Şimdi Ara

Xperia XZ mi yoksa Xperia Z5 mi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
473
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkadaşlar telefon almayı düşünüyorum fakat bir türlü karar veremedim. Xperia z5 metal kasa ve arkasının cam olması ,XZ nin ise kamerasının biraz daha iyi olması cezbediyor. Sizce hangisini almak lazım aradaki fiyat farkı yaklaşık 600 tl . XZ için 600 tl'lik fiyat farkına değer mi ?

• bence değmez. Gidin xperia x alın daha iyi. Kamerası xz ile 2 sensor hariç aynı. Hatta daha gürültüsuz çekebiliyor. Işlemci sd810dan daha iyi. Performans konusunda endişeniz olmasın. 6sden daha hızlı olduğunu unutmayın. Isınma sorunu yok. Metal kasa. Zarif tasarım. Tek eksiği gpu. Ama ben bugüne kadar daha hiçbir oyunda sorun yaşamadım. Android 8 de alacak. Üstüne üstlük 1480 lira. Ben 1640a almıştım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Kvnç -- 5 Mart 2017; 12:36:17 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony den uzak durun. Numara engelleme yok mesaj engelleme yok. Not defteri yok. Yazılımla hiç uğraşılmamış safa yakın bir android çoğu eksiği var.

Alışmışsanız Sony alın. Yoksa başka markalara bakın. M4 Aqua aldım. Baya pişmanım. Kullanılabilirlik adına telefonda hiç bişe yok.

Tek iyi yanı donmuyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yanlışınız var Xz de numara engelleme mesaj engelleme var arayüzü de kişiselleştirilebilir tema destekli hatta bazı firmaların kaldırmasına rağmen kendi galeri uygulaması müzik çaları hala duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şu anda lg g3 üm var fakat kronik sıkıntılardan dolayı en son kırıp atacağım. IOS işletim sistemini de sevmiyorum. Android işletim sistemi olan bir tel arıyorum. Sonyler sanki daha sağlam duruyor. O yüzden sonyleri araştırıyorum .Baktığımda modellerin aralarında çok bi fark göremedim. Bu yuzden kullanan arkadaşların fikirlerine danışmak istedim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.