Şimdi Ara

Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (154. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.962
Cevap
26
Favori
207.802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ekranımın solunda 5 noktalı sarı lekelenme oluşmuş beyler nazar değdi ya

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • smsmart kullanıcısına yanıt
    geçmiş olsun. neden olmuş olabilir ki.?
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    Bilmiyorum ki hocam sim kart kapağının tam hizasında ve aynı uzunlunlukta 5 tane sarı noktasal olarak var. Servise yollarım da yedek telefonum yok şuan 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: smsmart

Bilmiyorum ki hocam sim kart kapağının tam hizasında ve aynı uzunlunlukta 5 tane sarı noktasal olarak var. Servise yollarım da yedek telefonum yok şuan 😁
    hocam büyük ihtimal ısınmadan kaynaklıdır o sarı lekeler. İstersen buzdolabında beklet z5 de deneyenler oldu fayda etmişti.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Cihaz ısınmıyor ki hocam yanacak seviyede olmuyor. Dikkat ettim 5 nokta sarı var onların arasında siyah tam siyah değil gri gibi transparan leke var :) çok garip

• quote:

Cihaz ısınmıyor ki hocam yanacak seviyede olmuyor. Dikkat ettim 5 nokta sarı var onların arasında siyah tam siyah değil gri gibi transparan leke var :) çok garip
    Belki dışa yansıtmadığından dolayı fark etmemiş olabilirsiniz yada darbe sonucu oluşmu olabilir. Durduk yere kendi kendine oluşacak olsa bir tek siz olmazdınız hocam. Başka arkadaşlardan da mutlaka 1-2 kişiye denk gelirdi.
    Yok hocam darbeyle olması imkansız yayılma söz konusu olurdu. Bildiğiniz ⚫🌕🌚🌕🌚🌕🌚🌕 (siyah sarı) noktasal ölü piksel yok.

Şarjdan çektikten sonra fark ettim. Akımsal bir sorunda olmuş olabilir bilemem :) kullanıma engel değil. Servise verdiğimde yazarım sonucu şimdilik kulkanıcam böyle.

Tamam da durduk yere olacak olsa mutlaka başka arkadaşlarda da olurdu. Mutlaka birşey bunun oluşmasını tetiklemiş. Ama genelde bu tarz sorunun asıl kaynağı ısıdır.
    SAdece kozmetik bir sorun zaten. Belki dediğiniz gibi akımdan dolayı etkilenmiş de olabilir. Neyse geçmiş olsun hocam. Bu arada genelde 1 hafta içinde serviste hallediyorlar. Şuan piyasada yeni telefon falan da gelmedi ölü dönemdeyiz. Verecekseniz bu aralar tam fırsatı.
    Hocam bu şans işidir herkeste olacak diye birşey yoktur. Benim cihaz şarjdayken kapandı ve açılmadı bu sadece bende oldu forumda daha yazan olmadı. Servise verdim anakart değişti :) yazdım süreci. Durduk yere olmamıştır bir şey etkilemiştir görmediğim için birşey diyemiyorum.

• quote:

Hocam bu şans işidir herkeste olacak diye birşey yoktur. Benim cihaz şarjdayken kapandı ve açılmadı bu sadece bende oldu forumda daha yazan olmadı. Servise verdim anakart değişti :) yazdım süreci. Durduk yere olmamıştır bir şey etkilemiştir görmediğim için birşey diyemiyorum.
    Aynı şeye çıkıyoruz hocam zaten. Bende onu diyorum mutlaka birşey tetiklemiş bu olayı bence servise vermekte fayda var.
    Aynen hocam büyük ihtimal ekran değişir yada yeni bir cihaz başka seçenek yoktur diye düşünüyorum. Bu konuyla ilgili yetkililerlede iletişime geçeceğim. Cihazımı seviyorum ❤️

kardeş leke gibi mi piksel mi ?
    markette pixel programları var onlardan kur bir çalıştır.ekran belki düzelir.
  • se_runtome kullanıcısına yanıt
    Ölü piksel değil hocam sararma mevcut sim kart kapağı kadar tam o bölgede

• Sizin problemin benzerini xa ultrada yaşadım. Isıdan kaynaklı oluştuğuna kanat ettim. Telefonun garantisi bitmesine 1 ay kala servise verdim 2 hafta için de servisten ekran ve kasa yenilenmiş olarak geri aldım.

Şuan ise xz premium kullanıcısı oldum ilk işim ekranı test etmek oldu. :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • metalosi kullanıcısına yanıt
    hocam hatta servis menüsü aç tüm hepsini kontrol et. Daha faydalı olur.
  • Dün İtibariyle izmir teleservi se telefonum ulaştı. Mikrafon sorunum vardı. Aynı gün kontrol edip parça tedarigi icon bekleniyormus .anakart değişecek.tedarik süresi uzun sürer mi arkadaşlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hidod

Dün İtibariyle izmir teleservi se telefonum ulaştı. Mikrafon sorunum vardı. Aynı gün kontrol edip parça tedarigi icon bekleniyormus .anakart değişecek.tedarik süresi uzun sürer mi arkadaşlar.
    İlk başta geçmiş olsun hocam. Sorununuza gelince bu soruyu kimse bilemez. Eğer diğer illerde ki servislerde varsa hemen tedarik edilebilir. Ama stok komple bitmiş ise mecbur Sony avrasya'nın ithalatını bekleyeceksiniz. O da ne zaman olur ne sıklıkla olur lojistik te çalışan biri olmadıktan sonra bilmek oldukça güç. Ama tahmini bir süre söylenecek ise 2-3 haftayı gözden çıkarın derim.
  • Android 9 Vietnam için düştü. 47.2.A.0.306 numaralı yeni sürüm XZ1 dual ve XZ premium dual için hayırlı olsun.
  • 
Sayfa: önceki 152153154155156
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.