız için şimdiden teşekürler feyzullah.bulut@hotmail.com msn ekleye bilir yardım sever arkadaş

Merhaba,

Markete girebilmeniz için gmail hesabınız olmalı. Önce kendinize bir gmail hesabı alıp oturum açın
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Odysseus348

bu rom FLASH destekliyor mu? benim x10 mini deki en büyük eksiklik bu, x8 de de aynı işlemci var, eğer bu destekliyorsa belki mini için de destekleyen mod bulunabilir

Arm 11 islemcier flash player desteklemiyor yazilimla gelmesi imkansiz

tamam o zaman ben android 2.1 im ve go launcher ımla mutlu mesut devam edeyim :) flash hariç herşeyi yetiyo zaten bana, bi tek ad-hoc bağlantılara bağlanamaması eksiklik
  • kardeş gmail lim var 10 Yıldır kılanıyorum :) KAYITLI AMA Bu Hesap ile ilişkilendirilmiş hicbir Android telefon yok. Lütfen Farklı bir Hesap ile OTURUM açın. DİYE HATA VERİYOR
  • feyzullahbulut@gmail.com
    feyzullahbulut69@gmail.com

ikisi benim sanırım bu telefon bira problemli ,
  • quote:

Orijinalden alıntı: By_Asi_

feyzullahbulut@gmail.com
    feyzullahbulut69@gmail.com

ikisi benim sanırım bu telefon bira problemli ,

https://market.android.com/details?id=com.anddoes.fancywidgets&feature=related_apps

Buradan giriş yaparak deneyin bakalım , olmazsa tekrardan yazılım yükleyin

Buradaki romuma bakmanızı öneririm

http://forum.donanimhaber.com/m_51360796/tm.htm

• Merhaba Arkadaşlar,

Bu dosyaları da indirip de xRecovery'den yüklemenizi tavsye ederim

Extra App Pack :

aCClenear Pro
    AndroZip
    Blackmart Alpha
    Camera360 Ultimate
    BoatGo Browser TR
    Google Plus
    SE Panorama
    PlayerPro
    MSN Talk Pro
    DSP Manager
    ADAO Dosya Yöneticisi
    Haberler ve Hava Durumu
    Google Street
    Google Maps
    İnstall Manager ProV3
    Perfect Klavye Free
    Live Ware Manager
    My Backup Pro
    OfficeSuite
    AVG Antivirüs
    Picasa
    PicSay
    PowerAMP
    Rocklplayer
    SystemApp Remover
    Ustream
    Twitter
    Youtube

• Dostum bu paketler x8 için uyumluluk sorunu oluşturur mu? Başlıklarında x10 romunun ismi var da o yüzden merak ettim
  • quote:

Orijinalden alıntı: redbloodedman

Dostum bu paketler x8 için uyumluluk sorunu oluşturur mu? Başlıklarında x10 romunun ismi var da o yüzden merak ettim

Sorun olmaması lazım bi dene bakalım bişey olmaz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SxXXxN

quote:

quote:

quote:

quote:

Hah şimdi oldu be dostum :) Bunu rootlama X10 dan da kolaymış :) Eline koluna sağlık :)

X10 da ayni sekilde root ediliyordu zaten

Yunus sen onu bosverde, root edilmis x10 2.3.3 de xrecovery islemini nasil yapiyoruz :) superuser var ama acilista geri tusuna basinca xrecovery acilmiyor.

Hangi rom yüklü ?

Benim romu yükle sorun yok onda

Rootlu 2.1 in üzerine orjinal romu yükledim, superuser geLdi rootlu sorun yok ama xrecovery açılmıyor. Onu bi açsam senin romu yüklüycem de :)

Tamamdır çözdüm :)

Yine benim konumdan 2.1'e dönüş yap, root et , ondan sonra direk benim romu yükle

2.1 e dönmeden 2.3 üzerinde room yapılmıyor mu?

• saol
  • allah razı olsun sizden bendede x8 var 2.3 ü nasıl yüklücem diye araştırıp duruyodum türkçe bi yer buldum sonunda
  • romu yedekleme olayı fln var bide.bi sorun olursa nasıl geri düzelticez usta
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.