Bildirim
Xperia™ XZ Premium (Sony Mobile) Kullanıcılar Kulübü (179. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü, 2 Mobil
Giriş
-
Turkcell kullanıyorum. -
Operatörün ne hocam?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
arkadaşlar slm aile telefonum 5'incisi xz piremium oldu çocuğa karne hediyesi olarak telefonda uyutmak için iki kez bas menüsü yokmudur yoksa benmi bulamıyom yardım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yusuf005 -- 22 Ocak 2019; 21:9:1 > -
Türk Telekom kardeşim. Volte kullanmıyor arada sorun çıkarıyor. Zaten bir fark hissetmedim. Yada benim kulaklarım moruk moduna girdi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Est üstad! 😊 Şimdi VoLTE sorununun turkcell kaynaklı olduğu kesinleşti. 😊 Bizde ims kaydettirilmedi olarak görünüyor. Ama turkcell "VoLTE açık" diye söylüyor. Buradan gerekli güncellemeyi yapmadıkları ortaya çıkmış oldu. Teşekkür ederim verdiğin bilgi için üstad. 😊
arkadaslar s8den xzpremiuma gecmek istiyorum ama merak ettigim bir husus var.
s8de wifi paylasimi diye bir secenek var( wifi hotspot ayari icinde), bu ozellikle birlikte bagli oldugum wifi baglantisini farkli cihazlarimla paylasabiliyorum. bu ozellik benim icin cok onemli acaba xzpremiumda boyle bi ozellik var mi yardimci olabilir misiniz?
Maalesef yok!
tesekkur ederim, peki s8den gecmemi onerir misiniz genel olarak. kronik bir sorunu yok sanirim, sony saglam bi cihaz diye biliyorum
Valla üstad, s8'le bir cihaz. s8'in kamerası bir tık daha iyi. Ama sağlamlık olarak xz premium daha sağlam. Xz Premium'a geçersen tasarım dışında hiçbir konuda üzmez seni.
tasarimi icin geciyorum :) tesekkur ederim bu arada
O zaman hayırlı olsun. 😊
aralalık güvenlik yaması gelmiştir. 47.2.A.6.30 hayırlı olsun. -
Bu yeni (bugün) gelen güncelleme ile benim Turkcell volte sorunum çözüldü bilginize...
Simkartın 64k mı?
Evet 64 k ve voltem var bugün gelen güncelleme ile artık herhangi birşey yapmadım sadece güncellemeyi yükledim o kadar kendiliginden geldi
Çok ilginç. Bende niye yok? Ya da başka turkcelli arkadaşlarda da VoLTE geldi mi?
Kardeş güncellemeyi yaptıysan volte yi aç sonra ana ekrana gel. Reset at power+ses aç. Oluyor mu? Diğer cihazlara olduysa seninde olması gerek.
Hemen deniyorum.
Maalesef olmadı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X