Şimdi Ara

Xperia XZ, Z5 Premium mu yoksa Z5 mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, elimde z3 var. Yeğenime veriyorum Yıllarca sony kullanan birisi olarak yine önceliğim sony...

Bütçemi de baz aldığımda z5p,z5 ve belkide xz alabiliyorum. Öneriniz nedir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mtrkmn61 -- 24 Ocak 2019; 13:30:46 >

• 3'ü arasından ben en dengeli ve performanslı olan Z5'i seçeceğim, fakat bu ülkeden bence Sony cihaz alınmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

3'ü arasından ben en dengeli ve performanslı olan Z5'i seçeceğim, fakat bu ülkeden bence Sony cihaz alınmaz.
    Neden alınmaz hocam.
  • mtrkmn61 kullanıcısına yanıt
    Türkiye'de Sony'nin ne adam akıllı hizmet anlayışı kaldı, ne adam akıllı parça tedarik edebileceğimiz bir servisi kaldı, in cin top oynuyor piyasada, üvey evlat gibi kaldı TR piyasasında Sony cihazlar.

Üstelik Türkiye'de satılan ürünler genelde ilk revizyon, yani düşük kalite üretimler oluyor, esas düzeltilmiş, kaliteli revizyonlar 1. dünya ülkelerinde satılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 24 Ocak 2019; 13:33:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BRC_KHAN

Türkiye'de Sony'nin ne adam akıllı hizmet anlayışı kaldı, ne adam akıllı parça tedarik edebileceğimiz bir servisi kaldı, in cin top oynuyor piyasada, üvey evlat gibi kaldı TR piyasasında Sony cihazlar.

Üstelik Türkiye'de satılan ürünler genelde ilk revizyon, yani düşük kalite üretimler oluyor, esas düzeltilmiş, kaliteli revizyonlar 1. dünya ülkelerinde satılıyor.
    Reis,o durum her teknolojik ürünler için geçerli. Ama Kalite her zaman kalitedir.
  • mtrkmn61 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben zaten Türkiye'den elektronik cihaz almam artık kolay kolay, aynı fiyata geliyor artık onun farkındayım da bu ülkede bir çok olgu sadece ismen olduğu, cismen ve pratiken zerre varlık göstermediği için paramla rezil olmak, bu heriflerin cebine de kar payı bırakmak istemiyorum. Marka vererek konuşayım Teknosanın cebine 3000 lira para girdi benim sayemde, olan Sony'e oldu. Sony de hak etmiyordu o parayı ona itirazım yok lakin Teknosa hak ediyor muydu? İade için koşturduğum o günlerde bana sergiledikleri alaycı ve umursamaz tavırlardan sonra kuruşunu bile hak etmiyor, haram zıkkım olsun onlara da. En azından dışarıdan aldığım üründe bir arıza yaşadığımda gidip derdimi anlatabiliyorum elemanlara, burdaki gibi atar gider koymuyor kimse.
  • Burç sıkı bir Sony kullanıcısı idi eğer bilmeyen var ise.

Yılların kullanıcısı olarak kendisi bile en Son sony'den vazgeçmişti.

kendisini dinlemenizi tavsiye ederim.

Burc hocam şu anda siz ne kullanıyorsunuz merak ettim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ffrisby kullanıcısına yanıt
    Hocam ben Z5 kullanıyorum şuan da Avrupa'dan aldım ben cihazımı, pil süresi hariç gayet memnunum deneyim olarak. XZ1'e 2300 lira verip servisten ötürü son 3 ay kullanamayınca cihazı, gerek ihtiyaçlarımdan, gerek de maddi durumumun o aralar çok da müsait olmamasından mütevellit 200 euro (o zamanki kurla yaklaşık 1300 TL) verip aldım. Büyük ihtimalle de son Sony cihazım olacak, bundan sonrasında yoluma Pixell serisi bir cihazla devam etmeyi düşünüyorum. Referans olduğunuz için ayrıca teşekkür ederim. Saygılarımla ;)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BRC_KHAN -- 24 Ocak 2019; 20:55:26 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.