Merhaba arkadaşlar Xperia XZ telefonumu 3 gün önce havuzda video çekmek için suya soktum :( daha sonra akşam telefonumu şarj etmek için sokete soktum sürekli temaslılık ediyordu şarja takıldı/şarjdan çıkartıldı gibi art arda sürekli bildirim geliyordu. zor bela telefonu kapattım 1-2 saat kapalı kaldı neyse ki bu sorun düzeldi.
Daha sonra telefonun ön ve arka kameranın nemlendiğini gördüm fotoğraf çektiğimde puslu gösteriyordu. 2 gün boyunca geçmesini bekledim geçmeyince ilk önce fön makinesi tuttum daha sonrada bi torbanın içine pirince koydum 12 saat bekledim ama hala nemli. geçen senede sokmuştum ama hiç bi sorun olmamıştı sadece hoparlöründe sıkıntı olmuştu o da 2 gün sürmüştü (zaten hoparlör sorunu herkeste oluyor bildiğim kadarıyla)
Bunun bi çaresi var mıdır arkadaşlar garantisi devam ediyor teleservice versem kullanıcı hatası diyip ücret talep ederler mi ya da servise vermeden bi çözüm yolu var mı yardımlarınızı bekliyorum. Teşekkürler
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme